Reklama

Reklama

Storage 24

Trailer 2

Obsahy(1)

Vojenské nákladné lietadlo havarovalo a prísne tajný náklad, ktoré prevážalo, je rozhádzaný po celom meste. Londýn je v karanténe. Nič netušiaci Charlie a Shelley (Noel ClarkeAntonia Campbell-Hughes), spolu s najlepšími priateľmi Markom a Nikki (Colin O'DonoghueLaura Haddock), sú v sklade 24, kde si rozdeľujú svoje majetky po ich nedávnom rozchode. Zrazu vypadne elektrický prúd. Ocitnú sa uväznení v temnom bludisku nekonečných chodieb, kde ich jedného za druhým začne loviť tajomný predátor. Ako uniknúť z miesta, ktoré je navrhnuté tak, aby udržalo veci zamknuté vo vnútri? (figliar)

(více)

Recenze (34)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

OBSAH:V srdci Londýna spadne vojenské letadlo s tajným nákladem. Celé město je odříznuto od zbytku světa a je zahájena karanténa. Mezitím Mark a Nikki, kteří se nedávno rozešli, nemají vůbec ponětí o tom, co se děje. Spolu s přáteli, v podzemním skladu rozdělují své věci. Brzy však zjistí, že nejsou sami.... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Pre mňa neškodná blbinka, ktorá mi akurát poslúžila na pobavenie a spríjemnenie večera. Opäť je tu skupinka ľudí, ktorá je niekde zatvorená (tentokrát stačilo len jedno veľké skladisko), snažia sa dostať von a je tam veľký, slizký, okatý mimozemšťan s obrovskou papuľou, ktorý si ich odchytáva jedného po druhom. Takže hlavní hrdinovia tradične utekajú, skrývajú sa, vydesene zízajú okolo seba, preliezajú šachtami, ale aj tak je ich logicky stále menej a menej. Gore dobré, ale veľa ho zase nebolo, napočítal som len jedno spapanie tváričky, jedno vytrhnutie srdiečka a jedno odtrhnutie sánky, ale aj to je lepšie ako nič. Rozbeh tradične zdĺhavý, to zoznamovanie sa s postavami mohli bez problémov o polovicu skrátiť. Taktiež úvodné mordovačky boli mimo záber, príšerka len vystrčila paprčku a niekoho niekde vtiahla. Ale je to slušne nakrútené a mimozemšťan vyzeral celkom pekne a podarene. Bavil som sa asi rovnako ako pri Bait. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Celkom pozerateľné a uchádzajúce béčko s neuchádzajúcim scenárom. Mám podobné zápletky rád napriek tomu, že málokedy podľa nich vznikne vydarený horor. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Bohapustá kopírka na dávno videné a prachom zapadnuté veci ( FLY / ALIEN / Thing / Mutant - nie Species....), no spracované na úplne inej úrovni. Zmena rádoby prostredia ešte neurobí z filmu film. Úplne zbytočné filmové preháňadlo, čo je vlastne minimálne o level nižšie, ako jednohubka. Digi monster zase nesklamal. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Poslabší sci-fi horor o partičke nezaujímavých ľudí, ktorých ohrozuje mimozemská príšera. Len škoda, že viac než príšera je na obrazovke precitlivený černoch snažiaci sa silou mocou unudiť diváka svojimi problémami. Napríklad nedávny "Extraterrestre" postavil v sci-fi motíve výraznú vzťahovú dramedy a fungoval skvele, tu to naopak nefunguje vôbec. A príšerka je bohužiaľ miestami zbytočne digitálna, čo zamrzí hlavne keď si uvedomím, že horory staré 10 – 20 – 30 rokov vyzerajú vďaka reálnej maskérskej práci lepšie než dnešné moderné hity, ktoré si to zbytočne počítačovo uľahčujú a potom pôsobia až príliš umelo. Ale úplne zlé to zase nebolo; taká znesiteľná jednorázovka. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Boze hororovej zanr jde opravdu do hajzlu driv se i becka tocili s nadsenim a jistou invenci byly to mozna kraviny ale dokazali pobavit dneska uz je to jenom hodne velka nuda navic nevim proc musi kazdej dnesni beckovej horor vykradat stovky klise z tech starsich ale jednoduse lepsich snimku ta 1* je za kratkou stopaz diky ktery to jakz takz ubehlo mel sem chut to vypnout to jo ale nastesti konec prisel tak akorat vcas ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Myslím, že je to pryč."„Uááááá!" Několikapatrový sklad, skupina mladých lidí, z nichž někteří řeší osobní problémy, a zabezpečovací systém, který je kvůli výpadkům proudu uvězní uvnitř budovy. Z havarovaného vojenského letadla ale pronikne do labyrintu chodeb mimozemské monstrum. Hra na kočku a myš může začít! Tak nepokrytá kopie Vetřelce, až jsem se bavil. Už v úvodních titulcích zazní tóny připomínající hudbu J. Goldsmitha. Kromě pobíhání labyrintem a lezení větracími šachtami tu máme vetřelčí polibek Schelleye a nechybí ani zrádce, co je po zásluze potrestán podobně, jako tomu bylo ve Vetřelcích. Vedle toho se snímek ještě výrazně inspiroval Zlomkem sekundy(1992), především vytržením srdce. Kromě hlubokých šrámů dojde i na ukousnutí části hlavy, utržení čelisti a přetržení, kdy ležící torzo připomene pro změnu Bishopa. Závěrečný obraz vše vysvětlí. Levné, oddechové, ale místy napínavé. Na jedno podívání dobré. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

No to byl teda zážitek. Krátká stopáž filmu, vypadalo to tak na tři hodiny, ale stejně jsem to vydržel dodívat celé. První půlka filmu nehorázná nuda, kdy se stala jen jedna celkem nezajímavá scénka. V této první polovině filmu bylo nehorázné peklo sledovat konverzaci tupých lidí, píši lidí, ne herců. Ani jeden mě nebavil. Hororové prvky ? Nulové. Příšera ? Děs. Aspon jsem se párkrát zasmál, to je pravda, některé scény byly fakt k smíchu. Bohužel, žádné lepší nápady, žádná atmosféra, divná hudba. Nemůžu hodnotit lépe. Hodnotím na 3% = odpad! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec překvapení. Od filmu jsem nic nečekal a podle hodnocení jsem se bál že to bude sračka. Nicméně po dokoukání jsem měl celkově uspokojivej pocit. Film je krátký a jde rovnou do akce žádné převeliké zbytečnosti. Monstrum je parádní. Neuvěřitelná výhoda je to že film nepoužívá efekty, sem tam sice jo ale při malých detailech takže si člověk většinou nevšimne. Ale design monstra je fakt výtečný. Gore sice není nijak moc ale je celkem povedený a film se nebojí pár brutálností. Bohužel ale zbytek je spíše špatný, ne každého muže hodinu a 15 minut pobíhání po skladu bavit. Herci jsou děsně nesympatičtí a ta romance je fakt debilní a konec je celkem klišovitě trapný. Ale čekal jsem to daleko horší. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako dvě scény (štěkací hračka pejska a poslední záběr) tu jsou docela vtipné, ale jinak by celý námět vystačil na půlhodinu. Takhle musíme sledovat dlouhé minuty rozhovorů o ničem, nějaké peripetie vztahu, který je naprosto nezajímavý (holka se rozchází s klukem, proč asi?), že to bude něco z vesmíru, něco jako vetřelec, je jasné hned ze "slin" v úvodu na bedně, takže dále sledujeme nekonečné běhání chodbami, objevení se v půlce filmu nečekané postavy, nejsympatičtější chlápek (hlídač skladu) zhebne taky a docela brzy, a sem tam se objeví ta potvora (někdy to vypadá, že jsou dvě, neboť je evidentně na dvou místech, ale nejsou, a taky jsem si říkal, jak se takové monstrum mohlo vlézt do tak malé bedny), která fakt má hubu jak vetřelec a krade lidem srdce nebo půlku xichtu (a možná jen E.T. chtěl volat domů, co já vím, vysvětleno tady není nic). Nejzajímavějších je asi posledních pět minut, ale jinak to byla zdlouhavá nuda. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Odjakživa mám rád sci-fi horory o zlých emzákov, ktorý našu planétu navštívili s výsostne temnými úmyslami a zahubia každého príslušníka ľudskej rasy, ktorý im vstúpi do cesty. Okrem všeobecne známych, vysokorozpočtových filmov, pojednávajúcich o tejto tematike však nepohrdnem ani menej nákladnými, divokejšími kúskami z tohto súdka ako sú napríklad Altered, Alien Raiders a najnovšie aj priamočiary a na nič sa nehrajúci britský Storage 24, ktorý ma svojim prístupom určite potešil. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Další hloupý film se špatným nápadem a celkovým provedením další horor který jsem nechal odpálit skoro na měsíc. ()

Martin741

všechny recenze uživatele

Uchadzajuce, da sa to pozerat, i ked za mna mam najradsej jaskyne s nejakmi tvormi tam zijucimi, rezisersky len zrucne odbite, nic vynimocne ani po rokoch . 39 % ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Něco tak strašně nudného jsem už dlouho neviděl. Já teda nevím, ale když jsem tady měl rychlost přehrávání na 4, a i tak mě to nudilo, tak jinak fakt nevím. V druhé polovině už to ale bylo lepší, tak jsem si vystačil s rychlostí přehrávání na 2, ale nuda to byla pořád. Ono totiž sledovat počínání postav, které vám jsou už od samého začátku naprosto ukradené, z nichž ani jedna vás nezaujme, nemůže dopadnout jinak než nudou. Ale že až takovou, to teda koukám. Jinak gore taky nijak nezaujme, mimozemšťan mohl vypadat líp a celkově mi i dost vadí, že se stejně nedovíme, proč na tu Zemi spadl a co vůbec chtěl. Jako jo, pár věcí tu je zajímavých (třeba ta hračka pejska), ale jinak teda fakt nevím, takových filmů už vzniklo dost a tenhle z nich nijak nevybočuje. Možná jen tím, jak strašně celou dobu nudí. 1* ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V Anglii spadne letadlo, které cosi vezlo. Z něj se dostane mimozemšťan, který vypadá trikově hůře než stvůry z hororu Mimic 3. Ten se dostane do skladu kde zabíjí lidi a zavolá si posily a to je konec. Po trikové stránce bída po herecké též žádná hitparáda (ten černoch se snaží být drsný a nebálo by se ho snad ani mimino jeho nejlepší kamarád by pro změnu pro svou záchranu nechal všechny chcípnout a o ostatních je škoda mluvit). Navíc jedeme na feministickou vlnu kdy všichni mrtví jsou muži a nedaj bože, když chytí ženskou tak přežije. Jediné co se dá pochválit je gore máme zde rozšlápnutou hlavu, několik vytažených orgánů z těla a rozmašírované tělo. P.s. o logice filmu radši nepřemýšlet mimozemšťan uteče kamsi do skladu (uzavřený prostor) místo, aby unikl kamkoliv jinam do volného prostoru hlavně, že je tak chytrý, že si zavolá posily (ten konec je těžké WTF asi si chystaly místo pro pokračování) . ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Mám rád tento druh žánru ("monster" likviduje skupinu ľudí), ale už dosť dlho som kvalitný sci-Fi horor nevidel. Najväčšou slabinou Storage 24 je zbytočná, zdľhavá milostná zápletka hlavných hrdinov na úkor väčšieho priestoru pre "našeho" záporáka hybrida kobylky-muchy-kliešťa v skratke KO-MU-KL-a. Neviem či som mal halucinácie (film som pozeral dosť neskoro) ale nevedel som rozoznať či sa vo filme používali SGI-efekty, alebo sa používala technika posuvných obrázkov, pretože som mal niekedy pocit, že sa KO-MU-KL nejako zasekáva......skôr seká, aby som bol presný. Film tak na 2 hviezdy, ale za záverečnú "prekvapivo" blbú scénu jednu prihadzujem. A zároveň sťahujem pretože som si uvedomil, že Storage 24 na tú 3 hviezdu nedorástol :) Zaujímavý a trefný komentár užívateľ : drbimbo ()

Reklama

Reklama