Reklama

Reklama

VOD (1)

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Recenze (189)

Kub_ees 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý film. Začiatok a prvá polovica naozaj stojí za to. Trochu ma sklamalo odhalenie ich prenasledovateľa. Film ma bavil, no nuda sa dostavila asi potom ako vyšli z úkrytu. Viem, že k tomu muselo dôjsť ale dovtedy to malo taký hlbší zmysel, výbornú atmosféru a dobre sa na to pozeralo. Inak svelý nápad a efekty tiež. Koniec presne taký ako má byť. Film stojí za pozretie. ()

a0001 

všechny recenze uživatele

Atmosferický, tajomný, kvalitne depresívny. Že dám iba dve hviezdy nieje vôbec málo, zlé filmy hodnotím "odpad". ()

jkpj22 

všechny recenze uživatele

Přišla první pointa a já si říkám "wow, tomu dám tři hvězdy". pak ale přišla druhá pointa a já jsem byl nucen ubrat. Nakonec bych to viděl na lepší dvě hvězdy. ()

wick 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný sci-fi thriller...zejména první polovina, zvrat příjemně překvapí, druhá polovina trochu ztrácí dech a ke konci je to již příliš překombinované. I tak 80%. ()

TonoM 

všechny recenze uživatele

Asi nešlo čekat špičkový thriller jako třeba v Já Legenda, kde také bylo tagy postapokalyp. budoucnost. No já si myslel, že film po pár minutách vypnu, to obsazení? ten rozpočet? ty neznámá jména? 1minuta ve filmu Já Legenda několika násob. dražší, než tady celý film. Smith ve filmu bere za minutu co tady všichni celkem. Ale já nevidím takový rozdíl. Jasně je poznat, že je to prostě nízkorozpočtový film, nic méně je to pro mě nejlepší překvapení rok s rozpočtem pod 1mil/§ ()

blade23mc 

všechny recenze uživatele

Pěkný postapokalyptický triller spíš než horor. Atmosféru to má dobrou, která se postupně rozjíždí až vygraduje v docela překvapivé finále. Rodina v podzemí, co se skrývá před světem nad sebou, který zasáhl jakýsi mutující virus. Vše se na konci klasicky objasní a je to celkem zajímavé. 60% ()

Karin00 

všechny recenze uživatele

Bomba, sympatičtí herci, ponurá atmosféra, a skvělá myšlenka filmu. K tomu několik scén při kterých jsem v duchu popoháněla postavy aby stihly vše v čas a krev se mi vařila napětím v žilách :D Wow. Celkově se dobře s postavami sžívalo, například při lovení neznámého škůdce :) Líbilo se mi také jak se děj vracel v čase a objasňoval tak dobu před ukrytím. A ten konec, paráda, paráda. ()

TesterX 

všechny recenze uživatele

Stísněná atmosféra, nejistota a beznaděj. Snímek vskutku dokáže upoutat jednou místností a třemi herci. Bohužel vás ale místy už neudrží a sem tam se dostaví čistokrevná nuda, což by se během těch necelých 90ti minut asi stát nemělo. ()

Mkoren odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesná nuda, nesnesitelné hlavní postavy (hlavně to děcko). Dávám odpad, protože bohužel nižší hodnocení tady dát nejde. ()

Karbos 

všechny recenze uživatele

O tomhle filmu jsme se dozvěděl náhodou až teď. Nutno říci, že to bylo celkem milé překvapení, atmosféra se povedla vybudovat na jedničku. Člověk celkem prožíval i zabití blbé krysy. Později mě trochu iritovaly některé scenáristické berličky, jako panenka na provázku nebo hašení lucerny. Postupně gradující děj se závěrečným zvratem se mi podařilo predikovat pouze částečně, což oceňuji, ve smysl, že film dokázal něčím překvapit i když se samozřejmě drží z větší části v žánrovém klišé. Ženy a děti neumírají, zakopává se volně ležící předměty v tu nejnevhodnější chvíli, stejně jako hlasité zvuky, když vám život může zachránit jen ticho atd. atd.  Celkově vzato ale film v rámci napětí a atmosféry splnil svoje, až mě trošku mrzí, že si scenáristi nedali trochu více práce s vykreslením tohoto nápaditého postapokalyptického světa a nevtáhli nás do děje více v rámci širší perspektivy. Za celý film se vlastně nedozvíme nic o příčině ani následku. Film se celou dobu striktně drží pouze velice úzkého pohledu 3 přežívších v bunkru, kteří sami netuší co se stalo, proč se to stalo a jaká je situace teď. Natož aby nám cokoliv sdělil o těch, co čekají nahoře. To že film vlastně končí zase na začátku o tom ani nemluvě. ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Post-apoc filmy si nikdy nenecham ujst. Rozhodne nie snimky odohravajuce sa v podzemnom kryte (zdravim vsetkych fanusikov hernej serie Fallout). Obrovskou devizou Hidden je najma atmosfera, ktora sa da krajat na mimoriadne (ne)chutne kusy. Okrem toho, aj pri nizkom rozpocte autori odviedli nadpriemernu pracu a z prostredia zdevastovaneho sveta vytlkli maximum. Vydarene finale je napokon uz len akousi ceresnickou na chutnej torte. Nuz... a je dobre vediet, ze ked uz musite dychat (ehm), nie je odveci robit to potichu. 70%. ()

Easykill 

všechny recenze uživatele

Konec světa se blíží a ty najdeš kryt plnej jídla, tak proč tady "pár dní" nezůstat. Velice komorní a minimalistické, ale za to fungující. Klaustrofobická atmosféra a strach z neznámého jsou přednosti tohoto kousku. Ještě bych trochu vyzdvihnul pana Tarzana Skarsgårda. Ten to skoro celé utáhnul sám. Víc prozrazovat by bylo pro ty co neviděli, opravdu na škodu. ()

psycho.ta 

všechny recenze uživatele

Tak snad jen škoda, že to velice povedené vyvrcholení přišlo až 20 minut před koncem filmu. Zbylých 60 minut bylo umírání...2** ()

hussky 

všechny recenze uživatele

Film s nenaplněným potenciálem. Bohužel, stále jsem čekal na něco, co filmu dodá grády, to "něco" ale nepřišlo a kdybych se nepřemáhal, tak bych usnul. ()

MartinSTFC 

všechny recenze uživatele

Já nevím, do třetí čtvrtiny filmu to ještě celkem šlo, ale ten konec a vlastně to celé rozuzlení, mi to celé zkazilo. !!!!SPOILER!!!! Pokud by mi někdo mohl vysvětlit, jestli se mělo jednat o jakési zombie, nebo snad upíry (předpokládám tak proto, že v závěrečné scéně říká matka dítěti, že nepřežili 301 dní, ale nocí a když se při tom dívá do slunce, zčernají jí oči a raději hned opět poklop do podzemí zavře), byl bych moc rád. Pište mi případně do zpráv. !!!!KONEC SPOILERU!!!! Rozhodně bych film doporučil, ale nějak nadšení z něho asi nebudete. I když, jak se říká, tisíc lidí, tisíc chutí. ()

Richie4422 

všechny recenze uživatele

Survival horor s trojčlennou rodinkou, ktorá po istej katastrofe musí zostať žiť pod zemou. Na povrchu totiž číha zvláštne nebezpečenstvo. Veľmi atmosférický, temný snímok so zaujímavým odhalením. Dufferovcov budem určite sledovať bližšie. ()

Malchy 

všechny recenze uživatele

Navzdory všem negativům, co jsem ohledně filmu slyšel, jsem nakonec tento snímek shlédnul. A nevěřím vlastním očím. Miluji tenhle druh filmů, kde vlastně v posledních 5ti minutách převrátí příběh vzhůru nohama. 100%, za promyšlenost, napětí, převrat i herecké výkony. ()

Reklama

Reklama