Reklama

Reklama

Výpravná hororová klasika v duchu filmů Armáda temnot a Úsvit mrtvých. Skupina vědců je na Antarktidě přepadena oddílem maskovaných vojáků. Ukáže se, že vědci narazili na nacisty, kteří se po prohrané válce schovali do nitra Země. Znetvořená těla, plná nejrůznějších ran a odkrytého masa, vyráží do boje, aby se pokusila znovu obnovit Třetí říši! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Áno, uvedomujem si... ide o zetkový Asylum. Nie som ani slepý, videl som tie hrôzostrašne lacné efekty ktoré vyzerali akoby patrili z PC hry z roku 2002. Videl som aj tie neherecké výkony ktoré iba urážajú túto profesiu. Produkcia nedokázala zabezpečiť ani snežné vozidlo a tak to vytvorili pomocou CGI efektov. Nebola tu ani vločka snehu ktorá by pripomínala zasneženú Antarktídu, celé sa to nakrúcalo v štúdiu. Expedícia mala miesto teplého oblečenia na sebe rifle a jesenné kabáty ale aj tak ma to chytilo a bavilo od úplného začiatku až do konca. A pevne verím tomu, že sa scenárista zabával pri tvorení tohoto opusu viac, ako ja pri sledovaní výsledného "produktu". Toľko skvelých narážok, irónie, humoru a sebareflexie som od Asylumu videl iba v snímke SHARKNADO 2, nikde inde nie. Robo-Hitler, UFO raketoplán, svet v strede zeme, Doktor Mengele a pokusy na ľudoch... Všetko s čoho by sa dala spraviť paródia na Tretiu Ríšu sa tu nachádza..Možno niekomu prekáža to, že sa tu robí sranda s takej vážnej témy ako pokusy na ľuďoch ale ruku na srdce..... Je ti ba Asylum ktorý by nedokázal uraziť nikoho, iba sám seba. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak, ale fakt sem se bavil! I když je to hrozná sračka, tak svým způsobem je to originální snímek! Asylum mě začíná připomínat starou dobrou Tromu, kdy ji perverzní styl humoru vynesl na výsluní! 75% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Udělat z Hitlera robocopa to už je silná káva i na mě. Sice sem tam pár scén stahování z kůže dobrý, ale jinak šílenost. ()

Terzeus 

všechny recenze uživatele

Nech je Asylum aký je, jedno tejto mega ultra lacné filmy točiacej spoločnosti nejde uprieť - keď už niečo točia, dajú si záležať aby to bolo dementnejšie než je to zdravé. V tomto tzv. sci-fi trileri to platí dvojnásobne. A rovno so všetkým! Scenár síce pôsobí ako prehliadka imbecility ale z nadhľadu je skôr vidieť ako si Asylum užíva to, že ich filmy sa nehrajú na chytrých rozprávačov príbehu ale vyžívajú sa v ich bezuzdnej hlúposti a uletenosti. Herci, pokiaľ tých šašov možno tak nazvať, by mohli stáť na prahu spisovného zrodu výrazu "neherec". Osobitnou kategóriou je technická stránka filmu. Odhliadnuc od naprosto debilnej strihovej skladby (kto videl aspoň 1 film od Asylum, vie o čom je reč) až po špeciálne efekty sa jedná o naprostú frašku... opäť v tom naprosto uletenom štýle, ktorý si uvedomuje, že je totálne na nič tak to náročky zhoršuje. V tomto kontexte je priam WTFoidným faktorom robot v poslednej štvrťhodine. Prečo teda tá 1*? Je to debilná filmárina ale sú aj ďaleko nepozerateľnejšie kúsky. Réžia síce nudí už v prvej minúte ale dá sa to cez to preniesť v celku bez následkov (min. vizuálnych a sluchových, o rozumových u koho ako). Spomínaný nadhľad Asylumu, snaha parodovať seba samého do krajnosti a užívať si svoju neformálnosť, hrubosť a imbecilitu ma však rozhodne nepustí k tej najhoršej hranici hodnotenia a tak udeľujem 10%. ()

Teabag 

všechny recenze uživatele

Opět jeden z tragických pokusů z dílny Asylum. Kdyby to bylo alespoň béčkovitě zábavné (pravda, zasmál jsem se, když na scénu vstoupil "robot"), ale ono ani to ne... ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad,který ovšem nenapadl tyto tvůrce. Opět podobná napodobenina jiného podobného :-) filmu Iron Sky http://www.csfd.cz/film/247090-iron-sky/ ovšem jak už to tak bývá, většinou jsou tyti napodobeniny hodně levné a trapné. Pokuď hledáte tento styl,tak se "pobavíte"... levně a trapně - 0% ()

krvavamera 

všechny recenze uživatele

dvě hvězdičky neznamená, že by to nebyla zábava. pokud vás pojetí střihové skladby hned v prví scéně dezorientuje natolik, že film vypnete, užijete si skvělý zlom žánrů, chvílemi si budete připadat jako v počítačové hře (kolik toho můžete ve filmu za málo peněz?). čert vem nějakou "uvěřitelnost" nebo alespň logičnost zápletky a technické provedení, ten HITLER za to stojí! učiněná zábava je sledovat nejen technická řešení filmařských problémů, ale i herecké akce, a důsledné zapojení všech možných klišé, které zcela nekompaktně roubí a snímek květnatí :) doporučuji všem, kdo si chtějí uvědomit, jak moc jsme zvyklí na nějaké standartní střihové a snímací (a dramaturgické) postupy v kinematografi. nejčastějším akronymem při sledování budiž WTF?? báječný mockbuster ()

Gulde 

všechny recenze uživatele

No, kde začít...námět dobrej a neokoukanej, to jim nikdo neupře. Provedení po technický stránce tragický, ale jsem ochotnej silně přimhouřit oko. Dr. Mengele má styl, to byla dobrá volba. Nicméně druhá polovina filmu to vcelku dost potopila. Ale na Asylum je to i tak docela slušnej film. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Slátanina Verneovy CESTY DO STŘEDU ZEMĚ, Romerovy NOCI OŽIVLÝCH MRTVOL a z mrtvých vstalého Josefa Mengeleho. A to vše prostřednictvím studiově vytvořené Antarktidy, ještě bizardnějších masek než v CHOKING HAZARDU a amatérismu, který doslova tryská z celého tohoto braku od Řitky. Jediné, o co je stát v tomto filmu, tak to je pusinka Marlene Okner. [399. hodnocení, 53. komentář, 25%, 514. nejhorší film] ()

pyverrn 

všechny recenze uživatele

Asylum dela levne filmy... to je prvni premisa, se kterou se clovek musi smirit... ale to prehravani, ty efekty, zcela nesmyslny scenar.. proste, nektere filmy jsou tak moc blbe, az jsou dobre.... a tenhle byl pomerne slusne koukatelny - pro pobaveni... ()

Webgirl 

všechny recenze uživatele

Spoiler: Když se ten papiňák proměnil v Hitlera kříženýho s Transformerem, dostala jsem takovej záchvat smíchu, že si to tu jednu hvězdičku zaslouží. ()

darthhokro 

všechny recenze uživatele

Náhodou já se náramně bavil, béčko jak má být. Jako horor to určitě nefunguje ale jako ulítlá komedie na Troma style, je to velice povedený. Jedna hvězda za nápad, druhá hvězda za docela pěkný holky a tři hvězdičky za RoboHitlera. ()

Tormentor665 

všechny recenze uživatele

Když to srovnám s Dead Snow, tak je to samozřejmě ubohé, hlavně ta triková stránka. Ale ten jeden určitý nápad (mám 88 chutí ho prozradit, ale to by nebylo fér) je tak šíleně geniální, že si to zaslouží alespoň cenu útěchy. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

O hororu zde není řeč,je to ta největší patlanina opět od Asylum,kde digitální efekty jdou do sraček,scénář a kamera taky,ale překvapila mě účast D.Swain.Spousta nelogických kopanců a dalších věcí mě přiměla vypnout tento bešamel,opravdu jejich nejhorší dílo. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Typické Asylum s jejich trapnými animacemi a naprosto děsivou realizací a vším kolem. Po pár minutách jsem to musel vypnout. To se nedalo dívat vůbec. (0%) ()

Reklama

Reklama