Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film inspirován skutečnou událostí. Vypráví otřesný příběh šestnáctileté hvězdné středoškolské studentky, která přeskočila ročník a dostala se do třídy se staršími děvčaty. Zpočátku se cítí velmi poctěna jejich přátelstvím, ale celý její svět se hroutí ve chvíli, kdy ji dívky brutálně zmlátí jen proto, aby mohly dát nahrávku incidentu na internet. (AdamKr)

(více)

Recenze (28)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 4/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

ivanlaris 

všechny recenze uživatele

Nebolo zo najhoršie vzhľadom na fakt, že ide o televízny film, fakticky inscenáciu. Mohlo to byť trošku lepšie profesionálne spracované. Podstatu však film vystihol. ()

Nick321 

všechny recenze uživatele

Nojo, chytrá avšak neoblíbená šprtka chtěla zapadnout mezi nejpopulárnější pipky ze třídy. Ovšem přestože zná skvěle učební obory ze školy, nemá ani páru o vztazích v téhle sociální skupině a hlavně- nepromazala si předtím to, co o nich předtím veřejně psala. Co mě docela naštvalo, že zavrhla svoji dobrou kamarádku kvůli nim, to je něco, co se stává bohužel docela běžně. A tak se stane, že si holky její staré tweety přečtou a rozhodnou se propojit virtuální fame s pomstou, která se jim trochu vymkla z rukou. Docela slušně natočené aktuální téma. 4*. ()

stepte 

všechny recenze uživatele

Celkem dobře natočený film, kdyby tam nebyl stín pravdivé události možná bych se nad tím tolik nepozastavila. Jelikož se tato událost udála, přijde mi to otřesné. Film bych povinně pouštěla na všech školách, aby si všichni uvědomili, že tady je něco špatně. ()

Lucie505 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý. Film si překvapivě nelámal hlavu s nějakou cenzurou, což bych v hlavním vysílacím čase u podobného snímku předpokládala. Příběh je odrazem dnešní společnosti, moci a bezmoci. Těžko hodnotit nakolik se hlavní hrdinka zachovala správně. Pro někoho by bylo jistě tím nejhorším trestem právě špatné svědomí. Některé z těchto dívek ovšem potřebovaly přinejmenším zmrskat bičem! ()

Babbsi 

všechny recenze uživatele

Příběh, který píše život sám. Jediná část filmu, kdy to trochu zavánělo pověstným Happy Endem je konec, kdy oběť nereálně poprosí o co nejnižší trest pro pachatelky. No povězte... chtěli byste snad milost pro někoho, kdo vás mučil? ()

RathuVSoak 

všechny recenze uživatele

Po vyslechnutí prvních dialogů člověk očekává druhořadou teenagerskou záležitost spíše komediálního rázu, možná nějaký dramat končící happiendem doprovázený romantickou ztrátou panenství. No vážně! Já neměl ponětí do čeho jdu. Zničeho nic se na parkovišti válí naprosto domlácená outsider girl, která by vám mohla o třídním boji na středních školách v Americe vyprávět po svém. Vidět záporáky v sukních je zkrátka boží, nemluvě o tom, když vás film donutí přemýšlet nad tím, zda by skutečně i některé holky zasluhovali pořádně nafackovat. Nedonutí vás k tomu žádný šovinistický postoj, nebo bezpodmínečný cit pro rovnoprávnost, ale realisticky převyprávěný příběh o bezmoci slabšího článku ve světě laciné popularity v moderní společnosti, stále si udržující znaky chování zvířecí smečky. ()

Reklama

Reklama