Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tisícovky mužů zemřely při masakru u Dybbolu a pro dánské politiky přichází nelibé vystřízlivění z jejich národoveckého blouznění. Inge s Laustovým synem se v doprovodu Sofie vrátila domů a přináší s sebou přesvědčení, že Laust i Petr ve válce zahynuli. Tak ji to totiž namluvil Didrich. Petr ovšem přežil a léčí se z šoku v Rakousku. Johan obchází rodiny padlých a předává jim jejich poslední dopisy, má také jeden od Lausta pro Inge. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Očekávané zakončení seriálu. Většina osudů se dala odvodit z již minulého dílu, žádné větší překvapení se tu nekoná. Škoda, že se nedostalo na všechny postavy, u některých byl konec vykreslen hodně rychle, u některých zas otevřený. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr minisérie mi přišel hodně rozpačitý,patos z předchozí epizody zůstal,děj začal být podivně zkratkovitý,jednání jednotlivých postav vypadalo nepřesvědčivě.Po závěrečných titulcích jsem musel chvíli uvažovat,proč se Dánové rozhodli sérii tak podivně zaříznout a stejně jsem na nic nepřišel. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv člověk mohl očekávat velké vyvrcholení dobrého seriálu, na konci přišla trochu kocovina. Asi i vinou pár drobných chyb, to člověku zanechá po celém seriálu pachuť na jazyku, neboť hlavně prostřední díly člověka namlsaly. ()

Reklama

Reklama