Reklama

Reklama

Třicátník Jacky Bonnot je talentovaný kuchař a ctitel velkého kuchařského umění. Sní o úspěchu a o tom, že si jednoho dne otevře vlastní restauraci. Finanční situace jej nutí přijímat podřadné práce, které si však není schopen udržet. Život se mu změní ve chvíli, kdy mu cestu zkříží slavný šéfkuchař Alexandre Lagarde. Zavedenou pozici Alexandra Lagarde totiž ohrožuje finanční skupina vlastnící síť jeho restaurací… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (202)

Merenre 

všechny recenze uživatele

Kuchařské filmy bývají absolutně debilní. Snaží se svézt na vlně gastroteroru, která nám už skoro dvacet let cpe pod rypák jeden kucharský porad za druhým - od českého ano, šéfe po všelijaké pekelné kuchyně a nevim co. Tento film je nudný a vynucený, chybí mu jakýkoli humor, ale nelze v něm hledat ani drama nebo romantiku. Uniká mi důvod jeho vzniku, kromě toho nejprvoplánovějšího. Divím se, že se Reno chytil na neco takového. ()

Ernie_13 

všechny recenze uživatele

Rozhodne nečakajte bláznivú francúzsku komédiu na aké sme zvyknutí s Funesom. Skôr ide o oddychovú komédiu, ktorá nikoho neurazí. Na výkony Renoa s Younom sa dobre pozerá. Príjemná francúzska oddychovka. ()

Reklama

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Stáhla jsem, viděla jsem, smazala jsem... Pokud chcete za každou cenu vidět film s kuchařskou tématikou, ve kterém talentovaný ňouma bez prostředků ukáže díky jedné úžasné náhodě svůj um a vzkřísí tak prestižní, ale lehce zastaralou, restauraci, tak se spíš podívejte na kreslené Ratatouille, které oplývá mnohem lepším provedením, hudbou, nápadem i humorem. Francouzská verze je totiž sice fajn a sem tam se od srdce zasmějete...je to ale taky bohužel všechno, co se o tom dá říct. ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry, nedokoukáno, to nešlo. Jednak je mi šoufl z tohohle kuchtění ála "kápnu na talíř něco, přidám k tomu větvičku trávy a vydávám to za majstrštyk", a pak to byla navíc ještě esence nudy a trapnosti. Upřímně je mi líto Rena, jestli tohle musel vzít, a nechápu ho, pokud to chtěl vzít. Chcete příjemný filmek z profikuchyně? Pusťte si Ratatouille. ()

Junglista 

všechny recenze uživatele

Co se to stalo s francouzskou komedií? Já vim, zlatý časy sou v pr...yč. Kolikrát už sem tenhle scénáristickej mustr viděl? V dnešní době je to bohužel zápor, nevidim žádnej smysl, proč to bylo natočený. Na to, že si to řiká komedie, tak sem se od srdce zasmál pouze 3x. Ani Jean Reno to nezachránil, ale to neni jeho chyba. Můj dojem jakž takž zachraňuje překrásné dámské obsazení. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (5)

  • Daniel Cohen psal scénář, aniž by počítal předem s účastí Jeana Rena. Poté, co se ukázalo, že roli Alexandra hrát bude, bylo nutné některé repliky přepsat, aby byl Reno spokojený. [Zdroj: Deník Metro] (hippyman)
  • Režisér Daniel Cohen si chtěl původně ve filmu i zahrát. Na radu producentky však od tohoto záměru raději upustil. [Zdroj: Deník Metro] (hippyman)
  • Premiéra snímku proběhla na festivalu Berlinale 2012. (Krissty)

Související novinky

Dny francouzského filmu

Dny francouzského filmu

10.02.2013

Ve dnech 14. až 20. 2. v kině Lucerna a 21. až 24. 2. v kině Atlas proběhne přehlídka Dny francouzského filmu. V Lucerně ji odstartuje jeden z nejskloňovanějších snímků posledních dnů, film Michaela… (více)

Best Film Fest 2012

Best Film Fest 2012

08.12.2012

Volné seskupení čtyř klasických artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a Mat pořádá od 13. do 19. prosince tohoto rokuBEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů… (více)

Reklama

Reklama