Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (297)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

To vám takhle v noci znuděně přepínám programy a najednou - Timberlake. Ani vlastně nevím proč, ale je mi nějak sympatickej. A bum - Affleck. S ním to mám podobně. A zajímavě se rozjíždějící zápletka o přetažení podvedeného na temnou stranu. Film na začátku, tak jo, dám to. Jo, dokoukal jsem to do konce, ale jen proto, abych zjistil, že to všechno vlastně byl jen zářivý obal, po jehož rozbalení jsem dostal jen další tuctový sandwich. Nezajímavý, kýčovitý, obsahující všechny možné žánrové a zápletkové ingredience, ale bez chuti a zájmu. Předvídatelné, nezajímavé klišé. Jen další houska na krámě, předvčerejší, okoralá, tuhá, bez chuti. ()

wikked 

všechny recenze uživatele

Není mi jasné, jak tohle mohl napsat stejný člověk, který má na svědomí Rounders? V tomto filmu naprosto nic nefunguje - ploché nebo vyloženě zbytečné postavy, přímočarý a nezajímavý děj. Na to, že má film pouhých 90 minut je s podivem, že i tak působí zbytečně dlouze a zkratkovitě v situacích, kde by se naopak trochu detailnější přístup hodil. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck si rolu Ivana Blocka znamenite vychutnal. Ale ani Justin Timberlake nesklamal. Mám rád podobné nápadité filmové zápletky, ktoré sú v podstate postavené na skutočných situáciách, a ktoré sú inšpirované príbehmi existujúcich postáv. A podobné veci sa bohužiaľ naozaj stávajú. Pekný film, prepracovaný tak, že udrží pozornosť diváka až do samotného konca. Toto ja môžem. Pohodová záležitosť s nekompromisným Benom Affleckom a zvodnou Gemmou Arterton, i keď toho veľa neukázala. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pojďte pane, budeme si hrát. A já Vás o všechno oberu a pak Vy mě. Mladý student Richie si chce vydělat na studium prestižní univerzity prostřednictvím internetového pokeru. Hazard však vedení školy netoleruje, agilní studentík všechny své úspory prohraje a nezbude mu, než se rozjet za zakladatelem podvodné hazardní webové stránky, který je dlouhodobě na seznamu hledaných osob FBI za nelegální machinace v hazardu. Nevěřte uhlazeným hejskům, jejichž ego je větší než Costa Rica, ve které je v nuceném exilu, protože návrat na americkou půdu znamená vstupenku za katr. Slovo dá slovo a Richie s králem podvodníků Ivanem Blockem se stávají partnery ve vysoce výnosném podniku. Každá hra však nekončí výhrou. Film, po velmi slibném a zajímavě rozehraném rozjezdu, s příjezdem do exotické země začne silně a nemile atakovat hranici podprůměrnosti. Herci se tomu docela vzpouzeli. Trojlístek Justin Timberlake, Ben Affleck a Gemma Arterton dostal od scénáře hodně slabé karty, a aby se s tím dalo něco vůbec kloudného provést a hra měla nějaké pokračování a devadesátiminutové trvání, tak je musel různě míchat, obracet a zase vracet do karetního balíčku, přičemž nejednou vznikl dojem, že si zase vytáhl kartu, kterou nechtěl a rychle se jí chtěl zbavit tím, že ji zase nepozorovaně vrátil. Tuhle hru bez pevných a často měnících se pravidel divák prokoukne okamžitě. Schéma filmu je tak zhusta naivní, že to opravdu nedá velkou práci. Vedle toho je film i nechtěně k smíchu. Připadá vám Justin Timberlake podobný herci Johnu Heardovi?! Ten hraje jeho otce a v jedné scéně Affleck pronese fatální větu na jeho adresu: "Ubrat pár let a jsi to celý ty!" Celé to dorazil záhadný otcův výskyt na Costa Rice. Asi se tam teleportoval, protože se zde objevil, aniž bych si všiml, proč a jak k tomu došlo. Block musel být opravdu velký "kápo", když získal "po haluzi", jinak to ani nazvat nejde, každé info o Richiem a spol. a o všem, co se kde šustlo. Scénář už ovšem neřešil, že to bylo úplně debilní a nereálné. Nereálných věcí a situací tady bylo, jak se zpívalo v jedné písničce, habaděj. Bez nich by scénář nebyl schopný, vyjma cca. čtvrthodinového úvodu, vůbec schopen vegetovat. Je s podivem, že FBI nezrušilo provoz hazardních stránek hledaného podvodníka a ty dál vesele obíraly klienty. Aby alespoň jedna jediná scéna vypadala v podprůměrném a neatraktivně natočeném snímku dost atraktivně, tak se třeba ve scéně, kdy má dojít k předhození nepohodlných mužů krokodýlům, tyhle oběti polijí kuřecím tukem, aby to jako rychleji přilákalo masožravce(!). A snůška dějových nesmyslů, anebo odboček, kdy se něco načne a nedokončí, zdárně pokračuje do závěrečných titulek. Závěr filmu je katastrofa a film se hrdinně položí nad svojí blbostí. Nebýt tří poměrně dobře obsazených herců, kdy nejméně dva z nich nehrají pouze tělem, jako Gemma Arterton, jenž schematicky nablblý a nenapínavý snímek udrží v dostatečné divácké pozornosti, mohly se karty rovnou složit po pár minutách a Game Over. 40% ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Ve Hře na hraně je nejlepší Ben Affleck. Myslím, že tahle věta vystihuje dokonale zoufalost celého filmu. Poker se tu skoro nehraje, a když, tak je natočen "krouživou kamerou" - hráč sedí u monitoru (no jo to je teď cool, hrát online) a kamera mu kouží jako spatozář kolem hlavy. Justin Timberlake neumí hrát a už vůbec neumí zahrát mladého génia (sic!). Gemma Arterton byla taky divná, pihatá a hnědá a asexuální. Aspoň pro mě. Opravdu to mělo jen 91 minut? ()

Galerie (59)

Zajímavosti (7)

  • Přestože nikde ve filmu není zmíněno, kolik je hlavnímu hrdinovi let, v cestovním pase hlavní postavy Fursta Richieho (Justin Timberlake) si lze všimnout jeho datumu narození 27.12.1987. Na párty konference Midnight Black je v česky dabované verzi filmu řečeno, že se tato párty odehrává v roce 2003, tdíž by hlavnímu hrdinovi bylo pouhých 16 let. (Pavlínka9)
  • Keď hrá Richie Furst (Justin Timberlake) online poker, v niektorých záberoch je vidieť, že hrá cvičnú hru. (Chochi)
  • Pracovným označením snímky bol názov Players. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama