Scénář:
Timothy J. SextonKamera:
Trent OpalochHrají:
Mark Ivanir, Karel Dobrý, Keith Gilmore, Daniel Svoboda, Charlotte Rampling, Pavel Ledinský, Radek Bruna, Charles Venn, Joplin Sibtain, Erich RedmanRecenze (62)
Parta futuristicky navlečených šulinu se hraje na vojáčky na jakési odlehle elektrárně někde v prdelakovicích, úžasné! A jak chytře sejmou toho robota, že? Ty jo 4/10 Být tohle celý film, rázem neusnu, tak je to... Sem úplně hotový z toho jak všichni tady žerou vojáčky. Pohoóov, čelem stenu urazit! poklusem klus… ()
Velmi příjemná jednohubka, která sice postrádá cokoliv navíc kromě high-tech vojenské akce, ale co taky můžete očekávat od filmu (asi prvního z řady) podle série taktických stříleček;) Technické kategorie radost pohledět (za kamerou Blomkampův věrný souputník Trent Opaloch), zvláštní prémie pro Čechy v podobě Karla Dobrého, a jasný příslib pokračování. Zkrátka proč ne, že. Jen by to mohlo být krapet míň zmatené - do doby, než to vyřeší případné další díly to necháme na přátelských 70%. ()
// Budu to hodnotit jako reklamu ke hře, kterou tenhle krátkometrážní film také je. A jako taková, už nemohla být o moc lepší! V závěru nám ten jeden trik s pádem zabijáckého chodítka moc nevyšel, ale jinak na omezený rozpočet velmi dobrá akce. Možná nebýt utahaného začátku a s trochu výraznějším vizuálem, by to jako futuristická střílečka zafungovalo ještě o něco lépe. ()
Na to, že to má laciný look, tak je to fakt pecka. Jsem spokojený po stránce akční, spousta parádních nápadů a herecké obsazení je úplně v pohodě, akce je přehledná a občas nějaká fajn hláška. // Pár detailů bych dotáhl, chybí pokračování, žádný souboj. // Jinak je to fajnovej kraťas, na amatérské podmínky víc než nadprůměrný výkon. Chci celevečerák! 9/10 PS: P90, pojď mi! ()
Prvý zárez od Ubisoftu. Miestami je vidieť, že je malý rozpočet, ale filmu to nevadí, lebo trvá iba 25 minút. A to je zlé. Prečo to trvá iba tak krátko. Už teraz sa teším, čo bude ďalej prinášať pre nás herné štúdio Ubisoft, od ktorých očakávam v budúcnosti veľké diela a hlavne celovečerné s plnou minutážou a vyzbrojením. 4* - 85%. ()
Photo © Ubisoft Entertainment