Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Láska a jiné delikatesy německá komediální herečka Diana Amftová předvádí variaci na svou proslulou roli z populárního seriálu Deník doktorky. Také tentokrát zosobňuje ženu rozkročenou mezi volbou kariéry či lásky, a jíž se v pravidelných intervalech hroutí osobní život. Hrdinka snímku Franka Lauthová je úspěšná kreativní pracovnice ve vyhlášené berlínské reklamní agentuře. Když jí ale nový kolega ukradne její nápad na velkou zakázku a šéf nechce ohrozit kontrakt skandálem okolo autorství kampaně, dá výpověď. Jenže jak zjišťuje, sehnat práci není i pro kvalifikovaného a zkušeného člověka nikterak snadné. Kvůli hypotéce a různým splátkám je nakonec nucena jít na pracovní úřad. Ten jí nabídne post pomocné síly u malé cateringové firmy, kterou vede Jakob Formanovic, s nímž shodou okolností měla několik rozepří a nedorozumění již dříve. Ani v novém zaměstnání se nezapře Frančin podnikatelský duch, a tak se brzy s Jakobem ocitne ve víru protichůdných sil milostné přitažlivosti a konkurenční nevraživosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Frenegonda 

všechny recenze uživatele

Nebudeme tady na sebe hrát habaďůru o tom do jak filozofických hloubek se lze dostat v německým romanťáku! On by to asi pak zas nebyl romanťák, že? Člověk se akorát musí řídit zakladnimy pravidly Vypnout mozek a oprostit se o předvídatelného děje! Na stranu druhou neni to sračka jako od Pilcherové;-) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pri umývaní riadu a vysávaní to bolo pozerateľné (raz nevidíte a druhý raz nepočujete). Bál som sa, že film bude o tom, že tí hore sú zlí a tí nižšie dobrí, ale bolo to aj o tom, že všetci muži a niekedy aj ženy sú blbci. No a nakoniec to bolo, vzhľadom na nulové ambície, lepšie ako tá blbosť s Eckhartom a Zeta Jones. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Klasický příběh o tom, jak kariéristka zničehonic ztratí práci, aby namísto toho našla lásku. Od poloviny filmu jsem se tak nějak přestávala bavit. Nejspíš tím, že je to doopravdy tak nalajnovaný, že člověk pomalu dává postavám slova do úst a atmosféra filmu začala dost pokulhávat. Dvouma hvězdičkama bych uškodila, tři nevím, zda si tak úplně zaslouží. ()

vlaasek 

všechny recenze uživatele

Film mi zpříjemnil jedno nudné podzimní nedělní odpoledne. Byl vcelku sympatický, ale zase nic, nač se vzpomíná ještě dlouho po zhlédhutí. Při množství komedií podobného ražení nijak nevyniká. ()

Reklama

Reklama