Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento velmi krátký anime seriál nám představí Inamiho Kena a jeho přítelkyni Shirakawu Hotaru. Dali se dohromady o Vánocích, ale teď už je léto, jsou prázdniny. Jejich vzájemná důvěra došla tak daleko, že chtějí spolu strávit noc. Naneštěstí, ve vedlejším bytě bydlí Kenova třídní, obdařená intuicí. Ta při náhodném setkání Kena varuje, že pokud by k něčemu takovému došlo, přineslo by mu to problémy ve škole. Do toho se ještě hlavní hrdina seznámí s další dívkou – Tobise Tamaou... (Honza135)

(více)

Recenze (2)

Honza135 

všechny recenze uživatele

„VÍM, ŽE JE TO PŘÍTEL MÉ NEJLEPŠÍ KAMARÁDKY. TO PROTO TO NEMŮŽU ŘÍCT. PROTOŽE NEMŮŽU ZRADIT SVOU NEJLEPŠÍ KAMARÁDKU. PŘI NEJMENŠÍM MĚ NECHTE TO ŘÍCT V MÝCH SNECH. JÁ...TĚ MILUJI...“„V TU DOBU JSEM NEVĚDĚL, ŽE TOTO NÁHODNÉ SETKÁNÍ PŘINESE TEMNÉ STÍNY DO NAŠEHO LÉTA...“ Toto OVA je adaptací stejnojmenné vizuální novely, ve které Inami Ken Chodí s Shirakawou Hotaru. Jejich společný vztah už trvá půl roku a vyvinul se natolik, že Hotaru chce s ním strávit noc. Jenže Ken bydlí v bytovce, kde naneštěstí hned vedle bydlí i jeho třídní, která si dokázala vše domyslet. A tak při náhodném setkání ve městě Kena varuje před školními sankcemi, když by k něčemu došlo. A do toho se hlavní hrdina seznámí s Tomoe... Co se mi líbilo: 1) Příběh založený na romantice. Opravdu, nečekal jsem, že by mě to tak chytlo. Očekával jsem obyčejný přímočarý příběh, ale tohle... Byl jsem překvapen! 2) Drama. To povzneslo příběh na nejvyšší možné hodnocení. Poslední epizoda to dotáhla k mé celkové spokojenosti. 3) Vtipnost. Megumino umění odnášet talíře, či výraz a jednání Kena, když šel pomoci Tomoe s nedělní "brigádou" ve mě spustil velký smích. Z komediálního hlediska to taktéž nemělo chybu! 4) Animace. Druhé překvapení. Kdo by čekal, že se bude od první série takto propastně lišit? Já tedy ne... 5) Hudba. Třetí překvapení. Jestli jsem nazval opening a ending v první sérii krásným, tak v druhé je doslova uchu lahodící. Hudba na pozadí také měla své kouzlo. Co jsem nemusel: Ať hledám sebemenší výtku, kde chci, nikde ji nenacházím. Shrnutí: Ačkoliv je toto OVA krátké, zvládlo vše popsat a dát tomu příjemný konec. Doporučuji všem, co hledají krátkou, ale dobrou anime "jednohubku". ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Nenávazné pokračování, které je z úplně jiného prostředí a s jinými postavami. Stále se jedná otázky lásky, ale tentokrát se jedná o jeden děj, který má konečně nějakou mezidílovou návaznost. Nejvíce mě tu asi zaujala ona učitelka, která to všechno dokázala vystihnout v prvním dílu několika slovy. Člověk nějak dokáže odhadnout, co se bude dít, až na poslední volbu, kde neví, jak to nakonec dopadne. Celé by se to dalo ale shrnout následujícím: "Nevíme, co máme, dokud to neztratíme." Animace i hudební stránka jsou na stejné úrovni jako předchozí část. ()

Reklama

Reklama