Reklama

Reklama

VOD (1)

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Recenze (188)

Trisis 

všechny recenze uživatele

No neviem... mne tá malá brzda (hlavná detská predstaviteľka) išla neuveriteľne na nervy, začiatok rozťahaný, zvrat debilne patetický (asi tak vyznel pre podpriemerné herecké výkony, tupý scenár ) a určite by to potrebovalo prestrihať, skrátiť. Keď už ôsmykrát malá dýchavične fučala, "hrajúc" zdesenie - Breathers!!! ani ma nezaujímalo, čo sú vlastne zač. Klišé, klišé, klišé... možno pred dvadsiatimi rokmi by som tunajšie hodnotenie pochopil. Nuda... ani neviem či odpad alebo jedna hviezda... ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Alexe Skarsgårda. Nemám ráda filmy o mutantech, zoombiecích, nebo jakou personou to vlastně byli. Ale byl to zajímavý zvrat. Pro tuto roli se Alex na 2 měsíce vzdal piva, vína, těstovin a lepku. Jedl jen saláty a kapustu. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedené komorní postapo, jemuž ale čtvrtou hvězdu nadprůměru vydřela až fenomenální Emily Alyn Lind, která sice místy sere dle plánu, ale zaplakala takovým způsobem, že jsem to snad ještě neviděl. Zase snad jednou k filmu dorazilo děcko, které krom protekce disponuje i něčím opravdu navíc. 70% ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Ale áno, môže byť. Rozbeh je síce trošku uťahaný a kostrbatý ale postupom času má dej čoraz väčši spád, začnú sa diať zaujímavé veci a nuda zo začiatku sa dokonale vytráca. Hidden funguje až na malé chybičky presne tak, ako má. Je to viac menej rodinná dráma s hororovými prvkami ako čistý post-apo thriller a v tejto rovine nie je filmu naozaj čo vytknúť. Možno len málo využitý exteriér zdevastovaného malomesta a niektoré logicke diery v príbehu. Inak som sa skutočne dobre bavil a nemám námietky. 75 %!! ()

KeithMaxwell 

všechny recenze uživatele

Možné spoilery. První hodina buduje skvělou atmosféru aby jí posledních 20 minut totálně posralo, u konce sem si připadal jak při sledování trapného zombie hororu (skákající nakažené děcko wtf) a ani zde se bohužel nedočkáme snesitelné děcké postavy. Ale za skvěle vypadající vojáky a super uvodní hodinu slušné 3* ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Potesila me ucast moji oblibene Andrey R., ale jinak je to ujecena blbarna, ktera se navic z 80% odehrava v naproste tme, takze neni vubec jasny, co se vlastne deje. Horor to podle meho neni, spis takovy rodinny thriller. ()

Kienast 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptický survival thriller s temnou atmosférou o rodině, která přežívá v krytu pod zemí a bojí se toho co je na povrchu. Rozjezd pomalejší, ale vše je vynahrazeno ke konci + solidní konec s pointou. Hodně solidní debut bratrů Dufferových. ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptická ,,zombie-virusová,, hororovka má malý plus aspoň v tom, že kryt- skrýš-miesto deja dáva trochu tej klaustrofobickej atmosféry. Znovu ale, nie je ani tento part tým vyvoleným, resp. výnimočným, ktorý by stál za dlhšiu zmienku a pozornosť. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Skvelý nenápadný postapo survival s prekvapivým koncom. Videné dávno pred Stranger Things a už týmto si ma režisérske duo získalo. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Objektivně je to spíš na tři ale film je tak depresivní že se to projevilo i na mojí náladě což značí že to asi uplnej průměr nebyl. Důkaz, že i filmy co se snaží držet rozpočet nízko a snaží se omezit počet lokací můžou bejt dobrý. První půlka filmu je jak už zde bylo řečeno komornější a malá holka vás bude zřejmě maličko srát, potom se však neštastnou náhodou ugriluje jídelní stůl a přijdou na návštěvu BREATHERS a tam se film nakopne. Osobně mi vůbec nesedla scéna vytahování komínem což bude pro klaustrofobiky maličkej mínus :)) Obsazení slušný. Každopádně po filmu vám nebude veselo. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Atmosférické, tíživé a skoro až komorní drama, které naštěstí nestojí jen na tom překvapivém zvratu. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem si dohnal snímek bratrů Dufferů, kteří mají na kontě seriál Stranger Things. Film dělá hodně za málo peněz a to je dobře. Téma trochu otřepané ale dobře vymyšlené se spousty zvratů Rychlé tempo filmu a atmosféra přidávají na kvalitě. 70% ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

První polovina je dobrá, ale potom mě to nějak přestávalo bavit. Přitom atmosféra je moc fajn. Jenom mi to pak přišlo nezajímavé. Kdyby aspoň ten závěr nebyl taková klasika. 5.5/10 ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Zajímavý postapokalyptický thriller, který přestože zabíhá do v posledních letech značně otřepané žánrové oblasti, netlačí zbytečně na spektakulárnost, ale je správně stavěn na atmosféře, úzkosti a strachu, a to natolik dobře, že nijak neruší jistá dějová jednoduchost. První komorní polovina se nenamáhá s vysvětlováním, před čím se to naši hrdinové schovávají, což nejen, že nevadí, ale jen to násobí úzkost z neznámého. Postupná poznání se divákovi nabízí za pochodu, především pak ve druhé už trochu svižnější (ale stále depresivní) polovině. Ti kteří rádi cuchají svou nervovou soustavu atmosférou budou spokojeni, milovníci krveprolití se musejí poohlédnout jinde. 70% ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je Hidden film, který má výbornou ponurou atmosféru. Skrývá různá zákoutí a věřte nebo ne, ten závěr mě fakt překvapil. Herecké výkony jsou pohltivé a vůbec mi nevadilo, že se vše odehrává v podstatě na jednom místě se třemi herci. Dobrý film.6/10 ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to co jsem vidět nechtěl, neviděl jsem co jsem vidět chtěl. Hiden se tváří jako atmosférický horror, ale vlastně ničím nepřekvapuje. Ttím, že tam dá nelogický děj a příšery, které neuvidíme, dělá z Hidenu amatérský film, který sází jen na herecké obsazení a možná nějakej ten dupot. Bože já tam čekal dinosaury nebo vlkodlaky... ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem mnoho, a překvapivě dostala dost. Scénaristé i režiséři se tentokrát skvěle sehráli, a to zvláště ve střižně. Kde se zdá, že film je jen další levnou kopií o nějaké zombie apokalypse, velmi překvapí zlomovým obratem odhalením všeho. Závěr dává bezchybně dohromady obraz celé skládanky tak jasně a překvapivě, že mnohému diváku jistě rázem poklesne čelist. Na nervy poněkud nehezky brnká ono děvčátko, ale i to se dá zkoousnout. Nicméně ve fimlu často opakovaná, věta :"Pravidlo dvě: Vždy se ovládej a neztrať kontrolu.", rázem začne dávat smysl. Pro mne osobně příjemné překvapení postapokalyptického snímku. Sečteno, podtrženo: 66% a tedy lepší tři hvězdy. ()

qxkamo 

všechny recenze uživatele

Mozno budem SPOILOVAT. Priznam sa, ze zombie tematiku nemusim, ale film ma zaujal popisom a do poslednej chvile som si myslel, ze so zombie to predsa len nebude mat do cinenia, skor som cakal nejaky lokalny vojensky konflikt. Musim vsak uznat, ze to, ako sa to cele vyvrbilo, ma prijemne prekvapilo a zaujalo, ako aj film ako celok. Krasna relevantna atmosfera, vizual, napatie, zvrat. ()

Reklama

Reklama