Reklama

Reklama

VOD (1)

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Recenze (188)

bourec 

všechny recenze uživatele

Další z řady,který maj podle úrovně tohodle filmu zaděláno na slušnej progres.První bych chtěl vyzdvihnout slušně depresivní atmosféru,ve který jsou záběry na zničený město,a poletování hrozby něčeho hnusnýho,celkem slušně deprimující.navíc to,jak se film vyvinul,asi mojí nepozorností,a asi i blbostí,mi zcela uniklo,takže sem byl docela překvapenej,ale i potěšenej.Herci dobrý,zejména ta malá potvora hrála na svůj věk víc než obstojně.Budu sledovat,a uvidíme.60%. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Dobrá, rodinka je zavřená v bunkru před něčím, co je nad nimi. Jsou tam už 300 dní (pozn. To fakt dokázali v tak malých prostorech zůstat v klidu jenom s deskovou hrou?). Atmosféra bunkru je dost depresivně stísňující, jak by měla být, za což jsem rád. Nějaké nepříjemné scény se ale k mému překvapení nekonaly (když pominu imaginární zmrzlinu, nevím proč, ale udělalo se mi z toho zle). Venku se údajně nachází nějací "Dýchači". To bychom měli dobrou první polovinu. A teď k druhé, ve které se začne něco dít. A bohužel, ačkoli to nejprve nevypadá špatně, bylo to na škodu. Jako jo, ten závěr je překvapivý a souvisí s tím, co se stalo předtím, ale mě spíše zklamal... Jednak byl moc akční a taky byl na mě i trochu přetažený za vlasy. Zase subžánr "postapokalyptická budoucnost" tu dostává nový význam... Takže jenom 3*, bohužel. EDIT: Po delší době si na tohle vzpomínám, jako na dobrý filmový zážitek, tudíž přidám hvězdičku. Ono to dokonce i do sebe zapadá víc, než jsem si původně myslel. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Škoda nevyužitého potenciálu a zvláštně působícího nadpřirozena v závěru. Bratři Dufferovi se nudu v tomto úkrytovém postapo snaží zaplácnout nějakým tím občasným flashbackem, aby si mohl divák k hrdinům vytvořit alespoň nějaké pouto. Bohužel, to se jim moc nezdařilo. Malá chytrá holčička zabíjí svým snaživým hraním tu depresivní atmosféru, protože se divák už jen soustředí na to, jak ho vlastně štve její výstup a přestává vnímat ostatní herce. Jediným zapamatovatelným faktorem pro mě asi bude závěr, kam zasadili Dufferovi něco trošku nového a netradičního. Průměrná zábava, ale nic bez čeho byste se neobešli. ()

Stallone 

všechny recenze uživatele

Tak jako místní expert na žánr horor jsem si povinně pustil i tento. Jsem zklamaný. První polovina filmu je výborná. Atmosféra se buduje, postavy mi byly sympatické a jako divák jsem čekal, jak režisér dobře rozehraný snímek vygraduje ve velké finále. To se ovšem nestalo. Tajemno se postupně vytrácí a divákovi je jasné, kdo ´´dýchači´´ vlastně jsou. Konečné akční finále ve stylu ZOMBIE mě zklamalo. Úplný závěr působí amatérským dojmem. Pokud bych příběh režíroval já, držel bych se tajemné atmosféry až do konce a nepřistoupil bych na ZOMBIE mord. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

jojo to bylo slusny..na to ze je to od typku divnych veci bych ale cekal vic..bavilo me to celkem, ale ta prvni cast je nudnejsi a ten spratek me sral..pak dobry zvrat a konec no..takze film klame.. je to na 2-3/5 noo ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Bohužel nezaujme tak, aby jste tomu věnovali plnou pozornost. Alexander je toporný a to jeho časté ťuťu ňuňu k své dceři mě dokonale uspalo. Manželka zbytečně nepřitažlivá... ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Film byl po hororové stránce dle mého velmi slabí, kromě lehce ponuré atmosféry v něm nebylo z hola nic. Ani mrazivá hudba, ani lekačky, ani nic prostě. Nápad v celku originální, ale zpracování a děsivost nulová. Viděno v rámci !!! Horor Challenge Tour !!! 2016 /leden - únor ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Tak asi takhle. Další z obsáhlé série postapokalyptických filmů s nějakým novým nebezpečným druhem nákazy... Rodinka, pravděpodobně jediná přeživší, se schovává v atomovém krytu bývalé školy před zmutovanými zombíky, kteří je chtějí samozřejmě najít, zabít a sežrat. Roztomilá dcerka je spíše k vzteku a přetrvávající tma na plátně doplňovaná skučení, fňukáním, brečením a ječením mě brzy přestala bavit. Navíc jsem pořád nějak nechápal o co tam vlastně jde... 1*, víc ani náhodou, říkal jsem si. Tak proč nakonec 3*? Na zodpovězení této otázky mi postačí tři slova. Všechno je jinak. ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Napínavé majstrovské dielo, ktoré určite nesklamalo, ba naopak. Bol som po celý čas v napätí, čo sa udeje, čo sa udialo a prečo a výsledok bol veľmi prekvapujúci. Naozaj neuveriteľné, čo dokáže partia schopných ľudí s minimálnym počtom hercov, no s veľkou predstavivosťou. Tento film je príklad toho, že aj za málo peňazí môžete mať obrovský zážitok. Ďalší skvelý novodobý postapokalyptický horor spolu s filmom Extinction - Zánik . ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(20/2016) / Po dlhej dobe tu máme komorný survival s orignálnym poňatím. Niekoho možno odradí trošku dlhší "úvod" ale aj ten tu má svoj zmysel a pekne pomaličky, nebadane prikuruje v napätí. Atmosféra super, depresívna, záhadná. Bratia Dufferovci ako režisérsky debutanti Hidden aj napísali a inšpirácia sériou Wayword Pines je jasná. Záver asi nesadne každému, na mňa to ale zafungovalo na sto percent. Pre fanúšikov survivalov jasná volba. (8/10) ()

SamVimes 

všechny recenze uživatele

Výborně napsaná minimalistická jednohubka od bratrů Dufferových (Stranger Things). Čím míň toho divák ví, tím líp, tak si už nic nezjišťujte a jděte do toho. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Ještě předtím než bratři Dufferovi začali dělat seriál Stranger Things natočili tento menší horor. Filmu musím pochválit jeho atmosféru a to, že divák neví, co ho čeká. Film je správně nepředvídatelný a pokud divák vydrží pomalejší začátek budete pozitivně překvapeni. Jakmile se totiž film rozjede stojí to za to. Já se třeba musím přiznat, že jsem byl hodně napjatý, jak tohle dopadne, až mi v jeden moment pěkně tlouklo srdce. Je to zkrátka nepříjemný sledovat, když nevíte, co tam na postavy čeká. Takže rada pro ty, co tohle ještě neviděli. Nic si o tomhle filmu nevyhledávejte. Za mě příjemné překvapení a na večer velmi povedený horůrek. 7,5/10 ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Řešení to nemá úplně blbé, ale pohádkové transformace, upištěná malá kravka a levné rodinné pouta pokazili dojem. 43%. ()

Killda 

všechny recenze uživatele

Béčkový konec bohužel podráží pracně vytvářenou atmosféru a ani zajímavý twist to už nestačí zachránit... 6/10 ()

Kalidor_ 

všechny recenze uživatele

Já jsem si to nejvíc užíval když byli v krytu. Tísnivá atmosféra byla příjemně mrazivá, člověk se tak nějak cítil v bezpečí s nimi a jakžtakž dostatečně izolovaný od světa tam nahoře. Co však mi trochu kazilo dojem byly příčiny prozrazování jejich přítomnosti v krytu, které docela iritovaly a kazily dojem (neberu-li v potaz chvílemi protivnou holčičku a přeempatického tatínka). Původ "breathers" se dal trochu odhadnout, ale po vylezení z krytu to nabralo jiný směr než se mi doposud zamlouval. Proto lepší 3*. ()

Reklama

Reklama