Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní přátelé se na stará kolena rozhodnou zapomenout na svá stará kolena, a ve jménu slavných společných mejdanů to ještě jednou roztočit. Jeden z nich, zapřisáhlý starý mládenec chystá překvapivou svatbu a to je ideální příležitost. Cíl? Jak jinak. Las Vegas. V Brooklynu znali tuhle čtyřku kamarádů všichni, život je ale nakonec zavál každého jinam. Jeden je sám v Brooklynu, druhý se svou ženou na Floridě, třetí žije v Jersey se synem. Z ospalosti je vytrhne až telefonát toho čtvrtého, bohatého právníka z Malibu, který jim oznámí, že konečně požádal svoji o polovinu mladší přítelkyni o ruku. Je rozhodnuto, potkají se v Las Vegas a bude to rozlučka se svobodou, jak se sluší a patří. Jakmile ale dorazí na místo, zjišťují, že tohle už není Vegas, jak ho znali. Město se ani na vteřinu nezastavilo a pravidla hry se za celá ta léta změnila. Casino Sands, kde dříve hrávali, je zavřené a ve Stripu teď vystupuje nějaká Cirque du Soleil. Příliš velké, příliš hlučné. Ale pořád je to město hříchu a to je taky hlavní důvod, proč sem přijeli. Krásná žena, postupka, drink po ruce. Čtyřka starých přátel ví, proč přijela, a začne město znovu dobývat. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (566)

POMO 

všechny recenze uživatele

Byť režisérom, radšej netočím nič, než tieto neškodné, pozitívne hodnoty prvoplánovo obhajujúce ultra-jogurty, ktoré keby nemali drahé hviezdy, skončili by s nálepkou "TV film". Štvorica velikánov je samozrejme úplne najviac sympatická, ale tá predloha... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Miluju tyhle typy filmů, kde si americká filmařská elita natočí film, u kterého je tak strašně krásně patrný, že si ho natočili jenom proto, aby někde utratili nějakej ten přebytečnej doláč, co jim zbyl na konci roku z rozpočtů jiných filmů. Ve filmu se totiž vůbec nic neděje. Herecké legendy si tu zahrajou ve Vegas voko bere, u toho si dají dvanácti letou Tullamorku a pak naskočí závěrečné titulky, všichni se rozejdou a odejdou domů k rodinám. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $63,914,167Tržby Celosvetovo $134,402,450Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,891,740 //počet predaných kusov 168,921 Tržby za predaj DVD v USA $6,130,397 //počet predaných kusov 322,170║ Jon Turteltaub a zas jeho klasická rutinná réžia, ktorú zachraňujú vyzretý charizmatický herci, stráviteľné ale zas to malo ďaleko väčší potenciál /60%/ ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Zpravidla sleduji veškerou kinematografickou svoloč na svém laptopu, protože ten je ode mě zvyklý už na ledasco; od tvrdého zoofilního porna, kde si to bez skrupulí rozdává lenochod s kaprem, přes asijské dokumenty o ekonomické situaci v Arménii, až po všech čtyřicet dílů internetového pořadu Druhy banánů a jejich tvary. Avšak já, lišácký píčus, jsem překvapivě učinil výjimku a tento velkofilm si stáhl a hodil do své super třidé telky. Původně jsem si myslel, že neživé věci jsou... mno, ehm, neživé. Ale když jsem svýmu Samsungu naládoval do útrob toto veledílo, začal na mě skrze své spoje mluvit. Nejdřív jsem mu moc nerozuměl, protože upřímně, televizština není moje parketa, ale po několika scénách jsem ho začal chápat. On se, chudák maličká, snažil spáchat sebevraždu. Prvně vyhrožoval, že si podřízne spoje od satelitu, ale to jsem mu záhy vymluvil, protože jsem mu film dodal na flashce a nemělo by to smysl. Pak se snažil překlopit květináč nad ním a rozbít si jím svoji super OLED obrazovku. Kokot. Hypnotizoval fikus na poličce, ale ten nereagoval, protože byl zaneprázdněn zjištěním, že vlastně není fikus, ale marihuana. Když na jeho prosby nereagoval ani porcelánový slon na komodě, do jehož chobotu jsem mu ukryl dva gramy kokainu, Samsung zavelel a vyhodil mi elektřinu v celém bytě. Vlastně to ani nebyla třidé televize. Spíš televize. Ne.. spíš rádio. Vlastně to ani nebyl byt. Spíš kámošová koupelna. Ne... spíš záchod. Vlastně to ani nebyl kokain, spíš namíchaný perník... Ne, spíš cukr. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,V SOBOTU TI USPOŘÁDÁME TU NEJLEPŠÍ ROZLUČKU V HISTORII LIDSTVA, A PAK V NEDĚLI.…“ /// Znuděný, nemocný, nepotřební, nešťastní, protivní… takže důchodci, co maj před sebou celej zbytek života, to rozjížděj (nebo aspoň chtěj) jako za mlada. Slintaj nad mladým masem (třeba na Bikini show), máchaj viagrou a šprckou … možná je pro někoho zrovna tohle ten druh inteligentního humoru, ale já vobčas přemejšlím, vo co tady jako doopravdy de. Vo zábavu? V mnoha případech je humor profláklej stejně jako v Babovřeskách (ne vole, vodkaz dávat nebudu, by mě to roztavilo klávesnici…), jen tady to víc bliká (aspoň doufám, poslední Babouše jsem neviděl a nerad bych kecal…). Prostě Vegas. Každej chodí pařit do Vegas! A tady se z toho nakonec vyklube reklama na manželství (lásku?) a strach ze stáří. Flákám 3*, páč to neuráží, i když su radši, když se páprdové nevoháněj sentimentem, ale vzpomínaj na mládí v akci. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám fotra na umření a přemejšlím, kde by ho mohli vzkřísit. 2.) Plánuju akce pro kluky z Eldéenky. (dobře, dobře, pro holky taky…) 3.) Thx za titule ,,iUff“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * (**ať nežeru!) AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemná a veselá komedie, která určitě pobaví. Hlavní herecké trio je velkolepé a každý se do své role hodil jako vložky do bot. I přesto, že nejsem cílová skupina, tak jsem se slušně bavil a párkrát i zasmál. Jo, jsem spokojenéj. 70% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná komedie typu 'každý druhý vtip vůbec nefunguje' a reklama na 50 Centa s velmi nadprůměrným hereckým obsazením. Můžete se jakž takž pobavit, hlavně k závěru, ale vychází to celý do zbytečna. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já mám tyhle herecký kluky ráda a tak budu mhouřit oči, kde dá, protože jinak s jejich filmovými nemocemi by to podle mě zvládly horko těžko tak půl dne. Ale budiž, tady to parádně rozbalili a já jim fandila. proložené sice známými frky, ale já se jim smála a zkrátka byla to odreagovačka, kde na ději nějak extra nezáleží. A takové apartmá, jako dostala tahle čtyřka, bych brala taky, to bylo pošušňáníčko :-) Takže měj se, směj se, je životní krédo, které má svojí váhu v každém věku a faktem je, že v hlavě je nám stále dvacet, jen to tělo s tím nějak nekoresponduje. Jo, chápu trojky, ale mně to sedlo i když až taková komedie to místy nebyla....... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud se dožiju důchodového věku, tak vyklepu peníze z prasátka, přibalím si Kynedril, Ibuprofen, Paralen, Letrox, Viagru, inkontinenční pleny a prchám do Vegas, abych zjistil, zda-li ještě žiju. Doufám, že tam potkám Billyho, Paddyho, Archieho i Sama, protože s těmi musí být velká zábava, i když to tento snímek příliš nepotvrdil. Pouze ukázal slušný potenciál, který následně zabil sterilním scénářem. A to je škoda, protože párty rozhazovačných důchodců mohla být skutečně nezapomenutelná. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k hereckýmu obsazení jsem měl velký očekávání, ale tahle Pařba ve Vegas ve verzi pro doochodce mě moc nebavila. Pár vtipů hlavně ze začátku se celkem povedlo a zdálo se, že tahle čtveřice doochodců předvede nějakou zábavu, ale postupně z toho vyleze úplně obyčejná romantická komedie plná klišé. No možná nejsem pro tenhle film správná věková kategorie. 50% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že se mi něco takového bude líbit. Přeci jen mám před sebou o trošku více let než Brooklynská čtyřka (alespoň doufám, kurva!), takže nejsem úplně cílovka, jenže tak nadupaná sestava by utáhla sebevětší šmíru. Pohled na vetché staříky, kterým ještě před pár lety klečel u kolen celý Hollywood, a kteří tady teď vzpomínají na mládí a s lehkým sentimentem pozorují moderní svět kolem, na mě zapůsobil. Tady se podle mě také nachází hlavní důvod mnoha nízkých hodnocení, za kterými stojí fakt, že při pohledu na tyto legendy některým divákům nenaskočí jejich zlatá éra, ale jsou to pro ně pouze ti "známí herci ze starých filmů", které už generace odkojená Efronem a Tatumem samozřejmě nevyhledává. Navíc mě ještě pobavily místní vzdechy nad neumětelstvím Turteltauba a také nad tím, že pořád ještě točí. Ano, není to žádný režisérský génius, ale pro ty pomalejší, kteří to nepobrali z jeho jména, tady mám překvapivou pointu. Je to žid a ti si mohou v Hollywoodu dělat, co chtějí. Pro ty úplně nejpomalejší: mají hrozně moc peněz, takže je stejně nikdo nezastaví. PS: Závěr textu by byl xenofobní pouze v případě, že bych napsal slovo žid s velkým ž, jako to psali nacisti. PPS: Máte pravdu, je to xenofobní jako prase. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vtipné momenty vyčerpal již trailer, samotné Last Vegas vyčerpalo mě. Těch čtyř kluků mi bylo až líto, ale čemu se divit, když jejich afterparty zorganizoval notorický packal Turteltaub. Ne. Tuhle uměle sentimentální zdechlinu by nezachránil ani Alan z Hangoveru, zvracející do kyblíku na chlazení šampaňského.. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Další vykalkulovaná nuda, která je režírovaná s podobnou energií, s jakou se vytvářela zápletka. Turteltaub je chcípák. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Dan Fogelman, Adam Brooks | Hudba: Mark Mothersbaugh | Distribúcia: CBS Films | Štúdio: Good Universe | Rozpočet: 28 miliónov $ | Tržby: 134,059,282 $ || Tentoraz a naposledy. Jak príbeh, tak i celý film zafunguje na jedno videnie, i to hlavne kôli hviezdej garde predstaviteľov. Douglas herecky vedie, De Niro neprekvapí. Príjemná oddychovka, nič viac, nič menej. 65% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Turteltaub má v dnešnej dobe tú výhodu, že jeho filmy nemôžu sklamať - len prekvapiť, pretože divák je automaticky pripravený na priemerný snímok niekde na hranici priemeru. Ani v tomto prípade to nieje inak. Pán režisér mal ale to šťastie, že v jeho filme sa (doteraz neviem akým zázrakom) zjavila herecká (s)e(ni)lita, ktorá pozdvihla túto šialenú dôchodcovskú jazdu na príjemný oddychový filmík, na ktorý sa jednoducho nedá hnevať a pozerať s rozčúleným ksichtom. Stačí sa povzniesť nad vypočítateľnosť scenára, mávnuť rukou nad niektorými klišé a určite sa zabavíte. Stopercentne vám prirastie k srdcu štvorica bláznivých starčekov. Ich doťahovačky a uštipačné dialógy možno nerozozvučia vaše bránice ako množstvo iných komédií, ale určite budete mať po skončení filmu úsmev na perách a chuť užiť si niekedy poslednú párty vášho života tak, ako to predviedli práve oni. Navyše nenároční kinodiváci vždy pri komédiách vytvoria prostredie, v ktorom sa smejete spolu s nimi, a to vždy pridá do celkového feelingu pol hviezdičky. 75%. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Tato komedie mě nijak zvláště nezaujala vtipná mi nepřišla snad vůbec. 50% jelikož ten příběh celkem ujde. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Takhle to nejspíš dopadne, když se chlapi na stará kolena rozhodnou zanechat na moment stereotypního života a rozjet to ve Vegas. Jeden se zamiluje, druhý si vyhodí z kopýtka, další konečně vyleze ze své ulity a ten poslední si začne vážit své ženy. Popravdě, nebýt tam té neskutečně trapné romantické linky mezi opravdu prkenným Douglasem (obávám se, že nespočetné množství botoxu mu nedovoluje se nějak přesvědčivě tvářit) a starou rádobymladou Mary Steenburgen, tak bych se bavila. Ale "obrovskou lásku vzniklou po pár společně strávených hodinách" jakž takž toleruji jen u naivních snímků o naivních mladých. V tomhle scénáristé poněkud překročili hranici únosnosti. Morgan Freeman většinou podobné hlouposti dokáže zachránit, ale tady nastoupil do potápějící se lodi, bohužel. Takže takový průměr, kterému uděluji tři slabší hvězdičky. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Filmu se přezdívá Hangover s důchodci. Není to však úplně tak. Nejedná se totiž o crazy komedii, ale o nesmírně odlehčenou zábavu s hereckými legendami v hlavních rolích. Brooklynskou čtyřku tvoří Douglas, De Niro, Freeman a Kline. Přiznám se, že mi bylo neskutečně líto, že Klinovu roli tenkrát nepřijmul Jack Nicholson, který by se tak natrvalo rozloučil s hereckou kariérou. Taky jsem uvažoval, že by se mi tam možná více hodil třeba Anthony Hopkins nebo Al Pacino, ale to už moc spekuluji. Kevin Kline ho celkem spolehlivě nahradil, a i když jsem ho předtím neznal a neviděl ho v žádném jiném filmu, celkem mi sem sedl. Z uměleckého hlediska se nejedná o žádné terno, ovšem několikrát jsem se od srdce zasmál a atmosféru Las Vegas jsem si celkem také užíval. Mohlo to být horší...65% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ale vlastně proč ne. Jon Turteltaub ve své důchodcovské "Pařbě ve Vegas" sice nenabízí nic nového a pár gagů se pohybuje na hranici trapnosti. Hlavní herecká čtveřice si to ale neskutečně užívá a snaží se ze ctí prodat i ten sebeblbější vtípek. Tady si zkrátka nikdo na nic nehraje a to je jedině dobře. Pohled na starého Kevina Klinea a vysolárkovaného Douglase je všakchvílemi opravdu scary. ()

Reklama

Reklama