Reklama

Reklama

Naked Boys Singing

Obsahy(1)

Film je adaptací broadwayského muzikálu z roku 1998 známého tím, že deset mužských účinkujících nijak neskrývá svou nahotu. Bez nějaké nechutnosti, ale hravě a beze studu představuje šestnáct písní o mužské nahotě, anatomii a gay životě - židovská obřízka, masturbace, nahota, úzkost v převlékárnách, pojmenování pro penis… Mezi vlnami antického falocentrismu se ale najdou i klidné a působivé momenty o rozchodu či touze. (TroiMae)

(více)

Recenze (7)

tomeš 

všechny recenze uživatele

Na nahotu na plátně si člověk překvapivě rychle zvykne a to, co zbyde, není nejhorší filmová adaptace - řekl bych až slavného - off-Broadway muzikálu. Tedy v případě, že divák je gay a chce si poslechnout písně o zákrutách gay života. Bohužel v mém případě, muzikály zrovna nemusím. Jedna hvězda za snahu (jen ať se taková dílka točí a divák si má z čeho vybírat), druhá za překvapivě nemarné herecké a pěvecké výkony. Výjimečně kvalitní je zvuk, což musí být tím, že se nahrával ex-post ve studiu (pokud to bylo live, kde měli schované mikrofony a porty?). ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

40% ... Pekní chlapci, dobrí tanečníci aj speváci, sem tam humor, ale inak dosť nuda. A po technickej stránke des. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Tak urážet to nejspíš může nejvíc ty, které prostě uráží mužská nahota. Nepřišlo mi to nijak pokleslé nebo samoúčelné. A písně mi přišly docela zajímavé tím, že se týkaly mužů, (mužské) nahoty a těl. ()

janik.sk 

všechny recenze uživatele

Chlapci dobre vyzerali, pekne spievali aj tancovali, ale ani všadeprítomné hompŕlajúce sa penisy ma neprebrali z letargie. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Nevím, ale … přišlo mi to jako vrchol nevkusu. Nahý chlap u mě znamená jít do sprchy, připraven na mazlení a sex, art … a ne, aby se tam tucet mladých chlapů nakrucovalo 90 min na jevišti a já, místo abych sledoval text, protože u písní anglicky prakticky vůbec nezvládám, jsem pořád musel čučet na ty jejich ptáčky, u některých mini či mikroptáčky, které se tam třepetaly jak poslední malé sousto šunky v aspiku, a to potom pohled na chlapa je spíše tristní. Tím nechci ubírat nic na snaze tvůrců, ale šlo to mimo mě … 2452 ()

Puerdraco odpad!

všechny recenze uživatele

Pro rány Kristovi! Já proti gajům v podstatě nic nemám (snad si je i vážím), ale tohle musí každého z nich, který má IQ vyšší jako houpací koník, urážet! ()

MBob 

všechny recenze uživatele

Vtipný, přirozený sled muzikálových čísel, kde dominuje mužská nahota, která však není samoúčelná a vyvolávající senzaci ("pro někoho to budou druhé Vánoce"), jenž se zaobírá různými aspekty lidského (gay) života. ()

Reklama

Reklama