Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Toužíte po pořádné motorce a nemáte moc peněz? Pak si ji kupte v bazaru, třeba poškozenou. To samé udělal Nick - koupil nabouraného Northona za 1500 liber. Jenže netušil, že původní majitel byl zabit v bitce motorkářských gangů zrovna při podivném satanistickém obřadu. Vzývaný démon se vtělil do jeho motorky, která se změnila - místo na benzín jezdí na krev. A má všechny znaky upíra - přes den se skrývá před sluncem a nikdo ji nedokáže vyvézt z garáže, natož nastartovat. Zato v noci vyráží za krví. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Kde má hlavu?",,Vyberte si, ležej támhle." Úsměvný horůrek s lookem 80.let o ďábelské motorce je o něco slabší, než Upír z Feratu, Christine či Blood Car, ale průměrná režie i mizerné herecké výkony jsou vyváženy hezkým masakrem, kdy vzduchem létají - prsty, ruce, nohy i hlavy, kdy jedna z obětí je vysáta kovými brčky a další je rovnou přetržena v pase. Jasně, kreslený démonek na začátku je k popukání, ale to je i motorkář, co je naražen na kovový plot a gejzírem krve domaluje nedotažené sgrafity. Humoru sice není příliš, zato je místy pěkně černý...A navrch pan Hovínko útočí! Žádná bomba, ale pobaví. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Béčkové a nízkorozpočtové až na dřeň. Triky nejsou o moc lepší, než v Bad Taste, scénář jako kdyby vypadl ze sešitových příběhů cyklu Na stopě hrůzy, logika si občas dává šlofíka a herecké výkony by se daly srovnat s výkony ochotníků u nás na vsi (co se týče umění i zápalu). Jenomže je tu i velmi slušná dávka černého humoru, který navzdory předchozím ingrediencím z toho všeho vykouzlí zábavnou podívanou. 60% - a kdyby mi to nebylo blbý, dal bych i víc :-). ()

Reklama

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Masersky povedená krvavá řeznická záležitost... To démonické vypodobnění je fakt masakrozní... kam se hrabe nějaká ... Christine. Jako komedie to funguje taky docela dobře. asi si na první dojem řeknete upíří motocykl, co je to zase za ptákovinu, ale scénaristické a vizuální spracování je možná až na takové úrovni že vás to až děsivě ohromí... chudák Osmodeus, do čeho to duši dal. :D Nejlepší scény filmu... krmení, vymítání, česnekový ech, alergie na kříže" je to nabitý? Kořist... třeba to jak motorka jezdí po stěnách... pomocí hřebů které má v kolech, světlomet který vás neváhá i rafnout a extra tupé ocelové brčka... jedním slovem, šílené. Ale povedené a místy dosti brutální. :) ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Chlápek si koupí motorku která je upír... mám k tomu ději říkat něco více? Je to prostě totálně skvělý britský trash, který by mohl v rukou amíků být sice podobně zábavným ale více zapomenutelný. Tady totiž všemu napomáhá skvělý černý/suchý britský humor, skvělé nápady a hlavně i estetické vtípky. Hodně mě bavila hudba co zahrála pokaždé když motorka vstoupila do záběru či scénky které ještě více vynikly díky skvěle zvolené hudbě. Například scéna kdy do romantické balady duo policistů až eroticky jí hot dogy. Jasně těch skvělých scén je tu hromada a určitě nechci všechny prozrazovat. Jen dodám že na gore tu dojde, ne nějak extra hodně, ale je tu a kill kdy motorka usekne hlavu motorkářům je totální gold. Herci mě tu bavili, nebyli to špatné výkony jen schválně přehrávali. Díky čemuž jsem se bavil ještě více. Jo a to že tu nějaký magor uživatel kritizuje logiku? "Koupil jsem upíří motocykl" - to fakt někdo v takovémto filmu hledá logiku? Každopádně pokud hledáte skvělou zábavu, tak do toho. Jinak Burt Kwouk tu má totálně debilní cameo který miluju. ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, někdy i sympaticky znějící název může znamenat jen fakt, že to bude naprostá blbost. Ale já si nedám říct a nedám. Tohle bylo hlavně díky hloupému scénáři, strašně špatným (ne)hereckým výkonům a ultrablbému českému dabingu jako bonus skoro utrpení dokoukat. Vydržel jsem jen zuby nehty, protože jsem čekal alespoň na kratičkou scénku, kvůli které by to za to stálo. Nestálo. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama