Reklama

Reklama

VOD (1)

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Prostě stačí pár minut k tomu, aby mi to totálně zhnusilo jinak celkovej dojem z filmu. Atmosféra je naprosto úžasná a tísnivá, za což může i šikovná, klaustrofobická režie. Kvalitní ambientní soundtrack, skvělé herecké výkony - zejména Skarsgard a ta malá holčička, nepamatuju si zda jsem někdy ve filmu cítil tak hmatatelný strach malé holky. Jenže posledních dvacet minus je totální, béčkovej bullshit. Měli to ukončit absolutně nekompromisně a chladně, né tam dát nějaký sci-fi bitky a prostříhat to tak nechutným způsobem, že tam ani nebude nic vidět. Je to stupidní, klišé jak prase a hlavně frustrující. Takové Wolverinské bitky na konci, bože.... a úplnej závěr jen rámuje skutečnost, že se celej film nikam od daného okamžiku neposunul. Prostě dění skončilo opět na začátku. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Ještě předtím než bratři Dufferovi začali dělat seriál Stranger Things natočili tento menší horor. Filmu musím pochválit jeho atmosféru a to, že divák neví, co ho čeká. Film je správně nepředvídatelný a pokud divák vydrží pomalejší začátek budete pozitivně překvapeni. Jakmile se totiž film rozjede stojí to za to. Já se třeba musím přiznat, že jsem byl hodně napjatý, jak tohle dopadne, až mi v jeden moment pěkně tlouklo srdce. Je to zkrátka nepříjemný sledovat, když nevíte, co tam na postavy čeká. Takže rada pro ty, co tohle ještě neviděli. Nic si o tomhle filmu nevyhledávejte. Za mě příjemné překvapení a na večer velmi povedený horůrek. 7,5/10 ()

Reklama

Trisis 

všechny recenze uživatele

No neviem... mne tá malá brzda (hlavná detská predstaviteľka) išla neuveriteľne na nervy, začiatok rozťahaný, zvrat debilne patetický (asi tak vyznel pre podpriemerné herecké výkony, tupý scenár ) a určite by to potrebovalo prestrihať, skrátiť. Keď už ôsmykrát malá dýchavične fučala, "hrajúc" zdesenie - Breathers!!! ani ma nezaujímalo, čo sú vlastne zač. Klišé, klišé, klišé... možno pred dvadsiatimi rokmi by som tunajšie hodnotenie pochopil. Nuda... ani neviem či odpad alebo jedna hviezda... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Môžem odporučiť. Po dlhej dobe konečne dobre pozerateľný postapokalyptický survival o zombíkoch. Aj keď vlastne to zas tak o zombie nie je. Začiatok je trošku pomalší, ale druhá polovica sa neuveriteľne rozbieha. A však najlepšou čerešničkou je celkom šokujúca twist pointa, ktorú sú vôbec nečakal. Herecké obsadenie tiež bavilo, pretože Alexander i Andrea sú dobrí herci. Za mňa veľmi slušné 4 hviezdy. Snímka rozpráva o manželskej dvojici s malou dcérkou, ktorí nájdu úkryt v starom protiatómovom kryte, keď vo svete prepukne smrtiaca nákaza, meniaca ľudí v divné stvorenia. Zaujímavé spracovanie témy vírusovej nákazy, ktorá decimuje ľudstvo. Tentoraz trošku inak a s veľmi originálnym rozuzlením. Inak film je dobre založený na tajomnom a stupňovanom napätí. Aj keď je to takmer komorné, žiadne veľkolepé scény, tak sa na to dobre pozerá. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Rodina schovaná v krytu mě v první půlce filmu nesmírně bavila, atmosféra byla parádně mrazivá a já jsem si v duchu říkala, že jsem trefila pecku.. Alexander Skarsgård v roli trpělivého a milujícího otce i manžela výborný.. Od rozpárání panenky jsem se ztratila a ta malá mi postupně začala pít krev, nejprve kňouráním, pak pláčem, potom řevem.. S politováním jsem rozšifrovala „dýchače“, takže mě žádné překvapení v závěru nečekalo.. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama