Reklama

Reklama

Je rok 2029 a lidstvo se připravuje na přistání na Merkuru. V tu chvíli Merkur zasáhne silná sluneční erupce, která ho roztříští a silně magnetizuje. Erupce vychýlí Merkur z oběžné dráhy tak, že míří přímo na Zemi. (TV Prima)

Recenze (56)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Bývalý člen Bratrstva neohrožených, Kirk Acevedo, zachraňuje planetu:) Na to, že se jednalo o Kanadský kousek a ještě ke všemu, od renomovaného "béčkaře" Paula Zillera, není Srážka planet vůbec natolik katastrofálním filmem. Samozřejmě, (ne)logické kiksy jsou "na skladě", ale vše to vyvažuje docela snesitelný scénář, obohacen o nějaké ty vtipné hlášky a poměrně sympatické obsazení. "Tvůj sarkasmus se líp hodí pro tvé univerzitní přednášky", "Jako astronom nemám výcvik na svazování zajatců." ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ďalšia nehorázna hlúposť z dieľne záhadného Paula Zillera. Tento divný režisér boh vie odkiaľ je odborník na točenie totálne béčkových brakov. Špecializuje sa predovšetkým na katastrofické filmy. On sám by sa dal označiť ako katastrofálny režisér. Videl som už sešť jeho snímkov, vrátane tohoto titulu "Koniec ľudstva: Zrážka planét" a všetko sú to nezmysly balancujúce na hrane odpadu. Stupidné scénare, otrasní herci, primitívne filmové efekty, minimálny rozpočet, mizerná réžia. * ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tak on si už samotný název říká o recept na silné léky, zbytek je pak na sanatorium a veřejně prospěšné práce. Já si umím docela živě představit, jak asi budou zítra ve školách probíhat hodiny fyziky a kolik kluků bude jednou zklamaných, až jim velitel na výcviku řekne, že se stíhačkou nemůžou couvat, ani se s ní otáčet přes ručku. Kdyby moje televize měla nohy, nakope mi prdel za to, čím že jí to ničím elektronky... ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Au.! (pro chemiky, kteří by snad mohli tento snímek považovat za zlato, nebylo toto myšleno jako jeho chemická značka, anóbrž jako reakce na facku, kteráž byla uštědřena všem možným přírodním vědám) ..opravdu demagogický přístup k přírodním katastrofám dělá debily nejen z dětí, které se na tohle nedej bože jukly, ale i z nás (doufám) rozumně myslících bytostí. Pak se člověk nesmí divit klesající úrovni světové vzdělanosti, když lidé skutečně považují za realitu tyto zhovadilosti, jimiž nás krmí JůEsEj! 5% (za titulky bez chyb) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

U sledování některých filmů je zapotřebí mít po ruce nějaké ty psychotropní látky, samozřejmě nějaký ten chlast po ruce a v nejlepším případě i nekonečný smysl pro humor a stupiditu. Já bohužel kromě piva nic z toho neměl a tak jsem u sledování této céčkové sračky neskutečně trpěl a několikrát uvažoval, že to prostě vypnu. Ne, to se vážně nedá a nechápu, jak něco podobného mohl myslet někdo vážně. Od otřesného příběhu, přes nechutně špatné digitální efekty (ty padající auta – tak to byla teda „pecka“), přes velmi slabé herecké výkony až po „srdceryvný závěr“ při kterém už z nudy neukápne slza ani těm největším plačkám. Od ODPADU to zachránily asi dvě-tři jakžtakž povedené scény… ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle už bylo docela blbý, ale při troše vůle se to nechá jednou. Osobně si myslím, že tohle je už zhola nemožné v reálu. Herecký projev všech postav je dost děsný. ()

noriaki odpad!

všechny recenze uživatele

Ve dvacátých letech jedenadvacátého století lidstvo navázalo kontakt s mimozemskou civilizací. Cizinci byli přátelští. Darovali nám pokročilou technologii meziplanetárních letů a za to snížili IQ obyvatel planety na 80 bodů. Alespoň takhle si vysvětluji že NASA disponuje raketoplánem s umělou gravitací schopným urazit vzdálenost astronomické jednotky během necelého dne a použije ho k cestě na Merkur, což dává asi takový smysl jako vzít svoje nové Ferrari a jet s ním na dovolenou do Běloruska. A díky tomu by snad dávala smysl i všepohlcující blbost viditelná v každé minutě filmu. "Magnetismus je na maximu", "Všechny funkce selhávají, navíc postupně ztrácím přístup k hodnotám", Zvýším trysky na maximum, ale pomůže to jen na malou chvíli", "Merkur se srazí se Zemí, přitahuje ho magnetické pole Země, jakoby se přitahovaly dva magnety", "Ten magnetismus sílí, Merkur nám ty rakety vychyluje z dráhy", Dva z citátů jsem si vycucal z prstu, ale ani to nejde poznat. A na závěr jeden autentický, perfektně se sem hodící "Co to sakra bylo?" ()

Natabar odpad!

všechny recenze uživatele

Tak vysoká koncentrace filmových klišé a logických nesmyslů se jen tak nevidí. Až to budí podezření, že se jednalo o parodii. Bojím se však, že tento příspěvek do pokladu světové kinematografie byl myšlen smrtelně vážně. Korunu všemu nasazuje hlavní hrdina umějící jedinou hereckou polohu "chápavě či ztrápeně svraštěného čela" - i v ní působí komicky trapně. Ne, opravdu jsem již hodně dlouho neviděl něco tak dementního. Tohle není žádný B-éčkový film. Tohle je čistokrevné Z: Zlý sen. ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Snůška NE-NE-NE (nehorázných nelogičností a nesmyslů). Naprosto příšerné efekty (snad vyjma ztvárnění raketoplánu). Přežít se to dá jako kulisa k práci, jinak ztráta času. Hvězda za pobavení nad tím vším. 2/10 ()

arcticsky odpad!

všechny recenze uživatele

Svět se dočista zbláznil....je toto vůbec možné natočit? Je snad rejža pacientem psychiatrické kliniky z džungle v Guatemale? A s ním i další spoluautoři a neskuteční herci tohoto paskvilu? ()

triberpaddy 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem druhou Melancholii, dostal jsem spíš Quantum Apocalypse v trochu debilnějším podání. Fyzikální nesmysly na každém rohu, mizerné technické zpracování a do toho všeho ta naštvávající všeobecná zabedněnost. ,,Klasika", pár týpků se pokouší odvrátit konec světa a každý koho potkají jim stojí v cestě. Nakonec 2 lidi, manželé, společným úsilím jen tak odvrátí planetu na úplně jiný kurs. Proč ne. A ta vysílačková komunikace nadsvětelnou rychlostí byla taky celkem zajímavá.. ()

Eeuanmainyaq 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony hlavného hrdinu, ktorému pravdepodobne produkcia prilepila obočie páskou o čelo, abz sa neustále tváril ako smutný bernardín boli obskurnou čerešničkou na torte celkového umeleckého zážitku z tohto kinematografického počinu. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Sci-fi v podstatě nemá s danou realitou nic společného, ale i takovýto žánr musí mít nějakou logiku. Tento snímek ji bohužel postrádá naprosto ve všem. Čert vem levné pixelové efekty, které jsou při nízkých rozpočtech producentů jako jsou televize prostě neadekvátní, ale s takovým ubohým scénářem by snad neprošel ani student scenáristiky na FAMU. Planeta Merkur se při silné sluneční erupci odchýlí ze své dráhy a začne ohrožovat Zemi a několik málo lidiček se následkem toho rozhodne zachránit svět, což se jim samozřejmě podaří. Děkuji, to mi na kyselo v puse bohatě stačí. ()

septic 

všechny recenze uživatele

Andrew Airlie není sice žádný skvělý herec, ale je utrpení vidět, že od 90. let, kdy figuroval v několika dílech Krajních mezí se kvalitativně nevyvíjel a hraje ve stejných věcech. Ve skutečnosti je tento film delší verze jednoho z průměrných dílů devadesátkových Outer limits, což by mu vysloužilo před 20ti lety snad i 45%, ale v roce 2011 je to katastrofální katastrofický film. Viděl jsem už hodně větších sraček, tak jsem tomu dal tu jednu, jinak to nestojí za řeč ani pro lidi, kteří se vyžívají ve špatných filmech ()

VerenaLord odpad!

všechny recenze uživatele

Další snůška velmi nepovedených okolností, scénářem počínaje a samotným filmem konče. Hrůza a děs, o ničem, plné chyb, hloupostí. ()

Reklama

Reklama