Reklama

Reklama

Recenze (62)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná jednohubka, která sice postrádá cokoliv navíc kromě high-tech vojenské akce, ale co taky můžete očekávat od filmu (asi prvního z řady) podle série taktických stříleček;) Technické kategorie radost pohledět (za kamerou Blomkampův věrný souputník Trent Opaloch), zvláštní prémie pro Čechy v podobě Karla Dobrého, a jasný příslib pokračování. Zkrátka proč ne, že. Jen by to mohlo být krapet míň zmatené - do doby, než to vyřeší případné další díly to necháme na přátelských 70%. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Budu to hodnotit jako reklamu ke hře, kterou tenhle krátkometrážní film také je. A jako taková, už nemohla být o moc lepší! V závěru nám ten jeden trik s pádem zabijáckého chodítka moc nevyšel, ale jinak na omezený rozpočet velmi dobrá akce. Možná nebýt utahaného začátku a s trochu výraznějším vizuálem, by to jako futuristická střílečka zafungovalo ještě o něco lépe. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

vynikající prolog... nic víc, ale na takový malý rozpočet je to až dechberoucí.. Hlavně takový tank... Děj vlastně není, na ty schopnosti Ghost Recon se ale těším hodně.. Bojte se, zločinci všech zemí, přichází vojáci budoucnosti ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Ako trailer snažiaci sa navnadiť na Ghost Recon: Future Soldier úplne brilantné, ako film trochu kvalitovo pokulháva, no zachováva si svoj štýl a tvár. Akcia 8/10, kamera a zvuk 8/10, réžia 7/10, obsadenie 9/10. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Po technické stránce brilantní, ale jinak je to jen esence všemožných žánrových klišé, pozoruhodně prosta jakékoli vlastní invence. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Parta futuristicky navlečených šulinu se hraje na vojáčky na jakési odlehle elektrárně někde v prdelakovicích, úžasné! A jak chytře sejmou toho robota, že? Ty jo 4/10 Být tohle celý film, rázem neusnu, tak je to... Sem úplně hotový z toho jak všichni tady žerou vojáčky. Pohoóov, čelem stenu urazit! poklusem klus… ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Kvalitní chuťovka ze světa Toma Clancyho. Takhle si představuju dobře odvedený taktický akční kraťas. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Parádna vojenská akcia, ktorá prekvapí svojou sci-fi (hi-tech) poctivosťou, aká sa v krátkometrážnych filmoch tak často nevidí... ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Namakané, futuristicky akčné, ale nič iné. Príbeh jednej vojenskej akcie je príliš málo na film, hoci krátkometrážny. Ako propagácia hry je to fajn. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Brutální tohle rozhodne překročilo vše co se doposud natočilo v podobném stylu chcem iba teraz cely film. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Na to, že to má laciný look, tak je to fakt pecka. Jsem spokojený po stránce akční, spousta parádních nápadů a herecké obsazení je úplně v pohodě, akce je přehledná a občas nějaká fajn hláška. // Pár detailů bych dotáhl, chybí pokračování, žádný souboj. // Jinak je to fajnovej kraťas, na amatérské podmínky víc než nadprůměrný výkon. Chci celevečerák! 9/10 PS: P90, pojď mi! ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pecka! Na to, že se pouze jedná o prolog ke hře je to fakt špičkový filmeček. Zejména co se technické stránky týče. Pocit z akce v mnohém předčil i mnohé americké trháky. V rámci žánru a typu filmu zasloužených pět hvězd! ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Nejdražší hraný kratkometrážní kousek, co jsem asi viděl. Výborné zpracování, výborná akce i napětí, výborně využité všechny vychytávky ze hry Ghost Recon: Future soldier (přes létajícího robotka po neviditelné obleky). Takhle vypadat dvouhodinový celovečerák, tak jsem spokojený jak želva! Pome po něm :) ()

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Prvý zárez od Ubisoftu. Miestami je vidieť, že je malý rozpočet, ale filmu to nevadí, lebo trvá iba 25 minút. A to je zlé. Prečo to trvá iba tak krátko. Už teraz sa teším, čo bude ďalej prinášať pre nás herné štúdio Ubisoft, od ktorých očakávam v budúcnosti veľké diela a hlavne celovečerné s plnou minutážou a vyzbrojením. 4* - 85%. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný filmeček jako předvoj pro hru. Jen škoda, že Ghost Recon už dávno nejsou tou skvělou taktickou hrou. Jó, udělat filmečky podle GR z 2001... ()

Reklama

Reklama