Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mírová jednání ztroskotala kvůli fanatičnosti dánských představitelů. Pruské a rakouské jednotky zahajují přípravy na zteč dánského opevnění u Dybbolu. Schyluje se k bitvě, která vejde do dánských dějin jako jedna z nejkrvavějších. Laust je zpět u své jednotky, ale Johan má vizi nadcházejících událostí a snaží se ho přimět k dezerci. Petr se dozví, že Inge čeká Laustovo dítě, a pokouší se bratra najít. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mého názoru zatím nejlepší epizoda,děj se stále více dramatizuje,politici jsou absolutně neschopní pochopit realitu a nadprůměrná porce patosu je vykompenzována tím,že se konečně našly peníze na komparz,takže bitva konečně probíhá na obrazovce a ne pouze v divákově představivosti. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, ve které se zřejmě rozhodla o osudu celého konfliktu. Opustilo nás větší množství postav, v emocích se tlačí na pilu, až moc... Rozpočet se zřejmě šetřil pro tuto epizodu, kde poprvé přicházejí na scénu velké davové scény, velmi efektní, chválím. Ale jako celek mi prostě předchozí díly přišli lepší. ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

Válečné scény jsou velmi kvalitní. Oproti tomu ty co jsou emočně přehnané jsou až moc rušící. Myslel jsem, že takovéto postupy už se používají jenom jako parodie a ne v pokusech o seriozní dílo. ()

Reklama

Reklama