Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celoživotní přátelé se na stará kolena rozhodnou zapomenout na svá stará kolena, a ve jménu slavných společných mejdanů to ještě jednou roztočit. Jeden z nich, zapřisáhlý starý mládenec chystá překvapivou svatbu a to je ideální příležitost. Cíl? Jak jinak. Las Vegas. V Brooklynu znali tuhle čtyřku kamarádů všichni, život je ale nakonec zavál každého jinam. Jeden je sám v Brooklynu, druhý se svou ženou na Floridě, třetí žije v Jersey se synem. Z ospalosti je vytrhne až telefonát toho čtvrtého, bohatého právníka z Malibu, který jim oznámí, že konečně požádal svoji o polovinu mladší přítelkyni o ruku. Je rozhodnuto, potkají se v Las Vegas a bude to rozlučka se svobodou, jak se sluší a patří. Jakmile ale dorazí na místo, zjišťují, že tohle už není Vegas, jak ho znali. Město se ani na vteřinu nezastavilo a pravidla hry se za celá ta léta změnila. Casino Sands, kde dříve hrávali, je zavřené a ve Stripu teď vystupuje nějaká Cirque du Soleil. Příliš velké, příliš hlučné. Ale pořád je to město hříchu a to je taky hlavní důvod, proč sem přijeli. Krásná žena, postupka, drink po ruce. Čtyřka starých přátel ví, proč přijela, a začne město znovu dobývat. (Bontonfilm)

(více)

Videa (40)

Trailer 3

Recenze (566)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Klišé se kupí na klišé, až z toho máme klišé mrakodrap a i ten je klišé, jenže... Tihle frajeři jsou opravdu Frajeři s velkým eF, kteří z filmu s nálepkou nic proti ničemu dělají jednu velkou pohodovou podívanou, což člověk někdy potřebuje víc než se nějak duševně obhospodařovat. Navíc obsaďte si do filmu Morgana Freemana a máte (většinou) jistotu toho, že to bude vuážně fajné. Tady mu navíc zdárně sekundují De Niro a hlavně Kevin Kline. Ale to Las Vegas je díra z děr nejděrovatějších :-) ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná o čtyřech důchodcích, kteří jedou na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Film táhnou legendy Hollywoodu Douglas, De Niro, Freeman a Kline. A hrají parádně, jsou vtipní a o to především u komedie jde. Měl jsem trošku strach jestli mě tohle téma zaujme, protože film cílí na jinou věkovou skupinu než jsem já, ale byla to opravdu příjemná komedie a tahle silná čtyřka dokáže přilákat a pobavit každou věkovou skupinu. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Filmu se přezdívá Hangover s důchodci. Není to však úplně tak. Nejedná se totiž o crazy komedii, ale o nesmírně odlehčenou zábavu s hereckými legendami v hlavních rolích. Brooklynskou čtyřku tvoří Douglas, De Niro, Freeman a Kline. Přiznám se, že mi bylo neskutečně líto, že Klinovu roli tenkrát nepřijmul Jack Nicholson, který by se tak natrvalo rozloučil s hereckou kariérou. Taky jsem uvažoval, že by se mi tam možná více hodil třeba Anthony Hopkins nebo Al Pacino, ale to už moc spekuluji. Kevin Kline ho celkem spolehlivě nahradil, a i když jsem ho předtím neznal a neviděl ho v žádném jiném filmu, celkem mi sem sedl. Z uměleckého hlediska se nejedná o žádné terno, ovšem několikrát jsem se od srdce zasmál a atmosféru Las Vegas jsem si celkem také užíval. Mohlo to být horší...65% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Brooklynská čtyřka, nebo jak si říkáte............ Není to dokonalé, ale je to v podstatě pravdivé a smutně veselé. Vlastně jsem se snad ani moc nenudil a to jsem si si ani nemusel vzít nějaký prášek z lékárny. CITÁT - To vždycky když zazvoní telefon, čekáte, že někdo zemřel?........ Není to na pět hvězd, ale je to milé a možná se časem ještě jednou podívám. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Ehm.. Co na to říci? Parta herců v důchodu (čti nad hrobem) se rozhodla natočit nějaký ten biják s odkazem pro mladší generace a malinko si přilepšit v těch strastiplných časech ponurého důchodového stáří. Vzniklo však něco hrůzyplného a odpudivého. Jako fanoušek většiny zúčastněných jsem se ošíval na pohovce jako by mi někdo páral břicho a snažil se mne uškrtit mými vlastními střevy. Rozhodně nedoporučuji, pokud si chcete zachovat dobrou náladu a pozitivní vztah k účinkujícím. Jedná se o velmi řídký vývar z obnošených ponožek, který rozhodně nenadchne a už vůbec nepotěší. Hrozí též velmi vysoké riziko trapných pocitů. Není radno mixovat důchodce s teenagerovskými zábavami. 40% ()

Galerie (83)

Zajímavosti (18)

  • Klinova role byla původně nabídnuta další herecké legendě Jacku Nicholsonovi. Ten však dal přednost hereckému důchodu a k účinkování se nenechal přemluvit. (Spiker01)
  • Ačkoliv vousatý Sam (Kevin Kline) vypadá mezi kamarády nejstarší, je jeho představitel Kevin Kline z herců nejmladší. (jenik71)
  • Věk čtyř hlavních postav je dohromady úctyhodných 281 let. (Stanley619)

Reklama

Reklama