Reklama

Reklama

Avengers: Age of Ultron

  • USA Avengers: Age of Ultron (více)
Trailer 3

Pokus miliardáře Tonyho Starka oživit program na udržení celosvětového míru skončí nezdarem a největší hrdinové světa, včetně Iron Mana, Kapitána Ameriky, Thora, Neuvěřitelného Hulka, Black Widow a Hawkeye musí čelit děsivému nebezpečí. V sázce je osud celé planety. Povstane zlovolný Ultron a jenom Avengers mu mohou zabránit v uskutečnění ďábelských plánů. Nová křehká spojenectví a nečekané zvraty jsou zárukou vzrušujícího a jedinečného akčního dobrodružství globálních rozměrů. (Falcon)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

Proste..Jana

Snaží se střílet aby na jednou zabil tři, a když jdem kolem někoho koho zastřelil, vezme si šíp zpátky. :D Jako právvě v jedničce, kde mu šípy došly na konci bitvy až. :D

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Něco mi vysvětlete - Hawkey má hodně vysoké tempo střelby, ale taky hodně omezený počet šípů. Logicky tedy vzniká otázka, kde je bere když mu tak rychle docházejí? Neříkám, že nemůže dát zlounům na budku, ale jeho předností je přeci lukostřelba. 

Už v minulém filmu se mu jaksi stalo, že mu došly šípy a byl pak vlastně ze hry. 

na příspěvěk reagoval Darren98

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Darren98

Jo s tím se dá souhlasit, je pravda že AoU jakkoliv je špatný, tak je hodně akční...v IW byl zase Hulk vs Thanos, avengers vs GOG, bitva na titanu, ve wakande, v Londýně, naopak taková Civil War mi taky přijde celkem akční, možná víc jak AoU, CW se dá počítat jako taková A2,5

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Právě že jo, to mě totiž napadlo jako největší konkurent, tak jsem si rozvzpomněl na ty scény tam a průběh.. Obojí mělo nějakou bitku na začátku, IW bitva ve Wakandě, AoU bitva v Sokovii (kde navíc mně osobně víc sedla určitě Sokovie protože tato kultura Afriky patří k mým nejméně oblíbeným ale východní Evropu a podobné lokace mám dost rád; stejně tak Bournovo Ultimátum využilo pro akci podobné městečko v Casablance), IW měla skvělou akční sekvenci na Titánu a AoU skvělou akční sekvenci v Seoulu (s tím že chase scény bývají zpravidla akčnější než ty na jednom místě), no a kromě pár chvilek jako záchrana Wandy s Visionem a prvn ístřet s Ultronem, je hlavní rozdíl že AoU má navíc celý souboj Hulka s Hulkbusterem. Plus to že vrchol AoU je výbuch města ale IW má Thanosovu chůzi k Visionovi; IW je z půlky dramatický film plný emotivních scén, takže akce i dynamiky je tam méně aby vyšel čas na oboje.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jo a jak tu čtu o tom dabingu, tak věřím i že dvojku jsem si v kině užil nejvíc protože jsem šel na 3d dabing, to bylo v dobách než jsme mezi sebou s kamarády demokraticky rozhodli, že budeme preferovat 2d původní verzi s titulky. :D Nicméně jakmile promluvil Iron Man poprvé, utrousil jsem "Nee, oni mu změnili dabéra, proč?", jenže Aleš Procházka patří k těm lepším, veteránům, že se dalo zvyknout i přes tu radikální změnu. Ale Nick Fury, ten mě zklamal, bál jsem se tehdy že Pavel Rímský umřel nebo co že ho vyměnili když se hodil perfektně.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

Tak jsem si uvědomil, že tento díl je ze všech čtyř Avengers nejakčnější.. a že možná proto ho preferuju, protože i když mám nejradši dramatické scény a pokusy o zdařilé horrory/slashery, tak zdaleka nejvíce na mě působí akční žánr.

na příspěvěk reagoval Ratemus

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Nevím, jaký dabing je v TV, jelikož tu už od 2008 nesleduju, ale kino/BR dabing je u MCU filmů docela v pohodě.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

Ja taky. Hl. me potesilo, ze to mame stejne, co se tyce toho, jak to mas s mcu dabingem. Ale to bych rekl, ze to mam takto u vseho. Jako napr.,ze jsem videl po1. Vendetu s dabingem v tv. Nebylo to zle, ale hlas V, je proste orig.a to se neda nic delat. Jo a jeste, jak nedavno byli v tv Wocmanci, tak jsem to s mati prubnul a i kdyz to nebylo tez pruser, tak Rorschachuv hlas je proste, nenadabovatelny. Jako Darth Vader. ;-)

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Kodousek

Ja mcu v dabingu vlastně vůbec neznám, jen když to náhodou nějak dávají v TV a já to zapnu... Snad jen první avengers znám v dabingu asi nejvíce..

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Tenhle film mi přijde o něco slabší než první Avengers. Podle mě tam toho je nějak moc narváno. Objeví se zcela noví "vylepšení", kteří jsou nejdříve ti zlí, ale protože jsou ještě nehotoví, tak pak přejdou na stranu zla, ale jeden  z nich pak umře. Nehezké. 

Ale líbí se mi ten nový chlapík s kamenem na čele, je to zajímavá postava. 

Thor jako obvykle okouzlující i když dostává nakládačku. 

Humor tak akorát. 

HellFireFery

HellFireFery (hodnocení, recenze)

rounen

To samozřejmě všichni víme, ale tohle byly pouze vize a Tonyho vize byla taková, že všichni zemřou, protože on udělal chybu.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

mám rád jednoduché věci, a nevadí mi jednoduší záležitosti. Ale co nemám rád, co přímo nesnáším, když někdo lže, překrucuje pravdu, či vytvářím své vlastní teorie, které sou jednak ničím nepodložené a za druhé, zcela........né li, úplně nesmyslné, jako třeba to, že "umřeli kvůli Strangevi", je to až zarážející a do nebe volající, přímo trestu hodné, něco takového napsat, to ten dotyčný pisatel, nesledoval film, či snad viděl jenom útržky a z těch si něco vyvodil ? Kdo ví, kdo ví, ale ani bych se tomu nedivil, a však, vysvětlovat to někomu, by byla hloupost a ten kdo by jej tak činil, by byl naivní, hloupý a důvěřivý, že se třeba onen dotyčný vzpamatuje, né, nevzpamatuje, protože on to dělá schválně, né protože by byl jednoduší, dělá to schválně a cíleně, to je pak ještě horší. Ale to sou jenom teorie, myšlenky a hypotetické otázky, sem velice rád, že nikdo takový tu neni, sou tu to jenom velikáni, dnešní doby. 

HellFireFery

HellFireFery (hodnocení, recenze)

Nevka

Ano. Každý "omámený" viděl vizi toho, čeho se nejvíce bojí. Tony se nejvíce bojí toho, že ostatní zemřou kvůli němu.

na příspěvěk reagoval rounen

John_R.

John_R. (hodnocení, recenze)

Nejak som nepochopil Tonyho víziu? Vedel by mi to niekto trochu vysvetliť? Prípadne, ak by to mal byť spoiler k ďalším častiam, tak nie :)

na příspěvěk reagoval Nevka

pecuch

pecuch (hodnocení, recenze)

Může mě někdo napsat, v které části filmu Thor (2011) je vidět Infinity Gauntlet v Odinově zbrojnici? Nemůžu ji tam nikde najít. Ideálně konkrétní minuta filmu. Děkuji

na příspěvěk reagoval Echelon1

VojinRyan

VojinRyan (hodnocení, recenze)

DomRod

Ako ti už odpovedal kolega Echelon 1, Vision vie meniť svoju hustotu a tým pádom dokáže ignorovať aj svoju hmotnosť.
Preto dokázal veľkou silou odhodiž aj Giant Mana. A lietanie mu umožňuje aj to, ale aj to, že vie pracovať s gravitáciou a vlastne ju aj ignorovať.

Související novinky

Desátému Rychle a zběsile ujel rozpočet

Desátému Rychle a zběsile ujel rozpočet

18.11.2022

Jako by nestačilo, že desáté Rychle a zběsile muselo vyměnit režiséra Justina Lina (Star Trek: Do neznáma, Rychle a zběsile 5), který nevydržel pracovat po boku egoisty Vina Diesela, za rutinéra… (více)

Joss Whedon se vrací do televize

Joss Whedon se vrací do televize

15.07.2018

Režisér prvních dvou Avengers Joss Whedon se mezi geeky poprvé proslavil díky seriálu Buffy, přemožitelka upírů. Od té doby měla jeho kariéra jenom vzestupnou tendenci, jenže pak přišlo zklamání řady… (více)

Toby Kebell půjde po krku Vinu Dieselovi

Toby Kebell půjde po krku Vinu Dieselovi

28.06.2018

Akční komiks Bloodshot s Vinem Dieselem (Rychle a zběsile) v hlavní roli se pomalu přesouvá před kamery a nyní bylo konečně taky oznámeno obsazení hlavního záporáka. Postavu nelítostného Axe,… (více)

Black Panther velkolepě ovládl kina

Black Panther velkolepě ovládl kina

19.02.2018

Dlouho to vypadalo, že je značka pro blockbuster to nejdůležitější. Teď se však ukazuje, že je (minimálně) stejně důležitá i péče o ní. Kdybyste se před pár lety zeptali, jestli za první víkend utrží… (více)

Reklama

Reklama