Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Laust a Petr vyrostli a oba chovají stejné city k šafářově dceři Inge, která neztratila nic ze své mladické svobodomyslnosti. Peter sní o tom, že se podívá do světa a jeho touhy po dálavách dostanou nový impulz, když na panství přijede rodina kočovných cikánů. Mezitím nacionalistický blouznivec Ditlev Gothard Monrad upevnil svou pozici v dánské vládě a plamennými proslovy se mu podařilo rozšířit přesvědčení, že Dánové jsou Bohem vyvolený národ a od Všemohoucího mají také nárok na Šlesvik. Všichni mluví o válce a baron přesvědčí Lausta a Petra, aby za jeho panství narukovali k armádě. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I druhý díl pokračuje v poklidném vyprávění a pozvolné přípravě na to,co přijde.Líbí se mi vyprávění příběhu ve dvou časových osách,historická je dramatičtější,současná mě občas spíše rozesměje. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to tempo je opravdu pomalé, a začíná to vypadat, že až ta třetí epizoda bude opravdu tou pořádnou úvodní, kdy se začne něco dít. Tak věřím, že s příchodem do válečného stavu se to rozjede. Tady potěšil akorát nástup Josefíkové a Haje. Linka ze současnosti úplně zbytečná. ()

Reklama

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu už to natahují, podle mě se nechala první a druhá část do jedné, které by měla větší spád. Zápletky nám vznikají až zde. Pevně doufám, že se to u dalších dílů trochu zlepší. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama