Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film inspirován skutečnou událostí. Vypráví otřesný příběh šestnáctileté hvězdné středoškolské studentky, která přeskočila ročník a dostala se do třídy se staršími děvčaty. Zpočátku se cítí velmi poctěna jejich přátelstvím, ale celý její svět se hroutí ve chvíli, kdy ji dívky brutálně zmlátí jen proto, aby mohly dát nahrávku incidentu na internet. (AdamKr)

(více)

Recenze (28)

Peytl 

všechny recenze uživatele

Dokonalý obraz assbůkovské degenerace a důkaz toho, že staré známé ohybání mladého stromku mělo své opodstatnění. Kája Mařík, Mirek Dušín a malý Bobeš by takovým nevycválaným cundám jistě lajk nedali. Hned zejtra začnu v lese zahazovat šprcky a vajgly, budu delfínům okusovat prdele a záhon s ředkvičkama zaleju naftou, nechci, aby takovým smradům, tedy naší budoucnosti, zbylo ze světa něco víc, než jen nasráno v koutě. Film byl veskrze hysterický, nicméně podobné " pojedem k mořy" denně potkávám a je mi smutno. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Poměrně povedenej film, kterýmu jak Tuax trefně poznamenal hodně ubližuje začátek, kdy jsem si myslel, že se bude jednat pouze o totálně zpackanou rádoby-parodii na didlinky v čele s jednou z nejtrapnějších "rvaček" v historii, kterou máme možnost zhlédnout asi desetkrát. Po druhé polovině už je to koukatelné, ale s naprosto předvídatelným závěrem, takže za první polovinu a závěr jde hodnocení dolů. 50% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film, kde nanešťastie vyhrá slabosť nad spravodlivosťou. Je ale tak hnusne príťažlivý, prinesie emócie, zlosť. Ukazuje aj kvalitu mládeže vychovanej internetom. Vyrastajú z nich hovädá. Kvôli tomu teda hodnotenie dávam vyššie, pretože tu je istý prínos. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Na TV film docela slušné, ale nemohl jsem se zbavit toho, že film zbytečně přehrává a je hnaný do extrémů. Zpracování ok, ale až na pár scén to na mě působilo opravdu málo uvěřitelně, ač se podle mě herci snažili, jak mohli (především Anne Heche). Jako špatný film to ale neberu. Jen to mohlo dopadnout lépe, kdyby se tolik netlačilo na pilu a přidalo se tam více emocí... 2,5*. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námet super, prevedenie však dosť biedne. Už vidím ako by sa tie mrchy takto sebavedomo tešili zo svojej nadobudnutej "popularity" a nebolo im to ani len trochu ľúto. Proste neverím, že by sa v nich neprejavil žiadny pocit viny a po celý čas si nepriznali, že spravili chybu. Celé mi to prišlo napokon také neuveriteľné a neprirodzené, a to bola teda obrovská slabina celého filmu. Pritom zápletka bola v podstate výborná, a taká žiarlivosť dokáže v puberte narobiť poriadne problémy nejednej neovládateľnej dievčine - a keď ich je viac, tak potom to môže skončiť veľmi zle... ()

Riley 

všechny recenze uživatele

Ještě jednou pustit video zmlácení, kterým tvůrci zabrali půlku stopáže, jdu mlátit hlavou o zeď. Jinak námět super a opravdu zanechal dojem, ale to zpracování bylo chvílemi až absurdní. Vůbec bych nepoznala Jodelle Ferland. Ty děti tak rostou. :))) 50% ()

brando 

všechny recenze uživatele

Z hlediska poukázání na problém, který se vynořil až s nástupem soc. sítí, film beru. Ovšem jinak je to bída, režisérsky sterilní. ()

reditelka 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený TV film a děsivý pohled na to, čím se dokážou pobavit a také pochlubit dnešní teenageři. Jodelle Ferland vyrostla z typické hororové holčičky v nadějnou mladou herečku. Trauma po útoku zahrála skvěle. SPOILER: Překvapil mě výrok soudu. Obžalovaným hrozilo doživotí, ale na přímluvu matky oběti vyvázly jen s podmínkou. Docela velký rozdíl. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Film ma celkom zaujal , bavil mi a aj v noci ma vydržal pri sebe držať celý čas.Už len z toho dôvodu že ma zaujímalo ako ich potrestajú.Bitka bola krutá a autor vás nešetrí , nepustí vám to raz , ale rovno aj 4 krát.Tie mrchy ma fakt srali byť tak tam otrieskam im hlavy o stenu.......Ale inak to nebolo až tak emotívne ako by som bol čakal.Koniec ma sklamal , výsledné tresty boli strašne malé , aj keď to mal byť šťastný koniec u mňa určite nie. ()

reich 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála televizních filmů, který svým posláním, myšlenkou dokáže překonat i více rozpočtový film. Navíc film se odehrává podle skutečných událostí, který se stal v roce 2008. Spoiler: Příběh filmu je vcelku jednoduchý, mladá chytrá studentka Haley (Jodelle Ferland) začne chodit na hodiny výuky do vyššího ročníku. Nejprve není přijata studentkami, ale nakonec co začne pomáhat a doučovat Alexu (Tess Atkins) tak je postupně přijata do party, nutno říct, že ale ne všemi členkami. Celý děj se pak zvrhne potom, co se Alexa dozví o pomluvě a začne jednoho deštivého odpoledne pro Haley peklo. Je vylákána a zmlácena Alexinou partou a aby bylo její ponížení ještě větší, tak je natočena u toho... Film má až děsivou atmosféru a rozhodně by se na něj lidi měli podívat, obzvlášť si myslím, že se dotkne rodičů, protože téma šikany je stále bohužel aktuální. Děsivá scéna, která každého chytne, je prožívání rodičů, v podání famózních herců Anne Heche a Jamese Tuppera, kteří sledují video natočené partičkou holek a jsou naprosto zděšeni. Kvalitní televizní snímek, který se jen tak nevidí. 80% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Špatně uchopený kvalitní námět. Ale na druhou stranu šlo o televizní produkci, takže vlastně celkem OK. I když, špatné nebo dobré………snímek slavného otce ještě slavnějších dětí Stephena Gyllenhaala je důležitý především svým posláním. Posláním, které bude bohužel živé ještě spoustu let. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Povedený dramatický film o nebezpečí a důsledcích používání současných elektronických hračiček a veškerých sociálních sítí. O to šokující je, že aktéry jsou děvčata, o kterých se často říká, že by toho nebyla schopna, a přitom dokáží být horší než kdejaký frajírek. Vzhledem k tomu, že jako námět byl použit skutečný případ, mělo by se to z výchovného hlediska promítat současným teenagerům. Snímek ukazuje, jak se k tomu staví společnost , média a hlavně právní systém. Svoboda projevu? Zábava? Jedná se o realitu všedních dnů. A co víte, třeba se to právě teď opět někde děje. Televizní snímek je natočen zodpovědně a s varovným prstem. Sice se mi zdá, že se v případě zlých děvčat krapet tlačí na pilu a jsou z nich vytvořeny psychopatky až nad míru, ale jako varovný případ nad možnostmi páchat tyto činy je snad dané přesně a trefně. Tyto události by rozhodně neměli být zlehčovány a přehlíženy. Poselství tohoto snímku se podařilo dosáhnout. ()

IPajule 

všechny recenze uživatele

Tohle je silné drama. Nestačila jsem se jenom divit, co dokážou chvilkové "kamarádky", které dokáží jen využívat někoho, kdo je na tom úplně nevinně. Kvůli zatraceným komentářů, které se na ně vztahují na sociální síti jí "zmlátí", že skoro nevidí, nebo jí chybí kousek ke smrti. Filmy se skutečnou událostí ukazují lidskou drsnou realitu. Tohle je jeden z nich. ()

CharlieSs 

všechny recenze uživatele

Jako fajn, film dobrej, z reality, ze života...Ale co to?! Jak mohla vůbec dovolit, aby jim to prošlo, jak mohla být tak blbá? Nemyslím si, že jim to dojde. ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Ta partička nenápadně zvrhlých středoškolaček je velice dobře zahraná - už jen proto, že jsem při sledování dostal křeče do prstů pravé ruky z chuti profackovat ty jejich líbezné ksichtíky, až by jim hlavičky létaly ze strany na stranu :). ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Trochu nuda. Hlavní hrdinka si to vše zavinila sama, protože takové věci napíše na FB jen neskutečný idiot a ten si takový výprask zaslouží. Dobrá práce maskérů. Herci ušli, alespoň část se jich snažila. Film rozhodně nebyl nezajímavý. Konec mi naprosto unikl, ale také jen dokázal jaká, že je to hlavní hrdinka velká kráva. 201311080000/0000 ()

jopal 

všechny recenze uživatele

Vsetky dievcata ma poctivo srali, hlavne "americka vychova" hlavnej hrdinky a tolerovanie jej debilnej premeny, ale asi to tak v Amerike je. Avsak nikto , ani 10 dalsich filmov ma nepresvedci, ze je to tak spravne! ()

Reklama

Reklama