Reklama

Reklama

Recenze (62)

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Parádní záležitost! Ubisoft se po Assassin's Creed: Lineage vykašlal na zelené pozadí a do tohohle projektu nacpal víc peněz a sehnal pořádné herce i rekvizity. Čistá akce s pěknou kamerou (nechápu, proč Opaloch natočil Elysium tak strašným způsobem) a nářezovou muzikou. Jediná chyba je, že to nemá aspoň hodinu a půl. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Parta futuristicky navlečených šulinu se hraje na vojáčky na jakési odlehle elektrárně někde v prdelakovicích, úžasné! A jak chytře sejmou toho robota, že? Ty jo 4/10 Být tohle celý film, rázem neusnu, tak je to... Sem úplně hotový z toho jak všichni tady žerou vojáčky. Pohoóov, čelem stenu urazit! poklusem klus… ()

Reklama

manitu33 

všechny recenze uživatele

Je až s podivem, že i "obyčejný" prolog, navíc výrazně časově omezen, předčí kdejaký hollywoodský akčňák. Po 25 minutách jsem si uvědomil, že chci víc, to se mi nestává často. Perfektní akce, zvuk, efekty. Páni režiséři by se měli zamyslet a hlavně inspirovat. PS: nevím proč mi ta chodící potvora lehce připomněla chodící tank ze star wars :D ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Skupina vojáků má před sebou docela všední úkol - vyrazit do opuštěné továrny, a překazit zde schůzku nepřítele s tím, že hlavní cíl nemůže uniknout. Ale standardní akce se mění v boj o život, když do přestřelky zasáhne bojový robot... Fakt nevím co by diváci ještě chtěli. Když se dívaj na obyčejnej akční film, tak remcaj, že je tam přiblblej příběh, a že se furt nic neděje, a když jim autoři naservírujou pod nos půl hodinovej akčňák bez jakýchkoliv zbytečných scén - co je komu po tom kdo je dobrý a kdo zlý, proč se prevíti scházej zrovna tady a jak naši vojáci objevili místo schůzku - o to tu vůbec nejde. Jde jen o čistokrevnou akci od úvodních do závěrečných titulků, a jako takový mi tento film bohatě stačí... ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Nejdražší hraný kratkometrážní kousek, co jsem asi viděl. Výborné zpracování, výborná akce i napětí, výborně využité všechny vychytávky ze hry Ghost Recon: Future soldier (přes létajícího robotka po neviditelné obleky). Takhle vypadat dvouhodinový celovečerák, tak jsem spokojený jak želva! Pome po něm :) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Ve snímku se mimo jiné vyskytuje i česká či československá armádní technika, a to konkrétně UAZ 469, Tatra 813, samohybná houfnice Dana, obrněný transportér OT 64 Skot nebo BVP v průzkumné verzi BRM-1K. (Adrai)
  • Tvorcovia urobili aj vážne úpravy oceliarne. Chceli dosiahnuť toho, aby vyzerala, že tam stojí storočie, aj keď tomu tak nie je. Lokácia si taktiež prešla odlesňovaním, pretože daná oblasť bola kompletne zarastená. (drake31)
  • Jedná se o doprovodný snímek ke hře „Ghost Recon: Future Soldier“, jejíž děj začíná právě tam, kde film končí. Ve filmu je navíc ukryt kód umožňující otevřít ve hře exkluzivní obsah. Zdroj : iDNES.cz (Adrai)

Reklama

Reklama