Reklama

Reklama

Zvonilka: Tajemství křídel

  • USA Tinker Bell: Secret of the Wings (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zvonilka: Tajemství křídel je fantastickým příběhem, ve kterém se Zvonilka vydává napříč zapovězenou hranicí ze svého domova do tajemných Zimních lesů, kde se setkává s celou řadou nových zimních víl a odhaluje kouzelné tajemství – Zvonilka má totiž sestru, stejně veselou a hravou Modrovločku. Ta se s ní na oplátku vydává na návštěvu do Zvonilčina domova. Když se o jejich pouti dozví královna Clarion a král Milori, vládci Zimních lesů, varují obě před tím, že už nikdy nesmějí zapovězenou hranici překročit, a vysvětlují jim oběť, kterou sami museli za podobný přestupek podstoupit. Zvonilka a Modrovločka ale nemohou ovlivnit přírodu. Když stroj na výrobu sněhu, který Modrovločka při svém putování po Zvonilčině domově používá, začne ohrožovat strom, jenž je zdrojem kouzelného prášku víl, jsou obě sestry nuceny sjednotit letní a zimní víly a vše napravit dříve, než bude pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (36)

Trailer 1

Recenze (93)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Kdyby jste křídla měli, hvězda Maják vedla vás, mohli by jste přistát v moři Květů, včas........... Okřídlené fešandy a fešáci v dalším pokračování o Zvonilce. Krásně kreslený, spousta písniček, prima bonus - prostě pohodička svět. Osloví to dívky okolo deseti let a rozesměje to možná i dospělé. Mě konkrétně rozesmávala myš se jménem Sýr. Jo a Zvonilka a Modroočka jsou zrozené ze stejného smíchu. CITÁT - Váš zákon nás nezastaví......... ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Průměrná přihlouplá pohádka pro děti (opravdu pro děti, je to cítit z prvního záběru, jinak bych musela ještě o hvězdičku ubrat), která pro mě byla relativně přijatelnou kulisou pro jiné aktivity. Akorát protestuju proti prznění mozků malých dětí - po zhlédnutí téhle věci si budou myslet, že když dají svoje morče na týden do mrazáku, tak bude po vytažení hravé, veselé a živé. 45% ()

Reklama

demovka 

všechny recenze uživatele

Je to hezké a jednoduché. Vhodné pro děti a holčičky a pro pozitivní náladu. Animace je velice dobrá, rozdíl mezi zimou a teplem byl nápaditý.Vtipné momenty nezapadly, ani nedělaly dojem uměle vložených. Písničky mi nevadily. Jediná plochá postava, snad proto, že byla ze začátku negativní, byl král Milori. Přijemný byl knihovník-dědeček, ale myslím, že to byla kopie z nějaké jiné animované pohádky. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak Zvonilka nezklamala. Je tu nádherný příběh, který nás zavede tentokrát do zimního prostředí, kde žijí zimní víly. Opět je v pohádce spousta momentů, které rozehřejí nejednoho malého, ale i velkého diváka. Celá pohádka je natočená tak, aby si jí děti oblíbili (Je tu kouzelné prostředí, spousta roztomilých zvířátek a hlavně žádné zbytečné násilí) Po technické stránce opět nádhera. Hudební doprovod opět sednul. Pro mě je Tajemství křídel jeden z nejlepších dílů série a určitě nejlepší animák tohoto roku. Za mě jasných 100% :) ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Na první pohled jsem se zamiloval do prostředí a vše kolem, se mně zdálo úžasné. Tohle je úžasná pohádka, která by měla bavit kohokoliv, jakkoliv je starý. Příjemný příběh a sympatické postavy na obou stranách. Po filmovém prožitku, ve mně panovala spokojenost a rozhodně byl hned den ještě příjemnějším. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Když Zvonilka poprvé vkročí do Zimolesa, udělá do něj jen krok, takže je jen pár centimetrů za hranicí. V dalším záběru je ale o několik metrů dál. (LindaKola)
  • Keď sú Zvonilka a jej sestra blízko seba, tak im krídielka nesvetielkujú, až keď sa vzájomne priblížia, prípadne dotknú. Ale keď Zvonilka prejde prvýkrát hranicu Zimolesa, tak jej krídielka svietia, aj keď je jej sestra vo väčšej vzdialenosti. (misterz)

Reklama

Reklama