Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Bouzolles zná rodinu Tucheových každý. Jeff, Cathy a jejich tři děti žijí v duchu rodiného přesvědčení, že člověk se rozhodně nenarodil pro to, aby pracoval. To může být samozřejmě velmi těžké, ovšem Tucheovi i přes nedostatek materiálního zabezpečení jsou, zdá se, šťastni. A pak se to stane – rodina Tucheových vyhraje v Euroloterii 100 milionů euro a jejich život se od základů změní. Konečně si mohou začít plnit své sny a v první řadě uskuteční Cathin sen a přestěhují se do Monaka. Tam Tucheovi udělají vše pro to, aby zapadli do světa boháčů, ale chybí jim patrně ty správné kódy nebo přístup. Dostanou se proto do neuvěřitelných situací, dopustí se monumentálních chyb a nakonec způsobí revoluci v celém knížectví. Zůstanou však věrni sami sobě, a tak změní životy všech, které potkají a nakonec zjistí, co je jejich skutečným bohatstvím. A podle rodinného motta "všichni za jednoho, jeden za všechny!" přijdou na to, že to, co dělá lidi šťastnými, rozhodně nemusí být hromada peněz… (HBO Europe)

(více)

Recenze (32)

Garch 

všechny recenze uživatele

Proč čtyři? Pro nenaplněné očekávání. Ano, čekal bych francouzskou verzi Buranů někde. Navíc, když vše začíná pohádkovou výhrou, se kterou se rodinka nezaměstnaných rozhodne ohromit Monte Carlo... Něco tam bylo ale jinak: Žádné supertrapné výstupy, povýšenost nízkých nebo "prdící pseudohumor" uprostřed smetánky. Je tam malinko cítit francouzský šarm. A tak se Zbohatlíci dají vidět :-) ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Je to blbé, ale sympatické. Zbohatlíci majú črty stupídnej americkej komédie, ale nezaprú ani francúzske dedičstvo. Celkom príjemne som sa pobavila. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Co si počít, když v šestičlenné rodině nikdo nepracuje a na dveře baráku vám chodí měsíc co měsíc bušit exekutoři? Zkuste si vsadit loterii a třeba budete mít štěstí a vyhrajete, tak jako hlavní hrdinové tohoto filmu... Na film jsem se podíval z jednoho prostého důvodu, a to sice, že od filmu, v němž jsou popředí burani, očekávám pořádnou zábavu. A zábavy se mi také dostalo, ovšem je potřeba si na tuto rodinku a její myšlení zvyknout, a pak jim možná teprve přijdete na chuť. Já jim přišel na chuť skoro hned a pak jsem se už jen perfektně bavil více či méně zdařilými scénkami. Asi nejvíce jsem si oblíbil Donalda, nejmladšího člena rodiny, kterému je nějakých zhruba 11 let, a kterému jeho otec neřekne jinak než Kačer. On jediný tam totiž dokázal uvažovat racionálně a jako jediný z rodiny disponoval nějakým větším inteligenčním kvocientem, z čehož i vyplynulo pár vtipných scének, například ta, kdy rodiče nechtějí věřit, že jejich synek při testech nepodváděl. Celkově tuto komedii vnímám jako zdařilou, a ač běžně francouzské filmy nemám v lásce, tak tento mě dokázal zaujmout a pobavit, a i proto mu nakonec uděluji čtyři hvězdy. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie o francouzské rodince, která prostřednictvím výhry v loterie prožije svůj americký - pardon, francouzský - sen. Snobský klub, obrovský dům a investice v řádech stamilionů eur. Co mi příliš nesedlo, je styl humoru, který se blíží fórkům z amerických komerčních komedií. Na druhou stranu postava Donalda mi byla tak sympatická, že na ty tři hvězdičky se svým hodnocením ráda půjdu. Barevné, bláznivé, buranské - říkám: A proč ne? :-) ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film využíva fenomén, ktorý sa objavuje pri vytváraní národných lotériových hier ako „euromilión“ s astronomickým ziskom peňazí pre bežných ľudí. Film využíva všetky možné sociálne „klišé“ a vytvára grotesknu komédiu, ktorá z časti funguje. 5,5/10 ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Brutálně křečovitá zhůvěřilost na prudce originální téma „jak drbani ke štěstí přišli“, která by zasloužila rating 30+, protože její sledování může dočasně poškodit příčetnost a trvale dobrý vkus. Famílie Nemakačenků na vztek všem normálně pracujícím blbcům vyhraje majlant, což však jejím členům nezabrání – jak trefně podotýká distributor – aby zůstali věrni sami sobě: tedy buráky až na věky věků. Fakt, lidi, nekoukejte na to, je-li vám osud francouzské kinematografie milý. Při hromadném bojkotu třeba žabožrouti přestanou takové věci s… sponzorovat. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

opět nic pro intelektuály kteří by se v tom chtěli nimrat.Prostě se jen nechte pobavit.Ale stát se může i v reálu že nenadále nabytými penězi člověk zblbne.A taky ve finále zjistí,že Monako není to ono ()

Lionheart 

všechny recenze uživatele

Je to klasická zápletka buranů ve zbohatlickém světě... až na to, že mi žádná z postav nepřirostla k srdci a až tak moc jsem se nenasmál. Některé vtípky byly podařené, ale stejně většina už tu byla. Ukazovali se tu vlastně jen blázniví pitomci a asociální arogantní inteligenti, přičemž nakonec - SPOILER PRO TY, CO TO VÁÁÁŽNĚ NEČEKAJÍ - se obě skupiny částečně "znormalizují". Aspoň, že to bylo francouzské. ()

Luisis 

všechny recenze uživatele

Film se tváří blbě, ale ve finále dostaneme řádnou dávku skvělého francouzského božolé. Bavil jsem se a chci to vidět znovu!! - 75% ()

Miro_CZ 

všechny recenze uživatele

Francouzský film s kvalitou českých sitcomů TV Nova. Nejvtipnějších bylo asi prvních pár minut kdy "Kačer" Donald představuje svojí povedenou rodinku. Dál je to jen sbírka již omletých vtipů a předvídatelných situací. Ale jo - líbilo se mi prostředí Monaka. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Miluju Monaco. I když.. trochu se nám mění to naše Monaco. Zbohatlíci jsou dokonalá šaškárna, která nenabízí nic než dokonalou hromadu nezřízenýho tlemení. ---pokud od toho nějaký inteligent neočekává cosi inteligentního... ()

Bredy65 

všechny recenze uživatele

Ze začátku chytrý pokus, sociálně velmi slabá rodina vyhraje prachy a jede si je užívat parádně do Monaka. Ze všeho sešlo prvním pokusem o vtip. Pravda byla v tom, že lidi mají zůstat tam kde jsou. Korunu tomu dala investice, kterou se celá rodina dostala tam, kde byla na začátku. Přál jsem jim to. Jejich blbost nebyla ani trochu vtipná. ()

Lula.cz 

všechny recenze uživatele

Film o buranech z venkova co vyhrají kupu peněz a podle toho to pak taky vypadá. Inteligentní humor tu nehledejte, ale koukat se na to dá bez problémů. ()

Jadro 

všechny recenze uživatele

By ste neverili ale 70% ľudí funguje úplne rovnako, keď nie horšie..... Veľmi milý nevtieravý kúsok. Najlepšia hláška po rýchlej jazde s tou šunkou... :D ()

Domas88 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení, dokázili vtipným způsobem ukázat dvě stránky věci, štěstí a i prohnanosti, mně se to moc líbilo, bavil jsem se a nasmál se.. ()

Mtytjouda 

všechny recenze uživatele

Tento film mě opravdu neurazil ... Tradiční zápletka mezi buranskými zbohatlíky a multimilaiardáři ... Peníze můžou lidi změnit, ale nemusí ;-) ()

Reklama

Reklama