Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vincenc Babočka, bezvýznamný zaměstnanec policejní stanice, si v soukromí hraje na detektiva přesvědčen o svých výjimečných schopnostech. Dovolená v Karlových Varech mu však zcela nečekaně poskytne příležitost dokázat, co v něm opravdu vězí. Omylem je totiž považován za mezinárodního a policií stíhaného dobrodruha Leona Webera. Rozhodne se využít záměny a odhalit Weberovy komplice, chystající krádež diamantů patřících maharádžovi z Yohiru. Podle Weberova plánu se s maharádžou seznámí v přestrojení za generála Nariškina, ale vše klape jen do chvíle, kdy se ve městě objeví skutečný Weber... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

Véronique 

všechny recenze uživatele

Tři nebo čtyři? Asi 3 a půl, ale... Film se mi vždy líbil, ačkoli jsem ho nedokoukala nikdy do konce. A pak jsem zjistila, co bylo tou příčinou. Neobvyklé lázeňské prostředí, kouzelná kolonáda, chytrý pes, herecké osazenstvo, ... To vše se mi zamlouvalo, ale nikdy jsem vlastně nepoznala, jak to bylo s těmi dvojníky. Děj, i když poměrně nenáročný, je totiž v jistých pasážích moc "přeplácaný", tudíž až nudný. Snad proto mě film tak neudržel u obrazovky. Ale závěrečná scéna, kdy se v malém letadýlku ("a la Agatha Christie" a Smrt v oblacích) vše vyřeší, je tak kýčovitá, až se mi líbí. ()

Biopler 

všechny recenze uživatele

Sóda. Prvá polka je ešte ako-tak znesiteľná, ale druhá polka a záver? To je crazy fraška. A Burian? Jedná sa, spolu s kostolníkom z budovania socializmu, o jeho najslabšiu rolu. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Film s dvojníkem Buriana, falešným maharádžou i drahokamy v Karlových Varech. Vynalézavá a zábavná klasika. ()

donkocicak 

všechny recenze uživatele

Tři vejce do skla jsou, řekl bych, velmi slavným filmem s Burianem. Já nejsem tak úplně jeho fanouškem, byť zde samozřejmě najdu několik velmi vtipných a povedených scén. Dávám tři hvězdičky, i když se místy nudím... ()

Havala 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý film s Burianem. Trochu mi nesedí to orientální ladění, ale zase se dá říct že Vlasta vyzkoušel opravdu všechny role a i tady se častokrát zasmějete. Nicméně znám i lepší pecky od Krále komiků. 78% ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Ne až tak moc komediální, ale legrace v tom je. Slovní humor pana Buriana mi tu prostě chybí. Ale jinak je tento film dobrý, ale ne na té nejlepší Burianově úrovni. To s tím psem pěkně zblbli. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Toto je jeden z mála filmů, který mě vůbec nezaujal a to i navzdory faktu, že v něm hraje Vlasta Burian. Dokonce ho zde máme ve dvojroli. Mě se tak líbil jen jeho tanec kolem šavle zakončený kozáčkem. Zřejmě se mělo jednat o parodii na detektivní filmy, soudě dle úvodního textu, ale tentokrát sáhli tvůrci s humorem vedle. ()

harycek 

všechny recenze uživatele

Nejvíc si pamatuji , že když jsem tenhle film viděl poprvé tak jsem se ptal otce co jsou tři vejce do skla , ale jinak mě tento film moc nezaujal! ()

paniColombova 

všechny recenze uživatele

Bezvadný příběh z prostředí luxusního hotelu s prvky detektivky a komické scénky k tomu. Tři vejce do skla řadím do nejlepších Burianových filmů. ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Vlasta Burian jako Babočka - detektiv tělem i duší, který se při svém lázeňském pobytu dostane do přímého střetu se zločinci... Jak jinak - opět skvělý Vlasta Burian v dobře napsané komedii, která nepřináší humor zcela v těch dimenzích, kdy výbuchy smíchu boří sály a diváka od smíchu bolí břicho, avšak přináší vtipnou a chytrou zábavu. 75%. ()

MrKrahujec 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jestli tu zavládla nějaká všeobecná vlčí mlha, nebo co, ale podle mě tahle téměř Leacockovská parodie na detektivky rozhodně není ani nudná, ani překombinovaná, tím méně pak o ničem, či slabota. Nejen, že tu Burian předvede málem Chaplinovskou kreaci němé grotesky, obdařené srdcem, ale navrch tu i zazní jedna z jeho (tedy přesněji Mottlových) nejlepších písní, brilantní parodie "Oči černé". Tak co ještě chcete?!! ()

Igy007 

všechny recenze uživatele

I ta jedna hvězdička je přehnaná. Nejen Burianovy, ale prakticky všechny filmy do roku 1940 stojí za prd. Čest výjimkám. ()

hostivít 

všechny recenze uživatele

Tato komedie patří do 2.kategorie Burianových filmů, tj. poprvé se smějete a bavíte, ale do druhého vidění se nehrnete, stačí to maximálně jednou do roka. Ano, to jsou Tři vejce. Burian sice pěkně zpívá, v roli Naryškina je nádherný, ale jinak ten děj... no hrůza. Je to zmatené, překombinované. Ale nevadí, v tak nadprůměrných snímcích jako Pokladna, Přednosta, Když prášil atd. se tento musí zcela logicky utopit. ()

Reklama

Reklama