Reklama

Reklama

Výpravná hororová klasika v duchu filmů Armáda temnot a Úsvit mrtvých. Skupina vědců je na Antarktidě přepadena oddílem maskovaných vojáků. Ukáže se, že vědci narazili na nacisty, kteří se po prohrané válce schovali do nitra Země. Znetvořená těla, plná nejrůznějších ran a odkrytého masa, vyráží do boje, aby se pokusila znovu obnovit Třetí říši! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

evilmind 

všechny recenze uživatele

Už první scéna filmu, kde nacisti na konci války prchají před spojenci, jasně ukazuje, že Asylüm by rozhodně mělo natočit i nějaké čistě válečné filmy - nepochybně by byly k popukání. Jinak hned v úvodních deseti minutách je vidět všechno z trailerů, včetně poměrně povedeného stahování kůže, naopak se v trailerech vůbec neobjevovala hlavní hvězda filmu, která je tu asi od půlky - robo-Hitler! Jakous takous horrorovou atmosféru má film možná jen v první třetině v laboratořích, později se to zvrhne ve scifi akci s efekty tak zoufalými, že se vše mění v komedii. Příběh celkově typicky asylácky bezstarostný s množstvím nesmyslů a logických lapsů, mým oblíbeným momentem určitě bylo, jak dopravní letadlo po náhodném objevení nacistického UFO (má svastiky, takže bude nepřátelský!) hbitě vytasí střely vzduch-vzduch... ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Sračka no, jak jinak, když je to Asylum, navíc tady je CGI úplně všechno, včetně herců (i když při tom toporným hraní to ani nepoznáte), samozřejmě CGI jak vytažený z prdele. Na druhou stranu se nedá neocenit ten samotnej nápad a taky ten fakt, jo, sypu si popel ze zombie nácků na hlavu, že mě to chvilkama opravdu bavilo. Ale fakt jenom chvilkama... malýma. Robo-Hitlera netřeba komentovat, páč to už jsem byl v jakýmsi limbu. ()

Reklama

krvavamera 

všechny recenze uživatele

dvě hvězdičky neznamená, že by to nebyla zábava. pokud vás pojetí střihové skladby hned v prví scéně dezorientuje natolik, že film vypnete, užijete si skvělý zlom žánrů, chvílemi si budete připadat jako v počítačové hře (kolik toho můžete ve filmu za málo peněz?). čert vem nějakou "uvěřitelnost" nebo alespň logičnost zápletky a technické provedení, ten HITLER za to stojí! učiněná zábava je sledovat nejen technická řešení filmařských problémů, ale i herecké akce, a důsledné zapojení všech možných klišé, které zcela nekompaktně roubí a snímek květnatí :) doporučuji všem, kdo si chtějí uvědomit, jak moc jsme zvyklí na nějaké standartní střihové a snímací (a dramaturgické) postupy v kinematografi. nejčastějším akronymem při sledování budiž WTF?? báječný mockbuster ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Slátanina Verneovy CESTY DO STŘEDU ZEMĚ, Romerovy NOCI OŽIVLÝCH MRTVOL a z mrtvých vstalého Josefa Mengeleho. A to vše prostřednictvím studiově vytvořené Antarktidy, ještě bizardnějších masek než v CHOKING HAZARDU a amatérismu, který doslova tryská z celého tohoto braku od Řitky. Jediné, o co je stát v tomto filmu, tak to je pusinka Marlene Okner. [399. hodnocení, 53. komentář, 25%, 514. nejhorší film] ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Američané přicházejí dr. Mengele!!........ Tak teda na Asylum je to celkem dobré. Čekal jsem, že to nevydržím ani půl hodiny a ono velké překvapení. Krom některých stupidních dialogů a spousty neherců je to slušné. CITÁT - Jste jen náhradní díly......... Je to nejbrutálnější a nejsmutnější film této málo uznávané společnosti. Trochu jsem se bál aby se to nezvrtlo někam do parodie na Saw nebo podobný snímek, ale ne nezvrtlo se to.Pár gore scén, trochu povedené improvizace, dobrá hudba a několik supr nápadů - třeba robot nebo ten létající talíř - vím, je okoukaný, ale sem se docela hodil. Jen to chtělo víc akčních scén a opravdu nějakou známější hereckou tvář, která by ty zombíky oživila. Apropó, kdo zase v české distribuci vymyslel takový název - někdy je to až s podivem, na co našinec nepřijde. CITÁT - Tak to si děláš kozy!!!....... Dobrý snímek, žádná katastrofa a klidně dám těch 60% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Svastiky na „Vrilu“ (létající talíř) se neshodují – jedna je obrácená. (Lajty)
  • Film byl natočen za dvanáct dní. (Terva)

Reklama

Reklama