Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Bouzolles zná rodinu Tucheových každý. Jeff, Cathy a jejich tři děti žijí v duchu rodiného přesvědčení, že člověk se rozhodně nenarodil pro to, aby pracoval. To může být samozřejmě velmi těžké, ovšem Tucheovi i přes nedostatek materiálního zabezpečení jsou, zdá se, šťastni. A pak se to stane – rodina Tucheových vyhraje v Euroloterii 100 milionů euro a jejich život se od základů změní. Konečně si mohou začít plnit své sny a v první řadě uskuteční Cathin sen a přestěhují se do Monaka. Tam Tucheovi udělají vše pro to, aby zapadli do světa boháčů, ale chybí jim patrně ty správné kódy nebo přístup. Dostanou se proto do neuvěřitelných situací, dopustí se monumentálních chyb a nakonec způsobí revoluci v celém knížectví. Zůstanou však věrni sami sobě, a tak změní životy všech, které potkají a nakonec zjistí, co je jejich skutečným bohatstvím. A podle rodinného motta "všichni za jednoho, jeden za všechny!" přijdou na to, že to, co dělá lidi šťastnými, rozhodně nemusí být hromada peněz… (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie o francouzské rodince, která prostřednictvím výhry v loterie prožije svůj americký - pardon, francouzský - sen. Snobský klub, obrovský dům a investice v řádech stamilionů eur. Co mi příliš nesedlo, je styl humoru, který se blíží fórkům z amerických komerčních komedií. Na druhou stranu postava Donalda mi byla tak sympatická, že na ty tři hvězdičky se svým hodnocením ráda půjdu. Barevné, bláznivé, buranské - říkám: A proč ne? :-) ()

Pignon 

všechny recenze uživatele

V létě 2013 v Paříži jsme potkali stejnou dvojku humoristů jako byla ústřední dvojice z Les Tuche. Přeskakovali turnikety v metru, bodře se vybavovali s řidičem autobusu, ve kterém nezaplatili jízdné a nahlas se chlubili tím, že odpovídali Američanům, že neparlujou "amerikánsky":) Kluci se mohli potrhat smíchy. Křupanství po francouzsku mě pobavilo. ()

Reklama

Lionheart 

všechny recenze uživatele

Je to klasická zápletka buranů ve zbohatlickém světě... až na to, že mi žádná z postav nepřirostla k srdci a až tak moc jsem se nenasmál. Některé vtípky byly podařené, ale stejně většina už tu byla. Ukazovali se tu vlastně jen blázniví pitomci a asociální arogantní inteligenti, přičemž nakonec - SPOILER PRO TY, CO TO VÁÁÁŽNĚ NEČEKAJÍ - se obě skupiny částečně "znormalizují". Aspoň, že to bylo francouzské. ()

ludovit14 

všechny recenze uživatele

Ja tu skrátim komentár k filmu Tuche, Les,2 krát som sa zasmial s chuti 4-5 pousmial,takže oproti poslednému 10-ročiu,som nezažil nič viac ani pri komédiách z Hollywoodu!!!S tým rozdiel že USA potrebuje na takúto sprostosť 10x väčší rozpočet. HOD:40,07%. PS: "všetci za jedného, jeden za všetkých!" ()

Duston_Movie 

všechny recenze uživatele

Dedinčania v Monaku ma rozhodne pobavili. Číslo na účte sa síce zmenilo, no rodina Tuchových ostala tými istými, stále milovali hranolky a zemiakové výrobky a tak si do svojej vily kúpili bufetový stánok. Komické boli aj hlavné postavy, po výzorovej ale aj mentálnej stránke. Rozhodne podarená komédia :)) silné 4 hviezdičky ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Scény, odehrávající se v Monaku, se opravdu natáčely poblíž Francie, a to z důvodu, že monacké úřady zamítly žádost o povolení k natáčení. (ČSFD)
  • Ve filmu si zahrál i Pierre Bellemare a ten odmítl dostat zaplaceno za svoji malou roli. Místo toho požádal o zaslání peněz na charitu. (ČSFD)

Reklama

Reklama