Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

bero

bero (hodnocení, recenze)

Taková jednohubka co neublíží a za pár okamžiků ani nevíte,že jste si ji dali.

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Máš pravdu. Gemma plastiky má. Narodila se se šesti prsty na rukách, takže jí jeden na každé ruce odebrali a k tomu jí v dětství ještě dělali plastiky deformovaných uší. Máš na mysli ještě jiné? Třeba prsou? Tak to by byl výstřel do prázdna.

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Gemma vypadá čím dál plastověji. :) Šminek (či plastiky) by mohla pro příště trochu ubrat.

Ale jinak celkem pěkný film, jen v pár scénách sem se ztrácel. 4 hvězdičky. :)

M-Flyer

M-Flyer (hodnocení, recenze)

Celkem solidní thriller. Pokud nejste kverulanti jakými se v komentářích ukázali být POMO a Enšpígl, film vás rozhodně nudit nebude a min. tři hvězdy si zcela jistě zaslouží. Aloha.

Ondrej1115

Ondrej1115 (hodnocení, recenze)

Dal sa pozriet ale slabe to bolo vyzeralo to jak Affleck a Timberlake nemali čo robit z nudy tak si chlapci zahrali na hazarderov v casine

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Po strhujících kritikách film v USA za první týden vydělal jen 7,6 mil dolarů. Zato mimo USA si vedl o mnoho lépe a vydělal 23,5 miliónů. S rozpočtem 30 mil se tedy zaplatil, ale žádná sláva z toho nebude.

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Študentík z Princetonu se svými kamarády oblafne nepolapitelného Ivana a ještě mu přitom vyfoukne holku. Kriminální triller s happy endem, jak z červené knihovny.

Gumi.30

Gumi.30 (hodnocení, recenze)

Tak trochu nemístná otázka, ale kolik je v tom filmu hadů a všelijaké havěti?

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Affleck a Timberlake... tak to je kombinace do filmu, na který nikdy chuť mít nebudu. Což je škoda, protože poker mám rád. Ale tohle duo je na facku. Affleck ať nechá herectví na bratrovi a on sedí radši na židličce.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Anatar

Anatar (hodnocení, recenze)

Tak co jsem viděla trailer, tak o pokeru to bude tak 10 min, následuje akční béčko...klasika. Kdyby raději zfilmovali životopis Doyla Brunsona, udělali by líp

pospEk

pospEk (hodnocení, recenze)

Anatar

Affleck podává v poslední době docela solidní výkon ( Město, Argo ), takže podle mě bez problémů :)

Reklama

Reklama