Reklama

Reklama

Zvláštní poslání

  • Ukrajina Special Dispatch
všechny plakáty
Ukrajina, 2011, 44+44 min

Obsahy(1)

Na konci roku 1941 lidé stále věřili, že válka nepotrvá déle než několik měsíců. Tíha bojů však nyní dopadla i na obyvatele jednoho starobylého kláštera, v němž bylo umístěno muzeum se vzácnými předměty. Úkolem zachránit historicky cenné kulturní dědictví je pověřen speciální tým, vedený mladou dívkou Asjou, jejím otcem a asistentem Fedenkem. Mají se zaměřit na jeden speciální exponát, který si vyžádal sám soudruh Stalin. Fašisté s ním však také mají své plány. Začíná smrtelně nebezpečná mise, na níž Asja potkává záhadného cizince, jehož minulost je plná tajemství. Přestože jeho zvyky naplňují dívku strachem, bez něj není schopná v džungli války přežít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

sator 

všechny recenze uživatele

Celé ty roky co sleduji ruské filmy, tak by mě zajímalo zda ten je ten "typický- dětsky bezelstný průměrný rus" filmová fikce" nebo realita.Zvláště když si představím čeho byli ti "druzí" rusové schopni... ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Cením si toho, že Němci mluvili fakt německy, ne nějakým paskvilem. Obsahově je to typická směska patriotismu přes logický rozum s idealizujícím obrazem stalinské doby. Kdo má tyhle seriály rád ... proč ne? Já se nenudila. ()

Dabel73 

všechny recenze uživatele

Původní název: Доставить любой ценой - Délka: 4x44 minut - Režie: Alexandr Berezaň - Hudba: Igor Segeda - Hrají: Jevgenija Brik, Dmitrij Orlov, Miroslav Bilonogij, Alexandr Kobzar, Sergej Kalantaj , Dirk Martens, Jevgenij Jemakov a další ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Rok 2011? To snad ne. Celé dílo připomíná závěrečnou práci absolventa leningradské DAMU ročník 1979/80. ()

Reklama

Reklama