Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadné mimozemské lodě dosedají v Tichém oceánu a začínají válku o Zemi. Jedinou lodí, která je může zastavit je posádka lodi Iowa. (oficiální text distributora)

Recenze (26)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Že jim to prostě nedojde už při tom natáčení jaký je to nudný hovno.. to musej být na drogách nebo fakt uplně vymletý.. to neni možný jaká je tohle nuda. Zlatej JAG. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Štúdio The Asylum si občas pri tých svojich nadšených ´´poctách´´ kinematografii poskočia vyššie, ako inokedy. V tomto prípade ale najviac kazí dojem triková stránka a neustále sa opakujúce zábery pri bojových scénach, pričom tú mierne benevolentnú réžiu pri Asylume už akosi berieme. Má to spád a to je hlavné. Stále som si predstavoval, aký snímok by natočili s 10 - 100 násobne väčším rozpočtom. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Casey Rayback řádil na bitevní lodi Missouri, tady je to pro změnu Ayova. Rozdíl je ovšem téměř zdrcující. Ač se tato hrůza snaží tvářit jako klon právě Seagalova Přepadení v pacifiku a pozdější Bitevní lodě, tak jde o naprosto jednoznačnou sračku s neuskutečnitelnými ambicemi. Mocná zbraň, jak se těmhle lodím, díky řadě 16 mm kanónům říkalo, sice sehrála svoji hrdou roli v tomto snímku, ale ten ji spíš zesměšnil a ztarapnil, než by přinesl zasloužený obdiv. Snaha o natočení ivazního ufounského scifíčka, dostává na frak hlavně s důvodu ohavně garážových vizuálních efektů, kdy si troufnu tvrdit, že i náš Karel Zeman tvůrce Cesty do pravěku, by je už tehdá zvládl lépe. Tudíž zazděný a nevyužitý námět, vesměs ochotnické herecké výkony a tím pádem spíše žánrově skvělá komedie, než očekávaný sci-fi biják. Celkově děsivý snímek, který mne donutil změnit i dnes už udělenou jednu hvězdu jinému filmu. Ten byl v porovnání s tímto výtvorem, naprostý velkofilm. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo pořád financuje tohle studio, že neustále chrlí jedno veledílo za druhým?! Takhle směšný snímek s digi triky bych klidně vynechal, ale omylem jsem zavadil o ovladač na barrandov a tragédie byla na světě. 0% ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Ach, The Asylum a jeho výtvory. Tento film se ze začátku jevil i docela zajímavě. Uvedení do děje jako zatajení jakési pseudo-skutečné situace, honba za neviditelnou lodí, která se snaží rozpoutat konflikt mezi několika státy... proč ne? Jen, kdyby to všechno nebylo typicky hloupé. Většinu času se o věcech jen mluví, než aby se něco dělo a popravdě, za to neustálé omílání Severní Korei a dokonce i zmínění „prezidenta Kima“ by producenti brzy mohli viset za uši v průvanu. Nehledě na to, že byly v ději i jen maličko zajímavé prvky, si vedl typicky nudně a hlavně nelogicky. Že odstřelí jednu z nepřátelských ponorek, kam se předtím vydala jednotka na průzkum a pak se ještě diví, co se s tou jednotkou stalo, to beru za jeden z vrcholů blbosti celého díla. Vše doplnily příšerné efekty, kde jedině vzhled mimozemšťanů nevypadal úplně nejhůře, ale jinak to byla jedna velká odfláklá změť nijak nehovořící o tom, že by se nejednalo o chronicky levný film. Většinu času jsem se nudil, jen jsem očekával, kdy dojde konečně k nějakému vyvrcholení, ale jak k němu došlo, tak mě veškeré naděje přešly. Je to prostě špatný film z jedné a té samé dílny, který sice stále nemá na jiné výtvory studia, ale i přesto jsem byl rád, že jsem se přes těch úmorných 90 minut vůbec prokousal. 15% ()

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

Zlí a vychytralí mimozemšťané se chystají obsadit Zemi. Hnusné levitující příšerky, co vypadají jak přefouklé medúzy, si usmyslely, že nejlepší metodou bude vyprovokovat světový jaderný konflikt tím, že útoky pod falešnou vlajkou proti sobě poštvou USA a jejich největšího věřitele, tedy Čínu. Na štěstí se do rodícího konfliktu vloží i válečná loď Iowa, jejíž kapitán je nejen černý, ale dokonce i vychytralý, a to jako jelen. Takže po nervydrásajícím ději nakonec vše dobře dopadne. Sláva. ---- Vědecko-technický pokrok nezastavíš, a tak i společnost Asylum letos upgradovala své počítače, takže její grafické programy teď, místo MS-Dosu, běží na platformě Windows 95! Efektům to velmi prospělo, proto 3x bravo Asylum! ----- Je na místě udělit 90 %. ()

t.mon 

všechny recenze uživatele

Tak jo, původně hvězdy 4, ale snižuju, protože víc jak polovina snímku byla špatná a v mojí hlavě už dávno není. Byla to kravina všech kravin, ale fandy rozhodně potěší. 55%. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Americké válečné lodě jsou příšerné béčko od Asylum. Z počátku se tváří jako válečný nízkorozpočtový film ve stylu JAG. Ovšem brzy se začne měnit ve válečné sci-fi s neviditelnými korejskými loděmi, aby v půli filmu si divák uvědomil, že to nejsou Korejci, nýbrž vetřelci z Vesmíru. Kdyby alespoň ty digitální triky byly parádní, jenže ony jsou opravdu příšerné. Tohle dělal nějaký ajťák amatér. Stejné je to i se samotným příběhem, který je kravina a ještě začíná být brzy nudný. Jediná loď, která může vetřelce z Vesmíru zastavit, je 75 let stará a technicky připomíná tu ponorku z PERISKOP NAHORU A DOLŮ. Nepochopitelný je i voják, který má tělo z 95% ohořelé. Ještě před smrtí mluví úplně plynně a pak najednou umře. Možná se udusil tím nánosem ropy, kterou mu dali na obličej, jenž měla představovat popáleniny... :D Hereckým obsazením to také není nijak chvalné, ačkoliv Carl Weatherse coby Apolla Creeda nechápu, že do této tragédie šel. A tak nezbývá jedině tak pochválit tu kozatou kudrnatou zrzku, protože to ostatní na celém filmu je fakt velice ubohé. [262. hodnocení, 23. komentář, 21%, 447. nejhorší film] ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zábavný válečný mockbuster a není těžké uhodnout k jakému snímku. Kupodivu jako tradičně očekávaná hrůza to zase až tak není. Scénář vyznívá jako by byl psán spíše pro komiks, i když ty rádoby dlouhé věty v některých dialozích jsou opět přehnané a přirozeně nelogické. Speciální efekty ryze televizní avšak vcelku přijatelné. Celkově to působí pochopitelně směšně, ale zábava je prostě zábava. Pro TV jako levnější varianta velkorozpočtového bijáku tento snímek zcela postačí. ()

TomStrom 

všechny recenze uživatele

Asi filmařsky nejpokročilejší film, co kdy Asylum vyprodukovalo, ale pořád je to hrůza. Oproti dřívějším asyláckým výtvorům je tam ale vidět posun dopředu, kdy scénář dává smysl a film troskotá už pouze (!) na příšerných efektech, do očí bijící lacinosti a nulových hereckých výkonech. Kde jinde ale uvidíte, že podlahu můstku letadlové lodi pokrývají kachličky a koberec a po hladině plující lepenkové trosky mimozemské lodi. Gratuluji Asylum Pictures k tomu, že se malilinkatými kroky blíží k hranici, kdy vyprodukují koukatelný film a pořád vroucně doufám, že se jednou dočkám ultimátního filmu - v hlavních rolích Steven Seagal a David Hasselhoff, produkce Asylum Pictures, režie Uwe Boll! ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

V rámci podobných téměř odpadních filmů docela slušná úroveň. Nejhorší byly akce na povrchu a uvnitř mimozemských lodí. Kapitánova osoba blízká nebyla překvapivě jeho dcerou, ale budoucí manželkou. Weathers pronáší památná slova. Mocná zbraň zachrání svět. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Korejci maj ňáký divný dyzajnéry.“ Další ultra nepovedená kopie úspěšného áčkového filmu, tentokrát o emzácích na moři. Začnu od nejhoršího a tím jsou asi efekty, které jsou hodně ošklivé, obzvlášť mimozemšťani jsou vysloveně k smíchu. Hned po efektech následuje režie, která je naprosto bez invence, nepokouší se o žádnou nadsázku, i když je trochu znát snaha o bombastičnost áčkových spektáklů, ta se ale míjí účinkem. Doslova úděsné jsou opakující se scény, typu výstřel z kanónu a dopad do vody, které jsou v celém filmu možná i dvacetkrát. Herci se asi snaží, ale scénář je tady na vodě. Sledování navíc hrozně ztěžuje zmatečnost scén, kdy divák neví, co kdy, odkud a jak útočí. Alespoň záběry na tu bitevní loď vypadají pěkně a kapitán hraný Peeblesem se docela snaží. ()

BradleyT 

všechny recenze uživatele

Je to takova typicka americka oddychovka, se zavrenejma ocima. Rozhodne to neni uplny propadak, ovsem herecke vykony jsou ponekud toporne a kvalita snimku dosahuje tak na uroven snimku Octopus. ()

Lajty odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se vážně nedalo...totálně naivní a bez špetky nápadu...a ti mimozemšťané? Škoda slov...odpad! ()

moviefan4 odpad!

všechny recenze uživatele

Ach to zase bola srajda. Toto sa Asylumu vôbec nepodarilo a už ozaj pochybujem o ich schopnosti natočiť film, ktorý by ma bavil. Vo filme nebol ani náznak zábavi, iba neustále kecanie a keď sa aj niečo dialo stálo to za hovno. Hnusné až neherecké výkoni čo tu boli, boli k smechu a na plač. Hudba bola úplne nanič. A vyzuálna stránka ,,filmu,,?? Prosim pekne žiadna tu nebola. Tá snaha o ktorú sa snažili im velmi nevyšla. A asylumu musim zatlieskať že sa naučili robiť s greenscreenom.👏👏👎 ()

Puppy 

všechny recenze uživatele

"Tam mají videopřehrávač poháněný gumovou páskou !". Tímhle si Asylum zkazilo image ... nebo NuImage ? :-) ()

Reklama

Reklama