Reklama

Reklama

Popelka v pasti

  • Velká Británie Trap for Cinderella (více)
Trailer

Obsahy(1)

Plážový dům na Francouzské riviéře byl zničen při požáru. Uvnitř byly dvě dívky, Micky a Domenica – kamarádky z dětství, jejichž cesty se rozdělily. Jedna chudá, druhá bohatá. Osud je ale zase svedl dohromady. Pouze jedna z nich požár přežila, popálená k nepoznání a trpící amnézií. Díky plastické chirurgii dostala nový obličej, ale ten jí bohužel nevrátí paměť ani identitu. Kdo vlastně je? Vrah nebo zamýšlená oběť? Je ona ta charismatická múza bohémů předurčená zdědit velké bohatství nebo chudá bankovní úřednice posedlá svou kamarádkou z dětství a životem, který nikdy nemůže mít? (HBO Europe)

(více)

Recenze (10)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo překvapení! Film, od kterého jsem příliš neočekával, mi přinesl slušně vystavěný příběh, který se vcelku drží knižní předlohy. Přestože jsem věděl, jak celý příběh dopadne, film mě bavil, tvůrci se s nepříliš jednoduchou předlohou dokázali zdárně popasovat a já jsem se ani trochu nenudil, výhrady mám k příliš zjednodušenému závěru a velice nerealistickému zpracování výbuchu plynu, to už zavánělo čirou stupiditou. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Příběh je to velmi zajímavý, ale zpracování špatné. Nebyla jsem si jistá, kdo je vlastně ve skutečnosti kdo. Škoda, že je tu tolik nesmyslů, které mi pokazily celkový dojem z filmu. Více napětí, které by s k tomu to příběhu hodilo, bych uvítala. Takhle se u toho člověk musel moc soustředit. Byla jsem rozhodnutá film vypnout. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

docela slušný příběh s krimi zápletkou.Chvílemi jsem neměla potuchy která bije .A ovšemže je důležité umět plavat..... ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Koukám, že tohle je jeden z těch filmů, který lidi vypínají v průběhu a pak kritizují. Já osobně jsem byl mile překvapen. Až na pár nejasností/nesmyslů (to je ale prakticky v každém filmu) to má velmi dobrou dějovou linii. Chápu, že ze začátku to může působit hodně nejasně, ale na konci se vše vysvětlí.. téměr vše. Bohužel první půle, která měla přesvědčit, fungovala trošku opačně než by se hodilo. Ale celkově na DVD/TV film je to velmi solidní zpracování. Spousta zvratů, které jste sice věděli o krok dřív než se staly, ale rozhodně jste v půli filmu nevěděli jak to cele skončí. Za mě 3-4 v rámci jejich možností, ale vzhledem k tomu, že je to tu příliš vyhatované (imho), tak půjdu nahoru. ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Film to není zlý, jen není logický. neustálé střídání časových rovin mu hodně škodí stejně, jako spousta nedotažených věcí ve scénáři - počínaje násilným rozdělením dětských kamarádek (nevěra otce jedné z nich s matkou druhé a následná otcova sebevražda) a konče důvodem, proč ta chudá holka nezkontaktovala tu bohatou dřív - když se tedy měly tak rády. Jinak slušný, vydržel jsem až do konce. ()

Detektiv-2 

všechny recenze uživatele

V rámci možností velmi dobře zpracovaný film se zajímavým dějem. Film se mi líbil, ale závěr mě lehce zklamal, dle mě byl takový vypuštěný - nedotáhnutý do konce (představoval jsem si lepší vyvrcholení děje). Avšak celkový dojem filmu působí dobře a pomáhají tomu i představitelky dvou hlavních rolí. Jako celek film hodnotím 3,5*. ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

problémem filmu je, že je založen na nesmyslech. Pokud má někdo amnézii, tak chápu, že si nemusí pamatovat, kdo je. Ovšem těžko může uvěřit tomu, že jen proto, že po výbuchu plynu jí musí restaurovat obličej, získá dokonalou podobu své kamarádky a to natolik přesnou, že ani intimní přítel nemá šanci poznat tu záměnu. A ona stráví zbytek filmu v pochybách, kdo že vlastně je. Potom už nemůže být vůbec divu, že ji nedojde tak jednoduchá úvaha, že když se dozvěděla, že Micky uměla plavat a Domenica ne, že svou identitu by tedy mohla zjistit tak, že by hupla do bazénu. Dalším nesmyslem je pak, že těžko někdo, kdo má vážné popáleniny, odejde z nemocnice s tvářičkou panenky, jen s nepatrnou stopou na tváři. I tělo měla zázračně zahojené. Samotné zpracování příběhu vůbec nebylo špatné, ale co je to platné, když je nutné to sledovat s vypnutým mozkem ()

Nikol45 

všechny recenze uživatele

Námět se povedl. Herecké obsazení příjemné. Něco málo mi tam chybělo, ale 4* si toto psychologické drama zaslouží. Původně jsem chtěla dát o hvězdu méně, ale za ten konec jednu přidávám. ()

Reklama

Reklama