Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Recenze (297)

POMO 

všechny recenze uživatele

Bez šťavy. Podobných žánroviek, ale strhujúcejších a nápaditejších sú húfy a väčšinou im dávam 3 hviezdy, pretože bez vyšších ambícií aspoň na tie dve hoďky dostatočne pobavia. Hra na hrane ma nepobavila. Slabý scenár a mdlá chémia medzi hercami, ktorí ani nie sú vhodne obsadení. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když se v jednom spektáklu sejdou dva ultimativní neherci, je to skutečný koncert. Něco, jako když pro sluchově postižené hrají hluchého Janáčka. Je fajn vědět, že budoucí Batman bude mít masku, která plně zastane jeho dokonalou mimiku, no a Džastýn, Džastýn ten měl raději zůstat u osahávání si pytlíku s mikrofónem v ruce za procítěného skřehotání "Bejbyájmisjůendlavjůforevr". I přes to ukrutně živočišné neherectví (Kdoví, proč jsem si vzpomněl na Gotta v Kurvahoši), se jedná o řemeslně dobře zvládnutou, tuctovou hovadinu, která, až na ty procítěné etudy ochotníků z Losích Andělic, nikterak neurazí. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi přirozené herectví Justina Timberlaka, ale kdo mě bavil ještě víc, byl Ben Affleck, který si tu svini doslova užíval a v jeho případě platí, že čím starší, tím lepší. O Batmana strach nemám, je v dobrých rukou. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Opravdu byla potřeba, aby se kamera při akčních scénách houpala jak kdyby vypila kýbl vodky ? Nebylo, ale je spousta hollywoodskejch oslů co si myslí, že jo. Stejně tak, jako když při první scéně udělá kamera kolem Justina asi deset koleček, nesnáším tyhle uchýlný kamerový praktiky, bolí mě z toho kebule a tudíž nemám jinou volbu než vyhrábnout odpad. Pokud by byl kameran normální člověk, tak bych filmu přiznal tři hvězdy. Snaha ukázat luxusní prostředí zabíjela atmosféru a předfinálová fáze taky mohla ještě více vygradovat finále. Pochvalu si zaslouží skěvelej Beník, protože právě díky jeho hereckýmu výkonu mně film bavil. Jeho postava byla jediná zajímává, opravdu jsem netušil jak dopadne scéna s krokodýlama, když začínala, prostě nebyl tak čitelnej na rozdíl od ostatních. Pokud jde o Gemičku, tak můj typ holky to není, takže tady jsem měl smolíčka, navíc si myslím že její postava byla dost povrchně napsaná, takže neměla ani čím zaujmout. pokud jde o Justina, tak k němu si asi nikdy nenajdu cestu. Takže prostě Ben, Ben a zase jen Ben, uměl pobavit, uměl zaujmout, uměl vyvolat emoce a o to jde v podobným bijáku především. Tak nakonec se slituju a tu jednu hvězdu filmu dám i když trvám na tom, že Mauro Fiore je obrazový devastátor. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $19,316,646Tržby Celosvetovo $62,675,095Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,223,022Tržby za predaj DVD v USA $3,687,527║ skôr film na hrane, no Ben Affleck ako Batman, no sakra, tu zas potvrdzuje že svoju povrchnú hereckú etudu úplne ešte nezahodil, taký slizolín, dejovo to ide v podobných šlapajách ako 21: Oko berie ale z ďaleka to nemá patričnú údernosť, akcia skoro žiadna, nápaditosť minimálna, dosť taká nešťastná rutina, ktorá sa snažila byť niečim viac a nakoniec z drsného filmu vznikla taká ničím zvláštna rozprávočka /videl v kine: 50%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Justin dobrej, Affleck si zápornou roli vyloženě užívá a má fakt vtipný hlášky. Gemma Arterton nemá co hrát, ale sluší jí to a celé je to zábava v atraktivním prostředí. Žádné velké umění, ale účelu to poslouží dokonale. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám ve zvyku při internetovém pokeru čumět svým virtuálním protihráčům do karet, ale přesto prohrávám, protože jsem líný naučit se pravidla. Takže já bych do Kostariky pro svých poctivě prohraných osm korun rozhodně neletěl. Richie se tam však vydal, mamonem se zaslepit nechal, obětním pitomcem se stal a pak rozehrál hru natolik originální, že kdybych ji už tolikrát neviděl, tak bych snad byl i spokojen. Takhle příběh pouze pomalu plynul tam, kam musel a já si, z pozice daňového poplatníka, nejsem zcela jist, jestli jsem viděl happy end nebo to dopadlo špatně. Jestli se do rána nerozhodnu, tak sám sebe hodím krokodýlům, ať má jejich smrt styl. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý film. Až na to, že se v něm jaksi nezačne dít cokoliv zajímavého. Jinak ale přetahování dvou nejméně drsných herců Hollywoodu o to, kdo z nich je drsnější, má místy humorný potenciál. Kdo vyhrál? Ani nevím... Asi plichta... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Opálený Benjamin jako býložravý žralok on-line gamblingu a proti němu Justin, který je celou dobu vyjukaný, jako kdyby zrovna viděl prso Janet Jackson. To jsou hráči na tradiční ose diskomfort - holport - komfort - report v rejstříku trestů, na které samozřejmě nechybí bod slízat Quantum ropy z Gemmy Arterton. Šustění doláči v na povrchu nablýskaném velkosvětě, kterému scházelo lépe vykreslit postavy bez používání mouder z branže a trochu té důslednosti při plnění očekávaných žánrových parametrů. Konec je opravdu rozprávkový. Ve skutečnosti by fatální femme brala all-in a snaživý studentík z Princetonu opouštěl palubu soukromého tryskáče. Pochopitelně za letu.. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nevyznám se v "on-line internetových hrách" ani ten pitomý poker hrát neumím, takže jsem v začátku nepochopil ani jednu narážku (ale vím že tam byly), děj často nedával smysl, hlavně se táhne. Nebavilo mě to a že Ben si tu svini užíval prostě nestačí. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Film bez vyšších ambicí. Čili vizuálně tradičně čistý, v zajímavém/luxusním prostředí, s atraktivními lidmi (Gemma Arterton). Nelze si nevšimnout opětovné bezprostřednosti Justina Timberlakea - ten člověk má herecký talent a Affleck, čím je starší, tím je lepší. Je to tuctová žánrovka, ale alespoň to nebylo příliš dlouhé a občas i zábavné. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Každému musí být jasné, že Runner Runner si nehraje na nic přehnaně originálního a servíruje nám pohodovou krimi jednohubku. Osobně mám Afflecka celkem rád a Timberlakea už docela taky, takže jsem s obsazením spokojený. Kostarika je svěží a originální místo pro natáčení snímku podobného ražení a filmu to neskutečně svědčí. No, co víc dodat. Film má 90 min a i když to místy drhne, jedná se vesměs o vyvážený neakční thriller. Celkem mě překvapilo,když jsem na konci titulků zjistil, že se na filmu podílel coby producent Leonardo DiCaprio, cameo ovšem bohužel nemá...70% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Fakt už to nemám v hlavě v pořádku, když jedu na vlně "očíhni Batflecka, jestli už může hrát Batmana". #čsfdprojekce ()

castor 

všechny recenze uživatele

Podobných kousků přichází desítky ročně, kdo se nevymezí, padne pořádně na hubu. Neškodné morální plácání do vody nemůže čekat, že divák rozzáří úsměv jen díky tomu všemu namachrovanému světu studujících chytrolínů i ostřílených pracháčů ve třpytivých kulisách, kolem kterých se točí prsaté holky. Jeden takový přidrzlý študák se ocitne v gamblerském ráji, kde se dá spálit rychleji než na přímém slunci. Postavu Bena Afflecka scénáristé slušně odflákli, Justin Timberlake je na tom o krapet lépe. Kalkulačka není potřeba, v daném žánru řádně proklepnutý mozek také ne. První polovina ještě docela baví, dojezd je pak akceptovatelný už jen s přivřením obou očí. Vizuál krásně čistý, šampaňské jistě to nejdražší a zadečky dokonale roztančené. Z Gemmy Arterton by člověk ztratil hlavu – ještě si přitom živě pamatuju, jak byla kritizovaná nevýrazností za bondovku Quantum of Solace. Dnes je všechno jinak. Škoda, že si jí nebudeme pamatovat i díky kvalitnímu příběhu. Sečteno, podtrženo: Nezajímavá neambiciózní story v naivním hollywoodském obalu. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Totálně nevýrazný, nezajímavý a scénáristicky naprosto nenápaditý snímek. Skoro bych řekl, že nebýt hvězdného obsazení, tak jde tato mdlá a rutinní fušeřina rovnou na dvd. Ostatně ani ti herci zde nejsou obsazeni do rolí, co by jim dvakrát sedli. Timberlake překvapivě nestíhá a Affleck je coby ďábelský záporák místy až k smíchu. Aspoň, že na tu Gemmu Arterton se kouká čím dál lépe. Ani se mi nechce věřit, že to točil režisér výtečného Obhájce. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No tak tohle je opravdu hra na hraně. Nebo spíš tanec na hraně mezi jednou hvězdou a odpadem. Ono co se dá udělit, když tu máme nudný, unylý, za každou cenu cool film s takovými úžasnými herci jako božský Džastin Duvenblejt a jeho kolega Ben Cucflek. Rozklepaná kamera pak zabíjí úplně všechno (naprosto souhlasím s tím co napsal Enšpígl) Ale to je už jenom třešnička na zkaženým dortu. Příběh nikam negraduje postavy jsou otravný. Snad jenom scéna s krokodýli měla šťávu. No ať nežeru nebudu ještě tak zlej a pálím tomu 15% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Batfleck se pilně připravuje na svou zásadní roli v nejepičtějším comicsovém crossoveru všech dob: celý film se učí říkat "píča", krmí kuřaty krokodýly a koketuje s Gemmou Arterton. Vzhledem k rejžově jménu možná bylo v očekávání více drsnějšího thrilleru, s odřenejma ušima se to ale i tak dá považovat za hodně fajn a hlavně neurážející oddychovku. Ústřední duo po herecké stránce pochopitelně nepřekonatelné. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Affleck - ano, Justin - ne. Když o tom tak přemýšlím, začínám si umět i Bena představit jako Batmana. Nej scény jsou ty, ve kterých se totiž vyskytuje. Bohužel film s blížícím se koncem již silně nudí a závěr je z kategorie Nuda v Brně. Taková jednohubka, která by nikomu nechyběla, kdyby nevznikla. 45% ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, bylo to průměrně dobré. Od tohoto filmu nebylo třeba očekávat, že to bude nějaký film s vizí nebo film z kterého se posadíte na zadek. Mělo to spád od začátku, což oceňuji. Po dlouhé době film, který byl i časově nenáročný a tak scény nebyli příliš dlouhé, takže se člověk nenudil. Během filmu žádná překvapení, ale to snad každý čekal. Barevné prostředí se mě celkem líbilo, jen bych nechal trošku více vyniknout charakter postavy, kterou hrála Gemma a která zde byla neobyčejně sexy. Justin to zvládl taky na jedničku i když jeho výrazy jsou téměř vždy stejné a Ben samozřejmě herecky kraloval celému filmu. Další role včetně FBI policajta, kterého hrál Anthony Mackie bylo prakticky křoví. Hazardu jsme si moc neužili, ale to mi vůbec nevadilo. Závěrečná scéna mohla být lepší, ale 3 hvězdy si film zaslouží. ()

Reklama

Reklama