Reklama

Reklama

Kolonie

  • Kanada The Colony (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nepriaznivé zmeny podnebia spôsobia, že v roku 2045 sa preživší ľudskí obyvatelia Zeme zdržiavajú v izolovaných podzemných kolóniách. Prvoradou úlohou týchto útočísk je ochrana pred epidémiami a vytváranie dostatočného množstva potravín, ktoré dokážu populáciu uživiť. Veliteľ Siedmej kolónie Briggs (Laurence Fishburne) sa spolu s niekoľkými vojakmi vydáva do vzdialenej Piatej kolónie potom, čo od nich zachytia volanie o pomoc. Vzdorujúc extrémne studenému počasiu sa skupina dostáva do cieľa, kde nájdu jedného preživšieho. Na základe jeho svedectva a nájdených stôp Briggs a ostatní odhalia hrozbu, ktorá ohrozuje aj ich vlastnú kolóniu. Aby upozornili ostatných, musia sa predrať ruinami kedysi známeho veľkomesta, ktoré sa nachádzajú na trase medzi dvomi kolóniami. Po návrate však Briggs čelí nepríjemným prekvapeniam, ktoré prekonajú aj zistenia z Piatej kolónie. Zodpovednosť za nečakané zmeny leží na pleciach Briggsovho kolegu Masona (Bill Paxton), ktorý je známy svojou násilníckou povahou. A Mason svoje diabolské plány ešte iba rozbieha... (Incantator)

(více)

Diskuze

janejo

janejo (hodnocení, recenze)

Ten konec pěkně podělali. Mělo tam tak 5 až 10 minut ještě být.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Tak mě se to teda líbilo. Kdo má rád béčka, mělo by mu to pravděpodobně sednout. Kdo nemá rád béčka, má se tomuto vyhnout a ne sázet odpady nebo hvězdy, ale at si každý hodnotí jak chce. Tohle mělo dobré nápady, nekompromisní, sice obyčejnou, ale poctivou akci, příběh mě zaujal asi nejvíc. Trochu scénář vylepšit, ale i tak naprůměr. :-)

SpeedyCZ

SpeedyCZ (hodnocení, recenze)

Bylo to venku celou dobu, akorát jsi nebyl schopen to dohledat, screenshot jsem ti tu ukazoval a je přesně z té verze.

Uživatel SpeedyCZ smazal svůj příspěvek.

Uživatel JohnyMaSpani smazal svůj příspěvek.

mArtinko5MB

mArtinko5MB (hodnocení, recenze)

Na štvorku to je veľa :D Ale pravda, že som tiež nebol urazený ... Niečo podobné som čakal, takže v podstate spokojnosť :D

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Presne uplne v klidku a protoze to zase bude sama sekyra od obdivovatelu asijske subtvroby :DDDD, tak tomu dam s cistym svedomim štverku :DDD Je to rpesne takovy jaky jsem to cekal.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Uživatel duckman smazal svůj příspěvek.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

A je ticho :DDDD Tak prsite nekafrej hovna ty internetova prace :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

na příspěvěk reagoval Segrestor

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

jo jo to rucite :DDDDD Tak posli odkaz na ten DVDRip :DDDDDDDDDDDDDDD

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Segrestor

Nebo co? Nebo si naseres prdeli do ksichtu, uz mi nic nepis ty mentalni gigante :DDD k tobe uz nic nemam, ovce ze sinestaru :DDD

na příspěvěk reagoval Segrestor

Reklama

Reklama