Reklama

Reklama

VOD (1)

Po brutálním vyvraždění americké rodiny, která byla na dovolené na francouzském venkově, byl ze zločinu bez důkazů obviněn podivínský muž žijící nedaleko místa činu. Podezřelého se ujímá americká obhájkyně Kate Moore (A. J. Cook), která se společně se svým týmem snaží místní úřady pomocí vědeckých metod přesvědčit o mužově nevině. Když Kate začne zkoumat mužovu rodinnou historii, objeví důkazy, které poukazují na znovuzrození dávno zapomenuté legendy. Krvavý masakr pokračuje a Kate musí udělat vše, aby v nastalém chaosu přežila a zabránila jeho šíření. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

U vlkodlačích filmů už asi nejde moc vymyslet Co, ale s tím JAK se, zdá se, ještě dá něco udělat. První půlka filmu, tvářící se jako neobyčejně obyčejné soudně-kriminální drama je právě tím povedeným krokem. Snad i proto, že tušíte, že víte, že jen u toho nezůstane, to má hodně silnou atmosféru a musím říct, že mě z té stále ještě realistické části dost mrazilo. Pak se pravda projeví naplno, dojde k pár povedeným scénám, jimž digitální provedení neškodí zase až tak moc, jak by se zdálo, Trošku to filmu ale pokazí zbrkle akční závěr, který to celé (s)hodí do ranku tuctových levných sračiček poslední doby. Což je trošku škoda. Ale film, už pro vcelku příjemné a pestré herecké obsazení, rozhodně stojí za pozornost. Tomu WER! 3,5* ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Advokátka má na starosti podivína, ktorému sa pripisuje vyvraždenie jednej rodinky. Popri vyšetrovaní zisťuje, že chlapík je pravdepodobne vlkodlak a problémy následne nastanú, keď sa mu podarí utiecť. A tak sa po Bukurešti rozpúta naháňačka históriou skúšaného monštra a zvedavých vyšetrovateľov. Vlkodlačí found footage horor; bohužiaľ však nie príliš vydarený. Vlastne je to len tradičná, o realizmus a dokumentárnejší prístup sa snažiaca FF forma, v ktorej je obsahovo zakomponovaný vlkodlačí motív. Ten sa však podľa môjho názoru moc využiť nepodarilo, film ničím neprekvapí ani nenadchne a je iba na úrovni bežnej pásovej produkcie found footage hororov. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Poloviční FF, které nijak nevychází ze standartů těchto movies. Máme tady anomálii(tentokrát vlkodlaka) a dělá prostě neplechu. Atmosféricky neni film vůbec špatný. U některých momentů jsem se upřímně lekl. Co se týče gore, ty efekty nejsou bůhvijaké, ale vyložený průser to taky není. Masakr policajtů byl podle mě fajn. No a co vlkodlak? Ten se moc neukáže, díky dementnímu střihu, který celý zážitek pokazí. Pak už tu je pár lidských hrdinů a dementní scénář. Nakonec finále se docela povedlo a tak to na těch 55% vyjde. Nijak převratné, ale vcelku zajímavé ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Čistej průměr co neurazí ale v žádném případě ani nenadchne. Chlapík co hraje vlkodlaka je fakt habán ale asi díky malému rozpočtu nečekejte žádnou proměnu...Prostě má háro, vousy a trošku si pohráli s chrupem max dostal kontaktní čočky a umělé nehty. To je vše. Atmosféra nám také moc nehoustne přitom občas to má dobrej náběh ale prostě mě to nedokázalo chytnout. Závěrečná dvacetiminutovka je rozhodně nejpovedenější a dotáhla film ke třetí hvězdě. Na jedno shlédnutí je to úplně v pohodě ale asi se k tomu moc vracet nebudete. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hned od úvodních minut jsem byl přesvědčený, že budu sledovat další „found footage“, tentokrát s kriminální zápletkou. Moc informací jsem o filmu dopředu neměl a tak jsem byl zvědavý, jakýmže směrem se film bude vyvíjet dále. Zmasakrování rodiny slibovalo solidní podívanou a hlavní hrdinka taky nebyla k zahození. Jenže jakmile se začala postupně rozplétat hlavní zápletka, atmosféra místy dost kolísala. Zdlouhavé vyšetřování, záznamy kamer a výslechy totiž trvali na můj vkus zbytečně dlouho a prvotní nadšení začalo pozvolna vyprchávat. Pomalu jsem začal mít strach, že celý film bude jenom o nudném žvanění, ale v koutku duše jsem tajně doufal, že Talan Gwynek tu ještě dostane prostor pro svůj příběh. Sice tomu bylo nakonec trochu jinak, ale tenhle chlapík s divoškou visáží mi byl setsakramentsky sympatický. Bohužel se tvůrci na můj vkus odvázali až moc. Masakr v nemocnici či následné vybíjení policistů ještě ušlo, ale z toho co následovalo, se mi jen protáčely panenky. Jako lusknutím prstů se film změnil v akční naháněnou plnou zběsilého střihu a roztřepané kamery. Presentovaný guláš byl tak zmatený, že jsem dostal několikrát chuť to vypnout. Wer je typickým příkladem, jak se dá pohřbít docela zajímavý nápad. 50% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Když se Gavin (Simon Quarterman) holí, poslední věc, kterou si oholí, je levé obočí, ale v následující scéně, kdy se začne dívat do zrcadla, je obočí neoholené, a stejně tak, když začne křičet do zrcadla v dalším záběru. (Johnny.ARN)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (Stanleyyyy)
  • Vik Sahay nejprve zvažoval, zda roli Erica Sarina přijmout kvůli nabitému programu, ale nakonec se rozhodl k filmu připojit, protože postava a svět filmu „byly příliš zajímavé na to, aby se od nich dalo odejít“. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama