Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do úmoru musí Popelka sloužit zlé maceše a její rozmazlené dceři. Jednoho dne potká v lese mladého lovce, který se do ní zamiluje. Popelka ale netuší, že se jedná o prince Viktora, a že mu otec zrovna přikázal pozvat ke dvoru všechny dívky z království, aby si našel nevěstu... Německý film na motivy pohádky bratří Grimmů (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (35)

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Popelka mi vždycky přišla z těch klasických pohádek jako nejméně zajímavá. Už naše Popelka mě moc nezaujala a tahle verze je o hodně slabší. Čiší z ní ta odporná německá televizní atmosféra (jak by ale taky ne, vždyť je to TV film) známá z béčkových seriálů z téže destinace. Jediná slušnější scéna je docela morbidní řešení problému příliš velké nohy a příliš malé botky, kterou by ale asi nejmenší dětičky vidět neměly. Mohl by to být trošičku šok. 20% ()

vlcekmirek odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je snad nehorší zpracování popelkovského tématu, jaké jsem kdy viděl. Není žádná novinka, že německé pohádky nejsou nic extra, ale tady bylo špatně snad úplně všechno. Zpracování, herecké výkony, příšerně nesympatická Popelka a princ, u kterého člověk ani nechápe, proč by mu měl nějak fandit. A ty jakoževtipné scénky spíš tahaly za uši. Zbytečné na to koukat. ()

Reklama

PavelZava 

všechny recenze uživatele

Nejdříve se s princem alias lovcem vyválela v blátě, a pak se mu představila bílá posypaná moukou. Bylo to zajímavé zpracování plné vtipných rozhovorů, třeba Popelka s princem Viktorem na plese: Moc krásně tančíte. Ráda bych Vám kompliment vrátila, ale tančíte mizerně. Zámek vypadal, jak postavený z lega. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Němci zřejmě chtěli mít Popelku hravou. Vyšla jim ale spíš uřvaná, umíněná a mírně panovačná šmudla, která děti seznámí nejenom s tím, proč se říká, že je někdo špinavý jako prase, ale i s počátkem soubojů v blátě. Inspirace našimi "ořechy" je víc než zřejmá, bohužel jim ale tahle Popelka nesahá ani po kotníky. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Veľké trápenie toto. Asi jedno z najhorších prevedení Popolušky, aké poznám. Nemci sa tentokrát nevyznamenali a navyše si upravili dej po svojom, čo v konečnom dôsledku nemusí byť až tak na škodu, keby to ale poriadne fungovalo. Keď k tomu pridám fakt, že asi prvýkrát bola macochina nepodarená dcéra krajšia ako samotná Popoluška, tak to tiež o niečom svedčí. Proste toto nevyšlo. 35 % ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo od 4. do 24. května 2011 na vodním hradě Anholt a ve skanzenu v Detmold Mindener Hof. (Janek2002)

Reklama

Reklama