Reklama

Reklama

Zdiskreditovaný pilot stíhačky Butch Masters vede svůj oddíl na misi usilující o navrácení zkázonosné zbraně hromadného ničení. Masters zjistí, že jeho bývalý parťák Tom Craig pracuje jako najatý zabiják pro teroristy, a tak se musí vypořádat s rozbitým přátelstvím i milostným trojúhelníkem a pustit se do boje na rudě žíhaném nebi, aby získal zpět svou vojenskou i osobní čest. (Filmbox)

(více)

Recenze (11)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Docela solidně udělaný béčko. Pravda název a obsah jsou poněkud zavádějící. Jedná se spíš o drama než o akční film, ale nijak mě to neiritovalo. V klidu jsem to dodíval. Pro mě naprostý průměr.50% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Ať to byl kdokoliv, měl autentizační kód...... Těšil jsem se na letadla, honičky a nálety, ale ve své podstatě se tam řeší u soudu jen ten prvotní omyl. Nudné a ani Bill Pullman a ani Mario super bros to nezachrání. Létá se tam hodně, ale obsahově to není dobré. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Strašně tuctový film, který se chce tvářit jako něco víc. Je to ale obyčejný mainstream, který vyniká jen v tom, že chce pojmout celkem zajímavé téma. To se mu nedaří a nakonec ani akční scény nejsou nijak okouzlující a je vidět, že šlo hlavně udělat film celkem levně, ale nechat ho se tvářit jako parádní moderní verze "Top Gunu". ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem film nabušený stíhačkovou akcí a ono se bohužel nic nekoná. Neuvěřitelně se celý film žvaní a krom asi třech malých akcí se nic neděje. Pro mne to je veliké zklamání. To už si snad znovu pustit "Top Gun". 20% ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Až asi po 40 minutách jsem teprve začal chytat, kdo je kdo a o co asi jde. Střih je hodně zmatený a příběh naivní. Všichni tam bojují a střílí a lítají hranice nehranice, jedno jestli komunista, džihádista, kapitalista - všechno zmatlané do kupy a nepřehledné a celkově takové blbé a se spoustou vaty kolem. (22%) ()

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Red Sky - tak tento film bych zařadil mezi mírně lepší akční fightery. Mario Van Peebles natočil film, který stojí za vidění. Sám Mario i zbytek hereckého obsazení filmu je na dobré úrovni a sympatická Rachael Leigh Cook vypadá skvěle...Film určitě stojí za to shlédnout a ne příliš náročný divák určitě dostanete to, co žádá. Ve filmu je dost dobrých pyrotechnických záběrů a akční záběry jsou dobře editovány, což někdy nebývá u nízkorozpočtových filmů zvykem. Doporučil bych tento film pro každého, kdo má rád filmy se vzdušnými souboji a leteckými efekty. Film ná vcelku spád a pro mne to určitě nebyl ztracený čas... 3* ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabé. Zopár akčných scén, jedna, dve úsmevné situácie, ale inak zbabrané. Herecké výkony síce neurazia ani vo vedľajších rolách, ale dej je väčšinou nútený, nelogický a hlavne predvídateľný. Po videní si nič neodnášam. 40% - 2* ()

Reklama

Reklama