Reklama

Reklama

Překvapení

  • Česko Překvápko (více)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Oba podepíšou smlouvu se společností, která nabízí ukončení jejich života. Když to ale nejméně očekávají, milionář a sklíčená mladá žena se do sebe zamilují a musí najít způsob, jak se dostat ze svých závazných smluv. (CinemArt)

Recenze (21)

emma53 

všechny recenze uživatele

Slupnete tuhle pohodovou jednohubku jak malinu a je konec. Přece jen já bych takové překvápko ještě nechtěla i když někdy se mi mihne hlavou, přiznávám............. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Já čekám vraha. Já taky. Aha..." Překvapení mám rád, v životě, na filmové databázi (klidně mě něčím překvapte, třeba milým dopisem) i ve filmech. Ale proboha, opravdu mi chce Mike van Diem tahat ze šrajtofle hvězdičky za film s hlavním hrdinou milionářem, nešťastným jak šafářův dvoreček, protože už ho všechny ty miliony fakt děěěsně nudí? Ze mě, tak chudého člověka, že i kostelní myš je proti mě Onassis. No fuj. Nechutně bohatý a nechutně znuděný Jacob van Zuylen de With obýval malý, skromný zámeček o velikosti dvou a půl Versailles a měl auťáků jak pes blech, na každý den v roce jiné, čímž mě děsně sral (to opravdu nejde říct slušněji). Kdyby si objednal svou sebe(vraždu) u mě, sfouknul by tu zakázku s chutí, ihned a klidně i zdarma. Nicméně za veselé momenty (neovladatelný kamion se řítí z kopce na dva suiciďáky, držící se za ruce a plné radostného očekávání) a zejména za překvapivý, doslova (sebe)vražedný twist, přimhouřím své chudé oko a van Diemovi do žebrácké plechovky hodím... tři tulipánové lístky. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Príkra, nie veľmi zložitá romantická komédia bez zvláštnej chuti a s hercami bez iskry. Režisér Mike van Diem natočil film po 18 rokoch a bolo to vidieť. Prekvapenie sa nedá klasifikovať ako zlý film, ale rozhodne to nie je film, s ktorým by ste strácali čas opätovne. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale svojou formou mi to strašne pripomínalo výborný britský film Wild Target (s Emily Blunt a Billom Nighym), avšak za úplne iných okolností. No tento holandský počin ani zďaleka nemal na spomínaný film. Hoci bola ústredná dvojica naozaj sympatická (predovšetkým Georgina Verbaan), tak tomu chýbal väčší dôvtip, a aj to odkrytie tajomstva a pointy celého príbehu bolo také akoby odfláknuté. Ale ako oddychovka sa to celkom dalo - proste film z kategórie "neurazí, no ani nenadchne". ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Dobrý námet, len trošku ťažkopádne podaný. Ale k vážnosti témy a vnútornému rozpoloženiu hlavného hrdinu si myslím, že adekvátne. Film na zamyslenie a treba mať tú takú chvíľku, kedy vás zasiahne a vy ho môžete naplno precítiť. Mňa to minulo, napriek tomu sa tam dajú nájsť momenty a dialógy, ktoré potešia. Aj to prekvapenie je prekvapenie. 3 z 5 ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Tak žádné filmové překvapení se nekonalo. Celkem milý, i když hodně předvídatelný film o tom, že ne obří majetek, ale jen láska dá vašemu životu smysl... Proč ne. Je to malinko toporné, ale přítomnost pro našince neokoukaných tváří a sem tam vtipný moment působí příjemně. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Geniální nápad, sám bych to nevymyslel líp.. Bohužel je tu jen jeden dějový zvrat a o tom se navíc mluví, takže celý film mi bylo naprotsto jasné, co se stane a měl jsem pocit jako bych to už viděl, i tak je ale kvalitní zábava a slušná romantika - kdyby to nebylo tak předvídatelné, bylo by to prostě boží (prostě bych čekal a ocenil míň Hollywoodu, toť vše)...80% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

V téhle romantické komedii jde doslova o život a přitom si plyne tak na pohodu, jako když ovčí babička plete svetr. Příjemná, nikam nikoho netlačící, nic nehrotící, nikam nespěchající tulipánovka, která je sice předvídatelná jako pes u plné misky, ale u které to tak nějak nevadí. Navíc, kolik má kdo za sebou holandských nebo belgických filmů? Takže příjemné je i seznámení s novými tvářemi….taková Georgina Verbaan je zrovna velká sympaťanda. Laskavé, pokorné, lehké…..nic za co by se měl kdokoliv stydět. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Europske filmy vedia velmi prekvapit,tento je sice nenapadny,no o to vacsiu radost zo zivota vo vas vyvola,originalny namet,prijemne sa na to pozera,herci su sympaticki,hlavne Georgina Verbaan je krasna,nechyba trosku vtipu,romantiky ci vaznosti a po skonceni mate usmev na tvari a hrejivy pocit vo vasom vnutri...:-) ()

dakarin 

všechny recenze uživatele

Film lze rozdělit na dvě části. Prvních padesátpět minut se režisér pokouší vykreslit jistou atmosféru. Kdo trpělivě vydrží, bude odměněn již svižnější a koukatelnější druhou částí. Závěr je kombinací obou částí s notnou nadsázkou. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Při naší práci nestačí jenom provést zakázku. Zákazník musí mít dobrý pocit!" Trochu černá romantická komedie. ()

fruitixx 

všechny recenze uživatele

Já bych to přejmenoval na modré a hnědé oči se dávají dokupy aneb jak vyléz to vyššího patra, tam za konzum... ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Na to , že to byla klasická romantická komedie s malou zápletkou , tak mě to vůbec neurazilo. Ale pochybuju , že bych to ještě někdy v životě znovu viděl. ()

JancakV 

všechny recenze uživatele

Plakát na film slibuje něco mnohem lepšího. Ale i přes předvídatelný děj to bylo vcelku příjemné koukání. ()

Vyjola 

všechny recenze uživatele

To je ale příjemný film..žádný americký kýč, neokoukané evropské tváře a humor tak akorát. Moc mne potěšil a zpříjemnil neděli. ()

Reklama

Reklama