Reklama

Reklama

Dark Times

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Sci-Fi
USA, 2010, 5 min

Obsahy(1)

V Tallahassee je čas Vánoc a zaměstnanci jaderné elektrárny Blue Skies se připravují na ten nejlepší vánoční večírek. Po roztavení reaktoru a následné evakuaci se ale ocitají v lese, kde není úplně bezepčno. (Alfréda)

Recenze (7)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Foud footage pohľad jednotlivca pred a po nákaze zombie infekciou. Celkok slušné gore je jediným plusom tohto krátkometrážneho snímku - 50%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V tomto případě nesdílím nadšení většiny. Spojení zombie tématiky a found footage – čili dvou věcí které mi nejsou zrovna moc po chuti, bylo jasným varováním, že tady se asi moc bavit nebudu. Je sice pravda, že celkový dojem nakonec nebyl tak špatný, líbil se mi pohled dotyčné osoby před a po nakažení, ale toho „špičkového gore“ jsem si teda nevšiml. Jediné co jsem na tom dokázal ocenit, byl fakt, že to netrvalo moc dlouho… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Štýl ,,first person,, pohľad do tohto svižného hororového kraťasu pomerne sadol. Je to síce samí bordel a panika ( kto, kde, čo ), ale má to gule. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle jsou opravdu těžké časy. Vizuálně velmi zajímavý snímek, který ukazuje sílu gore, ale také sílu kamery. Když se tohle spojí - a jednou má ruční kamera zase smysl - je z toho celkem příjemná zběsilost, která se nezastaví a jede. Pravda, jsou zde pomalejší momenty, ale i ty mají smysl. Záběr už pak nic nechybí. Přesto se nezbavíte pocitu, že "Dark Times" je jen ochutnávka něčeho většího. ()

Reklama

Reklama