Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film inspirován skutečnou událostí. Vypráví otřesný příběh šestnáctileté hvězdné středoškolské studentky, která přeskočila ročník a dostala se do třídy se staršími děvčaty. Zpočátku se cítí velmi poctěna jejich přátelstvím, ale celý její svět se hroutí ve chvíli, kdy ji dívky brutálně zmlátí jen proto, aby mohly dát nahrávku incidentu na internet. (AdamKr)

(více)

Recenze (28)

reich 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála televizních filmů, který svým posláním, myšlenkou dokáže překonat i více rozpočtový film. Navíc film se odehrává podle skutečných událostí, který se stal v roce 2008. Spoiler: Příběh filmu je vcelku jednoduchý, mladá chytrá studentka Haley (Jodelle Ferland) začne chodit na hodiny výuky do vyššího ročníku. Nejprve není přijata studentkami, ale nakonec co začne pomáhat a doučovat Alexu (Tess Atkins) tak je postupně přijata do party, nutno říct, že ale ne všemi členkami. Celý děj se pak zvrhne potom, co se Alexa dozví o pomluvě a začne jednoho deštivého odpoledne pro Haley peklo. Je vylákána a zmlácena Alexinou partou a aby bylo její ponížení ještě větší, tak je natočena u toho... Film má až děsivou atmosféru a rozhodně by se na něj lidi měli podívat, obzvlášť si myslím, že se dotkne rodičů, protože téma šikany je stále bohužel aktuální. Děsivá scéna, která každého chytne, je prožívání rodičů, v podání famózních herců Anne Heche a Jamese Tuppera, kteří sledují video natočené partičkou holek a jsou naprosto zděšeni. Kvalitní televizní snímek, který se jen tak nevidí. 80% ()

IPajule 

všechny recenze uživatele

Tohle je silné drama. Nestačila jsem se jenom divit, co dokážou chvilkové "kamarádky", které dokáží jen využívat někoho, kdo je na tom úplně nevinně. Kvůli zatraceným komentářů, které se na ně vztahují na sociální síti jí "zmlátí", že skoro nevidí, nebo jí chybí kousek ke smrti. Filmy se skutečnou událostí ukazují lidskou drsnou realitu. Tohle je jeden z nich. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námet super, prevedenie však dosť biedne. Už vidím ako by sa tie mrchy takto sebavedomo tešili zo svojej nadobudnutej "popularity" a nebolo im to ani len trochu ľúto. Proste neverím, že by sa v nich neprejavil žiadny pocit viny a po celý čas si nepriznali, že spravili chybu. Celé mi to prišlo napokon také neuveriteľné a neprirodzené, a to bola teda obrovská slabina celého filmu. Pritom zápletka bola v podstate výborná, a taká žiarlivosť dokáže v puberte narobiť poriadne problémy nejednej neovládateľnej dievčine - a keď ich je viac, tak potom to môže skončiť veľmi zle... ()

reditelka 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený TV film a děsivý pohled na to, čím se dokážou pobavit a také pochlubit dnešní teenageři. Jodelle Ferland vyrostla z typické hororové holčičky v nadějnou mladou herečku. Trauma po útoku zahrála skvěle. SPOILER: Překvapil mě výrok soudu. Obžalovaným hrozilo doživotí, ale na přímluvu matky oběti vyvázly jen s podmínkou. Docela velký rozdíl. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Poměrně povedenej film, kterýmu jak Tuax trefně poznamenal hodně ubližuje začátek, kdy jsem si myslel, že se bude jednat pouze o totálně zpackanou rádoby-parodii na didlinky v čele s jednou z nejtrapnějších "rvaček" v historii, kterou máme možnost zhlédnout asi desetkrát. Po druhé polovině už je to koukatelné, ale s naprosto předvídatelným závěrem, takže za první polovinu a závěr jde hodnocení dolů. 50% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama