Reklama

Reklama

Africká savana

Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2011, 29 min

Režie:

Jiří Bálek

Scénář:

Jiří Bálek

Kamera:

Jiří Bálek

Obsahy(1)

Dokumentární film o jedinečném ekosystému naší planety – africké savaně. Je jedním z druhově nejbohatších, nikde jinde není k vidění tolik savců, a v neposlední řadě se stal i kolébkou lidstva. V několika zemích Afriky jsme pro vás natočili zvířata v přirozeném prostředí. Tento film je ideálním doplňkem k návštěvě Afriky v srdci Evropy – ZOO Dvůr Králové. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

mira007 

všechny recenze uživatele

Český dokument o tom, co a jak žije v savaně. Jako přehled dobré, ale plusem jsou jen dvě info: že sloni umírají stářím a rozdíl mezi gepardem a levhartem, což se mi od první třídy pletlo. Jinak to na mne působí jako, že nějaká partička z ČT si chtěla udělat dovolenou ve čtyřech státech Afriky a veřejnoprávní jim to zaplatila. Je to sice jen takový přehled, ale s vínem za zimních večerů se tím člověk může opájet atmosférou a panoramaty černého kontinentu. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Filmovani africkych zvirat nahnanych do rezervaci je mozna uz pro divaky unavne. Ale v dokumentu jsou i zajimave informace o biotopu savana. V Africe kazdy rok pribyde 80 milionu obyvatel... ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama