Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako plnohodnotná moderátorská dvojice se "Suchoš" s "Geňou" představili v pořadu Katapult. Šlo o soutěž, v níž se vždy utkalo několik soutěžích. Vítěz pak dostal odměnu podle svého přání. (Paity)

Recenze (13)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je jedna z najtrapnejších a najnudnejších šúťažno zábavných relácii z produkcie českej súkromnej televízie Nova. Odpadových sračiek vyprodukovali za roky svojej existencie poriadnu kopu. Avšak "Katapult" je vskutku výnimočne primitívny. Celá štruktúra a koncepcia tejto príšernej relácia bola na úrovni pomocnej školy. No vrcholom primitivity bola kreténska moderátorská dvojica - krpatý odjebek Suchánek a uslintaný, upotený brav Genzer. Odpad! ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Taková oddechová, nepříliš zábavná, ani nijak zvláště otravná sportovně soutěžní záležitost, ve které soutěží naše "celebrity". | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 25% (1*) | ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Sedim u compu a za sebou slyšim nějaký příšerný sračky, pak se o točim a s hrůzou si vzpomínám, jak na tom Suchoš s Genzerem byli fakt blbě, hodně...blbě. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dvojice Richard Genzer a Michal Suchánek během své letité spolupráce vyprodukovala opravdu slušný počet nepříliš vábivých pořadů (nechci říkat úplných sraček), ale valná většina z nich byla opravdu na samotné hranici snesitelnosti. A tento byl jedním z nich. Občas to bylo i vtipné, ale trapnost převládala… ()

RipperJosh 

všechny recenze uživatele

Vzácný případ, kdy se člověk baví trapností vystupujících, aniž by mu za ně bylo trapně a tudíž sám trpěl:)) Totální bizár, takovýhle předvádění žen jako kusů masa pro potenciální zaměstnavatele v hlavním vysílacím čase už by asi dneska nikde neprošlo:)) ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Tady jsem ty dva zaznamenal poprvé, když jsem v noci náhodně přepnul na tuto obskurnost. Říkal jsem si, že tohle je totální dno. Nedávno jsem viděl ukázky na jejich aktuální pořad Partička a zjistil, že i nejhlubším dnem se dá propadnout ještě níže. ()

Mr.nachos odpad!

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné, jak ještě před pár lety vypadala televizní zábava na Nově (a nejen na ní). Pořady, které dnes pořád dokola opakuje tv Telka jsou tak příšerný, že je snad až škoda jim vymezit celý jeden televizní kanál. I když paradoxně to do kanálu patří, protože to je taková televizní žumpa, že je to až k nevíře. Ale ruku na srdce, kolik z nás tyhle pořady tenkrát sledoval? Skoro všichni. ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím co je blbější, jestli tento pořad, nebo ty holky co v něm vystupují.. Ale kdyby ty holky aspoň byly nějaké pěkné, ale bohužel se většinou jedná o šeredky, který si myslí, jak jsou vtipný a krásný..Tenhle pořad má ale pro mě jeden přínos.. Zjistil jsem, že starší pořady byly stejně stupidní (možná i stupidnější) než dnešní.. 10% ()

oskiii odpad!

všechny recenze uživatele

Novácké devadesátky. Dopoledne pikové Eso, v poledne Vláďovy koláče, v podvečer Reno a hned po něm Suchoš s kolegou Genzerem - kometou tehdejší zábavy. Křečovité dialogy, sám sobě smějící se Genzer a srandovní disciplíny. Pak už TN a večer Petr Novotný... 😁 Krásné časy ()

Stehno89 

všechny recenze uživatele

Dvojici Suchánek x Genzer žeru už od tohoto pořadu...v době jeho vysílání mi bylo pouhých 10 let, takže jsem občas ty jejich hlášky a vtipy nepochopil...ale do teď si pamatuju jeden vtip - nevim kdo ho tenkrát řekl - ale... K jakému písmenu z abecedy by jste přiřadili chlapa? .... Tihle dva k sobě prostě patří. ()

Reklama

Reklama