Reklama

Reklama

Zvonilka: Tajemství křídel

  • USA Tinker Bell: Secret of the Wings (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zvonilka: Tajemství křídel je fantastickým příběhem, ve kterém se Zvonilka vydává napříč zapovězenou hranicí ze svého domova do tajemných Zimních lesů, kde se setkává s celou řadou nových zimních víl a odhaluje kouzelné tajemství – Zvonilka má totiž sestru, stejně veselou a hravou Modrovločku. Ta se s ní na oplátku vydává na návštěvu do Zvonilčina domova. Když se o jejich pouti dozví královna Clarion a král Milori, vládci Zimních lesů, varují obě před tím, že už nikdy nesmějí zapovězenou hranici překročit, a vysvětlují jim oběť, kterou sami museli za podobný přestupek podstoupit. Zvonilka a Modrovločka ale nemohou ovlivnit přírodu. Když stroj na výrobu sněhu, který Modrovločka při svém putování po Zvonilčině domově používá, začne ohrožovat strom, jenž je zdrojem kouzelného prášku víl, jsou obě sestry nuceny sjednotit letní a zimní víly a vše napravit dříve, než bude pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (36)

Trailer 1

Recenze (93)

filipes.lu 

všechny recenze uživatele

Ano, přiznávám, že jsem Zvonilku pustil jenom pro pobavení a zabití nudy. Každej občas sáhne po filmu, kterej ho absolutně nezajímá a ještě si z něj dělá srandu a aby se i utvrdil v tom, jak je to blbý a nepochopitelný. Tenhle pocit mi ale vydržel zhruba pět minut do scény se zajícem, kterýmu se moc nechtělo přejít hranici mezi teplem a zimou. Bylo to tak kurevsky roztomilý, že moje ženská část zaplesala a už jsem se neodtrhnul. Samozřejmě, že je Zvonilice pro to nejmenší publikum, ani jsem od toho nečekal žádnou příběhovou masírku s perfektním scénářem a netřelými nápady, ale nečekal jsem ani, že to dokoukám. Dokoukal a to s velice divnym pocitem. Jako by se mi o něco stáhnul genitál a povyrostly prsa. Ale čert to vem. Zvonice je bezváá a já bych pro dnešek chtěl mít taky křídla! (Nechutné, nechutné...) ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak Zvonilka nezklamala. Je tu nádherný příběh, který nás zavede tentokrát do zimního prostředí, kde žijí zimní víly. Opět je v pohádce spousta momentů, které rozehřejí nejednoho malého, ale i velkého diváka. Celá pohádka je natočená tak, aby si jí děti oblíbili (Je tu kouzelné prostředí, spousta roztomilých zvířátek a hlavně žádné zbytečné násilí) Po technické stránce opět nádhera. Hudební doprovod opět sednul. Pro mě je Tajemství křídel jeden z nejlepších dílů série a určitě nejlepší animák tohoto roku. Za mě jasných 100% :) ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Piaty film z vílovskej sérii o trochu roztržitej víle Cililing, v ktorej sa rieši viacero problémov. Všetky sa týkajú fantazijného sveta a "nenarúšajú" tak svet ľudí, čo hodnotm pozitívne. Animácia je opäť o čosi farebnejšia a pestrejšia, na svižnosti a nápadoch sa nešetrilo a občas sa vydarí aj jemný humor. Pre dievčatá, pre ktoré je to cieľovka, ako stvorené. ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Druhá nejkrásnější pohádka ze země nezemě. Příběh je doslova kouzelný, tohle se tvůrcům moc povedlo. Bavilo mě to od samotného začátku až do konce a to už jsem to viděla mnohokrát. Krásná pohádka pro děti i dospělé. Mimochodem miluji ty krásné písně co jsou v těchto pohádkách a především ten krásný český dabing, no neříkejte, že není nádherný. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $58,437,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $19,494,949 //počet predaných kusov 690,973Tržby za predaj DVD v USA $47,390,563 //počet predaných kusov 2,399,867║ Štandart ktorý nastavila táto séria bol dodržaný, rovnako tak bol príjemný aj príbeh, možno troška zbytočne pôsobilo 3D ale ináč spokojnosť. /videl v kine 3D verziu: 75%/ ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Keď sú Zvonilka a jej sestra blízko seba, tak im krídielka nesvetielkujú, až keď sa vzájomne priblížia, prípadne dotknú. Ale keď Zvonilka prejde prvýkrát hranicu Zimolesa, tak jej krídielka svietia, aj keď je jej sestra vo väčšej vzdialenosti. (misterz)
  • Když Zvonilka poprvé vkročí do Zimolesa, udělá do něj jen krok, takže je jen pár centimetrů za hranicí. V dalším záběru je ale o několik metrů dál. (LindaKola)

Reklama

Reklama