Reklama

Reklama

Jessabelle

  • Česko Jessabelle: V tváři démona (více)
Trailer 1

Jessie po tragické nehodě přijde o snoubence a sama zůstane ochrnutá. Aby našla klid, nastěhuje se do starobylého domu v Louisianě, který kdysi patřil jejímu otci. Brzy se tam však začnou dít podivné věci a Jessie najde záhadný vzkaz od své matky, která zemřela před mnoha lety. Brzy pochopí, že tento dům je už dávno obýván i nějakou jinou bytostí. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

zsn 

všechny recenze uživatele

Lepší než Anabelle, mnohem lepší než Quija. Já se bavila, nemusí téct v každém filmu kanystr krve, náhodou to od objevení hrobečku upadlo do zajímavé zápletky. Mám ráda filmy z amerického vesnického prostředí, plného klidu, krásné přírody, vintage bydlení, samoty a tak prostoru k relaxaci i k poslouchání a k fantazijnímu přiřazování zvuků k jejich autorům nebo prostoru k halucinaci, která nemusí být halucinací... ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak jsem byl letos zvědav která Belle mě dostane více jestli Anna nebo Jessa. Chvilka napětí...Anna. Bezvýhradně. No a teď k Jessabelle. Je to příjemný rodinný film ééé pardon, chci říci horor, s prvkama duchařiny, která neděsí, ale hezky se na ní kouká dokud se to na konci vše nesnaží hrozivě strašit a já se z toho chytal za hlavu. Jessie je holka, která fakt nosí smůlu všem co potká a když zrovna neumírají její bližní, tak alespoň rozvrací jinou rodinu, vidí duchy a celej film nosí tak velké výstřihy, že se hlavní herečka buď chtěla pochlubit tím, že jí příroda obdařila čtyřkama, nebo rejža chtěl zakrýt nedostatky filmu a přesunout pozornost pánské a lesbické části publika na jiné vnady, než hororové. No u mě to nezabralo, nevím jak u ostatních. Každopádně stojím si za tím, že je to horor pro publikum od dvanácti let a pokud to přijmete, bude Vás bavit. Pokud ale čekáte strašidelnou duchařinu pro dospělé, tak budete dle mého zklamáni. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Dokonalý, stoprocentní recyklát již tisícikrát viděného... Televizní Jessabelle nepřináší zcela nic nového, inovativního či snad dokonce nečekaného či překvapivého, jen předkládá zcela sterilní příběh, který lehce znalý divák prokoukne během pár úvodních minut... Stejně jako v případě Annabelle jde o nudný prefabrikát bez jakékoliv atmosféry, zato plný otřepaných klišé... Duchařské horory jsou mrtvé... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

To byl tak líný film! Tady se tvůrci opravdu vydali cestou nejmenšího odporu, zrecyklovali co se dalo, nepokusili se o vůbec, ale opravdu o vůbec nic zajímavého. Nebo nedejbože netradičního. O žádnou zajímavou scénu, o žádnou zajímavou lekačku. Pusto prázdno. Nedávná Annabelle měla alespoň takové ty svižné wanovské nájezdy kamery a pár funkčních lekaček, ale tohle je i nudně a tuctově natočené, jak pro televizi. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Jessabelle“ je další produkt moderního hororového průmyslu, který má nápad, ale není dotažený do konce. Je to prostě jen zábava, která svou nedokonalost ukazuje i s polední scénou, která není ničím jiným než tím, aby se tvůrci zalíbili a mrkli na diváky. Není to proto, že by se chtěli divákům odvděčit, ale prostě jen proto, že už nevěděli coby. Špatný film, který v podstatě nemá hororové momenty. A pokud, tak jen kopíruje jiné. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Dne 17. září 2013 studio Lions Gate Enternaiment oznámilo datum premiéry 10. leden 2014. Poté však bylo datum uvedení přesunuto na listopad 2014. (ČSFD)
  • Když Preston (Mark Webber) nese Jessie (Sarah Snook) v dešti k autu (zabalenou v zelené vojenské dece), vzdálenost, na kterou jsou dveře řidiče otevřené, se v jednotlivých záběrech mění. (Johnny.ARN)
  • V jednej chvíli povie šerif Jessabelle, že DNA vyšetrenie kostry dieťatka nájdeného v hrobe poukazuje na to, že bolo čiernej pleti. Avšak v DNA nie sú zaznamenané žiadne údaje o rase svojho nositeľa. (beso74)

Reklama

Reklama