Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Samantha pracuje jako agentka pro soukromou špionážní agenturu. Během jedné akce se ji někdo pokusí zlikvidovat a ona zjišťuje, že za vším nejspíš stáli členové její vlastní jednotky. Po uzdravení a návratu do práce je její úkol jediný - přijít na to, kdo ji chce mrtvou a především si dávat veliký pozor při misích, na které je nasazena. Neví totiž, komu může věřit. (prokda)

(více)

Recenze (19)

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Velice slusne, vlastne cim dal lepsi s kazdym dilem, minimum zbytecneho blaboleni, svizne, temne, pusobive, prolinano flashback vizualnimi stripky z minulosti, co upresnuji okolnosti a priciny zapletky. Melissa George je v roli naprosto v klidu, serie ma zajimavy vyvoj. Obaval jsem se podobnosti s Covert Affairs, to se nastesti nepotvrdilo, mame tu co do cineni s mnohem tvrdsi zalezitosti. Milovnici temne uk akce, konspiraci a nadhernych rtu Melissy George budou spokojeni. Neni vubec od veci podivat se na imdb (kde je to krapet podrobnejsi zdokumentovano), na cem v minulosti nekolik hlavnich tvurcu pracovalo v minulosti, mnohe to vysvetluje. PS: dokoukano, nemuzu se ubranit dojmu, ze do posledniho dilu, mozna do poslednich dvou, byl vtesnan dej na nekolik moznych dilu, skoda, pral bych si aby byla serie delsi, posledni dil uz mi prisel zejmena diky konci trochu prekombinovany a prehnany. Jinak me serial opravdu moc bavil. Dlouho jsme kuli nejakemu serialu dobrovolne neobetoval spanek... :) ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Melissa George sice nepatří mezi mé oblíbenkyně, ale seriál je natolik poutavý, že jsem se s její přítomností celkem rychle smířila a navíc mi její účast bohatě vynahradili Adam Rayner a Stephen Dillane. Bourneovsky syrová špionážní hra, které snadno podlehnete a budete litovat, že (zatím) vznikla jen jedna osmidílná série. ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele

Jak vidím scény,kdy 60kg žena bojuje se 120 kg zabijákem jako sobě rovným (ještě že si ho nepřehodila přes rameno),tak jdu od toho. Přitom úvodní pilot mne zaujal,tak proč to tak kazí? Zápletka je zdařilá,atmoška taky a herci skvělí. Bohužel k nešťastnému "nadlidskému" výkonu Samanthy se přidávají i občasné dějové lapsusy,které jsou zvlášť u takového podání viditelné. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Dobrý krimi špión seriálek, převážně dívatelný, málo prostojů, jen ten kluk. Kazí to, že je v něm vlastně každá baba kur** a každý chlap zmrd. Není ani komu fandit a tak to nějak doplyne do konce. Občas je tam aspoň nějaká rvačka či akce, ale to je všechno značně nepovedené. Líp jim jde to kecání. (40%) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Seriálový remake Ochrany státu o "Nikitě" ve službách žoldáckého týmu, kde nikdo nikomu nikdy nevěří (tolik k týmovému duchu) s trochou; no dobře trochu větší trochou; chladně bourneovského přístupu k akci i vztahům. A z toho plyne i největší přednost... Ticho. Když postavy nemají co říci, tak prostě mlčí. A mlčí se tu klidně dlouhé minuty. Tato úsečnost se projevuje ve všech aspektech. Nastane-li akce, tak je rychlá, nekompromisní a samozřejmě se při ní nemluví. Když nastane čas na city/vztahy, tak se v nich nikdo dlouho nevrtá a většinou se u toho ani nemluví. Co se povedlo je obsazení všech rolí, díky čemuž i potencionální "postavy do počtu" zaujmou. A speciálně Melissa je zlatíčko. Nejenže umí hrát, ona dokonce ani v bitkách "jeden na jednu" proti dvoumetrovým habánům nevypadá směšně. Děj špatný není; jen hlavní linie kolem Hourglass (v té se Spotnitzův vliv prostě nezapře) stojí ve stínu té okolo Jacka Turnera či té s Byzantiem jako takovým. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Pracovní název seriálu byl původně Morton, v září 2011 pak bylo pojmenování změněno na Nemesis, až v roce 2012 pak na finální Hunted. (prokda)

Reklama

Reklama