Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jana jede autem do práce a cestou se dovídá, že vyhrála zájezd do Egypta. Tom přechází silnici, telefonuje a nevšimne si auta. A tento okamžik spouští bláznivý sled událostí. Jana Toma srazí, oba se ocitají v nemocnici. Jana ji druhý den opouští, ale neustále ji pronásleduje Tomův duch. Nejprve je na ni rozzlobený, ale postupně se do sebe oba zamilují. Tom vědomě, Jana podvědomě. Tom v Janě poznává svou první lásku, kterou ve čtrnácti letech políbil. Jana si má brát Maxe, ale začíná si uvědomovat, že se do jeho přepychového světa nehodí. Tom stále leží v komatu a pokaždé, když Jana zapochybuje, jestli si Maxe vzít, objeví se u ní. A pokaždé, když zase Toma pošle pryč, jeho stav se zhorší.
Ve chvíli, kdy začíná zásnubní oslava, se Tomův stav zhorší natolik, že se jeho rodiče rozhodnou odpojit ho od přístrojů. Ale Jana oznámí Maxovi, že si ho nevezme a spěchá to oznámit Tomovi. Lékařka přístroje vypne a my se ocitáme zpátky na počátku příběhu, v okamžiku těsně před srážkou, k níž nedojde. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Taketo romanticke komedie s duchom jednoducho milujem,este k tomu vsetkemu velmi sympaticka dvojica ako hlavne postavy,takze som nadmieru spokojny s tym,co som videl...:-) ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Každá země musí mít svého Ducha, uvažovali zřejmě Němci a tak si natočili svou ódu na růžové crocsy. :-)) No jo no, tak mají film jako každý jiný. ()

Frenegonda 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že tenhle romantisch Film aus Deutschland prošuměl kolem mě bez většího zvýšení či snížení krevního tlaku. Dobře se na to dívá nic a nikoho to velice neuráží, ale taky to nepřekvapí. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama