Reklama

Reklama

Když se jako mladík připlete do pouliční rvačky a v obraně usmrtí jednoho z útočníků, je Dillon "The Philly Kid" (Wes Chatham), úspěšný wrestler, shledán vinným a uvězněn nadeset let do státního nápravného zařízení Angola v Louisianě. Smrt tehdy zasahujícího policisty ho pronásleduje i zde a on je takřka k smrti ubodán jedním z vězňů, pro tuto práci pověřeným zkorumpovaným policistou Marksem (Chris Browning). Po podmínečném propuštění se setkává s přítelem Jakem (Devon Sawa), který je kvůli slabosti pro hazardní sázky až po uši v problémech. Jedinou cestou, jak dát věci zase do pořádku a splatit všechny prohrané peníze, je přemluvit Dillona ke třem zápasům v místním zápasnickém klubu. Tam si ho po prvním vítězném zápase vyhlédne trenér LA Jim (Neal McDonough). Přísným tréninkem se z něj snaží udělat bojovníka první kategorie, ale temná minulost provází i jeho samotného a nakonec jej i dostihne, když je zastřelen ve vlastní tělocvičně. Situaci svými výhružkami komplikuje Marks se svým kolegou, jež prohráli tučnou sumu peněz. Dillon s Jakem vymýšlejí za pomoci Jakeovi sestry Amy (Sarah Butler) a Rayana Maygolda (Adam Mervis) plán, jak se jej jednou provždy zbavit a sobě zároveň zařídit lepší budoucnost. (Conspi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ten isty level ako Nikdy to nevzdavej 2008. Len s tym, ze tu hraje akysi Wes Chatham, chlapika s dobrym srdcom, on stretne uz postarsieho Alexa Browninga z nezvratneho Osudu, teda zase pardon, Devona Sawu. No a potom par zapasov, vymlatil tam par entit, ziskal srdce svojej lasky ...a happyend jaxvina. Asponze to vydalo na slusny priemer : 62 % ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Aj ked z predstavitela hlavneho hrdinu novy De Niro nebude, tak mi bol celkom sympaticky. Na tonu klise som v tomto zanry zvyknuty, takze ani v tom nevidim zavazny problem. Hlavny problem je, ze hlavna a jedina deviza zanru arenoviek v tomto filme nestoji za nic. Bitky su natocene civilnym stylom bez zbytocnych akrobatickych vychytavok. Snazia sa posobit drsne a zivocisne ako napriklad vo filme Fighter, ale tvorcom sa to vobec nepodarilo. Vysledkom je natolko sterilna nuda, ze som mal chut bitky pretacat. Takze aky zmysel ma sledovat tuctovu arenovku s mizernymi bitkami? Ziadny. A aby som nezabudol. Michael Jai White hra vo filme asi 2-3 minuty a ziadnej bitky sa nezucastni. Radsej si znova pozrite bud ackoveho Warriora s Hardym alebo beckovy Never Back Down 2. 3/10. ()

Reklama

Dyas 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od toho nečekal, ale večer to zabavit dokáže a zápletka není zase tak špatná :) Herci mi byli sympatičtí a souboje byly uspokojivé, což mi úplně stačilo a film splnil to, co jsem zrovna potřeboval. Souboje mi také trochu připomínali Never Back Down a trénink byl kombinací Never Back Down a Rockyho :) Trochu mě zklamal začátek, když se tři chlapy z počátku snaží předstírat, že jim ještě nebylo ani 20..... btw Michael Jai White si mohl taky trošku "zařádit" :) ()

MAXIKILLER 

všechny recenze uživatele

Malý komorní snímek, který se opírá o slušně vypracované arénové souboje, a herecký výkon Wese Chathama. Ten svou roli psychicky zlomeného, a právě propuštěného trestance, zvládá velice dobře. Přesto se mi tato šedá zóna mezi akčním Undisputed, a syrovým Fighterem až tak moc nezamlouvá. Kdyby to vzali do ruky zkušenější režisér a scénárista, tak se mohlo předejít zbytečně viditelným chybám, a mohl z toho být jeden z nejlepších filmů s touto tématikou. Takhle jen lepší průměr. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem přišel náhodou, díky M. J. Whitově filmografii. Osobně jsem čekal alespoň takovou roli, jako měl v Never Back Down 2. Bohužel se tu jen párkrát mihne. Na druhou stranu má hlavní hrdina taky něco do sebe. Zezačátku nenápadnej týpek se po řádném tréninku rozjede a buší to v kleci jak drak. Hlavně poslední fight je jako by člověk koukal na UFC. Příběh je obyčejnej, jednoduchej, ale určitě fanoušky žánru neurazí. Za mě 80% :) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie prebiehalo v americkom meste New Orleans. (Sufferer)

Reklama

Reklama