Reklama

Reklama

The Big Bang Theory: It All Started with a Big Bang

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Komik a moderátor Rick Edwards nás formou rozhovorů s tvůrci a hereckým ansámblem provede zákulisím celosvětově populárního sitkomu (The Big Bang Theory). Jak se herci dívají na své postavy a co by si pro ně přáli do budoucna? To a plno dalších informací se dozvíte v tomto dokumentu. (Caszidy)

Recenze (15)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Spíš než dokument ze zákulisí je to taková připomínka nejlepších scén k příležitosti sté epizody, kdo v tom hledá něco víc,tak ostrouhá. Rozhovory jsou samozřejmě také zajímavé, obzvlášť úlevné zjištění, že představitelka Bernadette má ve skutečnosti jiný hlas, ale většinou byly nemile přerušeny scénami. Kdo chce slyšet, jestli tvůrci čekali, že se to stane nejúspěšnějším sitcomem na světě anebo vidět oblíbené scény herců, určitě si přijde na své. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Jedná se o takové příjemné zpestření, avšak příliš mnoho věcí ze zákulisí se tu nedozvíme. Pro tyto účely bych doporučil spíše krátké bonusové dokumenty, jež se objevily na DVD se seriálem. V této třicetiminutovce se dozvíme spíše to, jak se na své postavy dívají sami herci a jaký vývoj seriálu by se jim do budoucna líbil. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Pro seriálové nadšence zajímavé nahlédnutí do zákulisí formou rozhovorů s tvůrci a herci, ale na nějaký vyšší počet hvězd to není. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Ke sté epizodě poměrně zajímavý pohled do zákulisí a rozhovory s protagonisty o svých postavách. Jinak nic zajímavého. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na tenhle " dokument " protože jsem se chtěl podívat do zákulisí tohodle kultovního seriálu , ale tady na zákulisí asi moc času nebylo spíš omýlání momentů které všichni známe , ale bylo fajn vidět pár známých tváří ( 28.3.13/MAC ) ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než Acces All Areas. Přehlídka těch nejlepších scén (to je subjektivní, ale většinou nelze nesouhlasit), lehká oslava stého dílu, opět nějaké ty krátké rozhovory, pohledy do zákulisí a teoretizování o budoucnosti, které každého fanouška seriálu potěší. Nejzajímavější je ale na tom stejně skutečný hlas Melissy Rauch... 80%. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Pěkný 'dokument' o skvělém seriálu, takže pokud mám ráda seriál, nevidím důvod hodnotit jinak než stejně jako samotný seriál. Každopádně je opravdu povedený, líbí se mi pohled do zákulisí, rozhovory i zajímavosti. Já mám celkově 'Making offs' hodně ráda, takže pro mě to je opravdu velké plus k mému oblíbenému seriálu. ()

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Zbytečné shrnutí děje, které každý kdo BBT sleduje zná, doplněno o pár dotazů a po pravdě ne moc zajímavých ani překvapivých odpovědí. Snad jediné, co může neznalé překvapit, je skutečný hlas Bernadette... Takže shrnutí: Ztráta času (i pro milovníky seriálu). ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento doplnok k môjmu obľúbenému seriálu nepriniesol nič nového, ale aspoň to lepšie vykreslilo jednotlivé postavy seriálu. Samozrejme the best je pre mňa Sheldon. 80 % ()

Reklama

Reklama