Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní přátelé se na stará kolena rozhodnou zapomenout na svá stará kolena, a ve jménu slavných společných mejdanů to ještě jednou roztočit. Jeden z nich, zapřisáhlý starý mládenec chystá překvapivou svatbu a to je ideální příležitost. Cíl? Jak jinak. Las Vegas. V Brooklynu znali tuhle čtyřku kamarádů všichni, život je ale nakonec zavál každého jinam. Jeden je sám v Brooklynu, druhý se svou ženou na Floridě, třetí žije v Jersey se synem. Z ospalosti je vytrhne až telefonát toho čtvrtého, bohatého právníka z Malibu, který jim oznámí, že konečně požádal svoji o polovinu mladší přítelkyni o ruku. Je rozhodnuto, potkají se v Las Vegas a bude to rozlučka se svobodou, jak se sluší a patří. Jakmile ale dorazí na místo, zjišťují, že tohle už není Vegas, jak ho znali. Město se ani na vteřinu nezastavilo a pravidla hry se za celá ta léta změnila. Casino Sands, kde dříve hrávali, je zavřené a ve Stripu teď vystupuje nějaká Cirque du Soleil. Příliš velké, příliš hlučné. Ale pořád je to město hříchu a to je taky hlavní důvod, proč sem přijeli. Krásná žena, postupka, drink po ruce. Čtyřka starých přátel ví, proč přijela, a začne město znovu dobývat. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Nviem kto je Turteltaub a nebudem tu pisat pseudomudre picoviny ale film sa mi kurva paci

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

u mňa konečne komédia z prostredia las vegas .... žiadne opité dementnosti, ale herci s h, perfektné hlášky, istý príbeh a  pointa .... 5*

Uživatel Bukk smazal svůj příspěvek.

Stanley619

Stanley619 (hodnocení, recenze)

Letos moc dobrých komedií nevyšlo, takže doufám, že mi to tahle vynahradí za všechny.

rockwoman

rockwoman (hodnocení, recenze)

Upoutávka mě zaujmula a pobavila. Věk je pouze číslo a pánové jsou všichni stále frajeři! :-)

hyundai

hyundai (hodnocení, recenze)

Freeman a De Niro! No tak toho se nemůžu dočkat. Je jasný že příběh bude slabej, ale už 2. trailer ukázal, že bychom se u filmu mohli několikrát slušně zasmát!

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Proste je za tohto stavu a ich veku naozaj jedno,čo natočia,pokiaľ sa jedná o komédiu,lebo hlavne,že ich na staré kolená uvidím spoločne a už je jedno v čom..

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

wipe

Nehnevaj sa,ale neposudzuj to aký som divák (jednoduchý v žiadnom prípade) na základe toho,že mi je u prdele,ako dopadne nejaká pařba vo Vegas..pri tak jednoduchej téme sa nedá na nič iné,ako na obsadenie hercov tešiť predsa..na mňa naozaj nechoď s takýmto prístupom,lebo nemám IQ hojdacieho koňa a vkus MTV decka.

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

wipe

Myslím,že nikto sa na toto neteší kôli príbehu..ja sa teším že tých starých páprdov uvidím pohromade!Mohli by pre mňa za mňa natočiť aj inštruktáž ako správne dvíhať dosku na hajzli..

na příspěvěk reagoval wipe

wipe

wipe (hodnocení, recenze)

Ach jo to tu už bylo nesčetněkrát, staří chlapíci si jedou do vegas (nebo někam jinam) připomenout mládí, slibují si jak se strašně ožerou a ojedou děvky a nakonec jsou z´toho jenom sentimentální kecy. V drastické variantě přichází na řadu flashbacky, který jsou ale úplně k ničemu. Tuctová americká komedie :)) jenom s dobrýma hercema, ale už starejma.....

na příspěvěk reagoval srncek

L_Johnny

L_Johnny (hodnocení, recenze)

áá moji oblíbenci, to mi udělalo radost :) Už se těším.....sakra když si uvědomím kolik jim je, respekt

dokec

dokec (hodnocení, recenze)

srncek

presne tak ,strasne me mrzi, ze uz maji tolik, je to smutne :( Nezapomenme zminit i toho Michaela Douglase, ktery je podobny rocnik a stejne tak extremne kvalitni a charismaticky herec :)

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

LiVentura

Taký De Niro o tomto filme povedal,že sú veľmi radi námetu a castu,lebo nevedia,koľko rokov tú ešte budú (na svete) a či sa v takom počte ešte vôbec stretnú..je to smutné,že títo páni majú cca 70 a viac..len ten Freeman už 30 rokov vyzerá rovnako! :)

na příspěvěk reagoval dokec

LiVentura

LiVentura (hodnocení, recenze)

Tak na tohle se opravdu těším... to musel být zatraceně drahý snímek, dostat tyhle čtyři vedle sebe před "jednu" kameru.! :-))

na příspěvěk reagoval srncek, srncek

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Ja neviem,to už sa tu budete koľkí pretekať v ukazovaní jedného a toho istého traileru?! Krista a to všade,akonáhle je nejaká novinka,10 ľudí z 12ich filmových portálov,kde sú zrejme zamestnancami,sem šlahne jeden trailer a človek aby klikal a klikal a ...

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Anarvin

Ani sa mi nechce pomyslieť na to,že za takých 10 rokov zrejme ani jeden z nich už filmy točiť nebude :-( Na toto sa fakt teším! Dík za trailer..

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Riddick77: No páni herci ani jedna vráska na tvári :))) Taký Freeman bude skvelo vyzerať a hrať sa mi zdá aj v 102 rokoch :) Teším sa,toto bude pecka!

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

PEVNE DÚÚÚÚFAM,že to nebude projekt typu MUŽI ČO ČUMIA NA KOZY ako stret viacero super hercov v jednom filme a spraviť z toho totálnu prachsprostú chujovinu..všetko sú to už páni kolo 70ky,takže som hodne zvedavý,čo spáchali :)

Reklama

Reklama