Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povídkový film, nejnovější ze série Cities of Love. Je natočený jako deset romantických příběhů odehrávajících se v metropoli Německa, Berlíně. Deset příběhů o lásce, soucitu, vykoupení a přijetí. Každá povídka byla režírována jiným režisérem a vypráví svůj vlastní příběh, vždy o lásce, ale v různých formách a mezi různými lidmi. Film vznikl na stejném principu jako Paříž, je t´aime z roku 2006, New York, I Love You z roku 2008 a Rio, Eu Te Amo z roku 2014, které natočili různí mezinárodní filmaři a stejně jako zmíněné filmy, má mezinárodní obsazení. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (15)

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Letenky do Berlína koupeny, tak se jeví toto jako povinnost pro nasátí atmostféry. Berlin, I Love You. (Cítím přehnanou snahu zatáhnout do příběhů všechny polohy lásky), střih a kamera jsou povedený, herectví někdy až moc umělé, neuvěřitelné a bez náboje. Jindy běhá jiskra mezi herci jako z reálného života. Na pár scén se jistě rád podívám znova. ()

Dementra 

všechny recenze uživatele

Nesmyslně dlouhá stopáž plná krátkých příběhů, některé jsou proložené fantaskními scénami a některé ne, což vytváří zmatečný dojem naprostého paskvilu. Scéna z laundromatu? Skvělá sketch, ale co to proboha má společného se zbytkem filmu? Jakožto milovník Berlína doufám, že stejně jako mě tenhle film odpudí další nezaměstnané cizince v depresi, kteří si i přes to dokážou dovolit velký byt s balkonem, stejně jako slizké bohaté obchodníky a další lidi, kteří se rozhodnou v Berlíně hledat smysl života, protože je to teď zrovna cool. ()

Reklama

shade000 

všechny recenze uživatele

Asi záleží od psychického rozpoloženia jednotlivca, no mne sa to veľmi páčilo. Za mňa jeden z tých silnejších "Cities of Love". Každý príbeh mal niečo do seba a niektoré vedeli skutočne chytiť za srdce. Klobúk dole a teším sa na ďalšie. Snáď sa jedného krásneho dňa dočkáme Rotterdam, Jerusalem, Shanghai a ďalších metropol... ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Berlin je plný mladých a nádherných ľudí v hlavných úlohách, ale i všade, kam oko dohliadne. Miestami dosť klišovitý tiež. Na Paríž a New York sa podľa mňa absolútne nechytá. Je pozerateľný, to áno, ale chýba mu čosi, kvôli čomu by som si ho chcel pozrieť opäť. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedený mišmaš, vždy když to začalo někam směřovat, tak to utli a byl další příběh. Příběhy spolu nemají nic společného a jsou strašně nudné. Kromě Mickeyho Rourka a jeho hlášky "Je to vždy pade na pade!", si z filmu asi nic jiného pamatovat nebudu. Atmosféra je divná,lehce melancholická, a romantika tomu přitom značně chybí...20% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Slávny čínsky umelec a politický disident Ai Weiwei, ktorý v súčasnosti žije a pracuje v Berlíne, nakrútil pre tento film dlho očakávanú epizódu, ktorá bola nakoniec vystrihnutá z finálnej verzie. V rozhovore v marci 2019 priznal, že sa tak stalo po ekonomickom tlaku zo strany Číny: "Film čelil obrovským ťažkostiam v súvislosti s financovaním a distribúciou. Počas propagácie a predaja filmu nám producent povedal, že nikdy nečelil tak silnému odmietnutiu akéhokoľvek predchádzajúceho filmu, a to len kvôli mojej účasti. Bolo mu jasne povedané, že moja účasť by znamenala stratu finančnej podpory aj distribúcie." (Arsenal83)
  • Natáčelo se od 4. října do 10. listopadu 2017 v Berlíně. (BMW12)
  • Mickey Rourke má na sobě při scéně v trafice tepláky s nápisem „Loki“, což bylo jméno jeho milované čivavy. (Eldrick)

Reklama

Reklama